Ελληνικά Πετρέλαια — Νέμεσις

3 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
20 Ιανουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 10 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 3 11 17 18 24 30 54 55 62 62 63 83 85 FT

Ελληνικά Πετρέλαια

Goals
3
3
Assists
3
2
Yellow Cards
2
4
Red Cards
0
1

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παλλήνης και σε αγώνα για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των Ελληνικών Πετρελαίων και της ΝΕΜΕΣΙΣ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το χορταστικό  3-3. Σε καλό φεγγάρι και με ψυχολογία στα ύψη οι δύο μονομάχοι έδωσαν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Με κεκτημένη ταχύτητα από τα πέντε γκολ κόντρα στην e-value  μπήκαν τα ΕΛΠΕ στο πρώτο μέρος καθώς με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών είχαν καταφέρει ήδη να αιφνιδιάσουν τη ΝΕΜΕΣΙΣ δύο φορές παίρνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας για τη συνέχεια. Παρά την προσωρινή μείωση του σκορ με όμορφο τελείωμα του Αναγνωστόπουλου, οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορη απάντηση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του αποτελεσματικού για άλλο ένα ματς Δραγάση επαναφέροντας έτσι τη διαφορά των δύο τερμάτων και πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ στο 3-1. Το δεύτερο μέρος όμως ανήκε στους δικηγόρους οι οποίοι εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, δεν επέτρεψαν τη δημιουργία σοβαρών καταστάσεων μπροστά από την εστία τους και σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι ευτύχησαν να έχουν σε σπουδαία μέρα τον Αναγνωστόπουλο που τελείωσε τον αγώνα με δύο γκολ και μία τελική πάσα. Την πολύ καλή εικόνα της ΝΕΜΕΣΙΣ στην επανάληψη δεν διατάραξε ούτε η αριθμητική ανισορροπία που δημιούργησε η δεύτερη κίτρινη του Κολλά στο 62ο λεπτό.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

4΄- GOAL ( 1-0)

Με το καλημέρα ανοίγουν το σκορ τα ΕΛΠΕ όταν ο Γαλανός από θέση κεντρικού αμυντικού κατάφερε να βρει με μια βαθιά σέντρα τον Δραγάση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο τελευταίος πέταξε τη μπάλα όμορφα πάνω από τον Καραβέλα.

9΄- Διπλή μεγάλη στιγμή για τη ΝΕΜΕΣΙΣ όταν ο Σάσσαρης θα βρει τον Μπιτσάκο μόνο απέναντι από τον Γκότση όμως ο τελευταίος αρχικά με το πόδι και στη συνέχεια μπλοκάροντας σταθερά ένα νέο πολύ δυνατό σουτ του Αναγνωστόπουλου , αρνείται την ισοφάριση.

11΄- GOAL ( 2-0)

Κόρνερ από τα δεξιά εκτελεί ο Μπαρδής, ο Γαλανός θα σηκωθεί πιο ψηλά από όλους για μια κεφαλιά που μπερδεύει τον Καραβέλα όταν η μπάλα σκάει μπροστά του. 

13΄- Αν και από αρκετά μακρινή απόσταση ο Τσαγκαρογιαννάκης θα επιχειρήσει να απειλήσει από στημένη μπάλα, δεν είναι κακό το σουτ αλλά θα φύγει ψηλά.

17΄- GOAL ( 2-1)

Ωραία συνεργάζονται οι φιλοξενούμενοι εδώ όταν ο Σάσσαρης βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Αναγνωστόπουλο που χωρίς να αφήσει τη μπάλα να σκάσει, βάζει την προβολή και νικάει αυτή τη φορά τον Γκότση.

24΄- Σέντρα από τα δεξιά του Γαλανού στο ύψος του πέναλτι όπου ο Μπαρδής προσπαθεί ανεπιτυχώς για ένα περίτεχνο γυριστό βολέ.

30΄- GOAL ( 3-1)

Ο Βλαχουτσάκος από το αριστερό άκρο της επίθεσης σημαδεύει τον Δραγάση που βρίσκεται ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή και με όλη του την άνεση θα κοντρολάρει και θα πλασάρει εύστοχα.

32΄- Ένα φάουλ σε καλό σημείο για τη ΝΕΜΕΣΙΣ με εκτελεστή αυτή τη φορά τον Αναγνωστόπουλο και τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35΄- Σπουδαία διπλή ευκαιρία να μειώσουν σπαταλάνε οι δικηγόροι όταν ο Αναγνωστόπουλος έβγαλε στο ύψος του πέναλτι στον Περσιμιτζή που πλάσαρε με το αριστερό όμως και πάλι με το πόδι ο Γκότσης απομάκρυνε ενστικτωδώς, η πορεία της μπάλας ευνόησε τον Τσαγκαρογιαννάκη που έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

45΄-‘Ένα φάουλ σε καλό σημείο στην απέναντι πλευρά του γηπέδου με τον Ροδόπουλο πάνω στη μπάλα και τον Καραβελα να παρακολουθεί την πορεία της και να μπλοκάρει σταθερά.

50΄- Πρώτη φάση στην επανάληψη για τη ΝΕΜΕΣΙΣ με τον Πατρινό να βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Περσιμιτζή που θα σουτάρει με το δεξί, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων η μπάλα.

52΄-  Άλλο ένα κόρνερ για τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης Γαλανός θα πηδήξει και πάλι ψηλότερα από τους υπόλοιπους, η κεφαλιά είναι αδύναμη όμως και θα τη μαζέψει ο Καράβελας.

54΄- GOAL ( 3-2)

Ο Αναγνωστόπουλος βρίσκει με κάθετη πάσα τον Μπιτσάκο που έχει κάνει κίνηση στην πλάτη της άμυνας και απέναντι από τον Γκότση σημαδεύει σωστά βάζοντας την ομάδα του ξανά στο ματς.

62΄- Δεύτερη κίτρινη βλέπει ο Κολλάς όταν ανέκοψε αντικανονικά επικίνδυνη αντεπίθεση των γηπεδούχων.

65΄- Και πάλι ο Αναγνωστόπουλος δημιουργεί ρήγμα από το δεξί άκρο της επίθεσης, γυρίζει παράλληλα στον Παπακωνσταντίνου που με το δεξί θα στείλει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

83΄- GOAL ( 3-3)

Αντεπίθεση για τη Νέμεσις με τον Αναγνωστόπουλο να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή, να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο έστω και με μια δόση τύχης και πλασάροντας στη δεξιά γωνία του Γκότση να φέρνει το ματς στα ίσια.

87΄- Ένα κόρνερ για τα ΕΛΠΕ, δεν απομακρύνεται με ασφάλεια η μπάλα και ο Καραβοκύρης προσπαθεί να απειλήσει με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που όμως καταλήγει εκτός εστίας.

 

Κόρνερ : 6-4

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Γιώργος Αναγνωστόπουλος ( παίκτης Νέμεσις) : ΄΄ Παίξαμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από ένα κακό ξεκίνημα που κάναμε βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω, αντιδράσαμε, παίξαμε καλύτερα στη διάρκεια του παιχνιδιού, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Έχουμε και το δικηγορικό πρωτάθλημα που ξεκινάει τώρα και είδαμε το παιχνίδι αυτό ως μια πολύ καλή ευκαιρία. Συνεχίζουμε, να είμαστε καλά γιατί πάνω από όλα είναι ένα χόμπι και καλή χρονιά σε όλους΄΄.

 

Χρήστος Καραβοκύρης ( παίκτης ΕΛΠΕ) : ΄΄ Πολύ καλό το παιχνίδι σήμερα. Αν και προηγηθήκαμε με 3-1 κάποια λάθη μας έκαναν να αδρανήσουμε και οι αντίπαλοί μας που είναι μια δεμένη και έμπειρη ομάδα τα εκμεταλλεύτηκαν και έτσι ήρθε ένα δίκαιο 3-3΄΄.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια303Draw
Νέμεσις123Draw

Past Meetings