ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΝΕΜΕΣΙΣ 1-1

1 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
11 Φεβρουαρίου 2018 17:30 Commercial Cup 2017-2018 2 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 22 33 33 80 FT
Goals
1
1
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σ΄ ένα πολύ ωραίο, καθαρό και γρήγορο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά τελικά αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας που τους αφήνει με την πικρία. Ο πολύ δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, αν και στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες για να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των παικτών έπεσε και επηρεασμένοι και από την κόπωση δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το φιλμ του αγώνα:

 6΄ – Πρώτη φάση στο ματς για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΣΑΒΒΙΔΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον ΖΕΡΒΟ να αποκρούει δύσκολα. Στην συνέχεια έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

9΄ – Νέο δυνατό σουτ από τον ΤΣΙΓΚΑ αυτή τη φορά έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον ΖΕΡΒΟ να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.  

10΄ – Σειρά της ομάδας της ΝΕΜΕΣΙΣ να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με τον ΒΕΡΓΟ να πιάνει το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και να μπλοκάρει σταθερά ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

22΄ – GOAL (1-0)   

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΣΑΒΒΙΔΗ να επιχειρεί το δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της ΝΕΜΕΣΙΣ που δεν ήταν δυνατόν να αντιδράσει.

25΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. να διπλασιάσει τα τέρματα της και να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα στον αγώνα. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον ΣΑΒΒΙΔΗ να βγαίνει απέναντι από τον ΖΕΡΒΟ, με τον τελευταίο όμως να τον νικάει και να μπλοκάρει την μπάλα.

27΄ – Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να πλασάρει τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι.

29΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ. Συρτή σέντρα από τα δεξιά με τον ΠΑΝΑΓΑΡΗ από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει ανενόχλητος, ψηλά άουτ.

32΄-  Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον ΣΑΒΒΙΔΗ να βγαίνει απέναντι στον ΖΕΡΒΟ, το σουτ όμως που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο τελευταίος.

33΄ – GOAL (1-1)

Ισοφάριση για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΠΑΤΡΙΝΟ έξω και δεξιά απ’ την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

35΄ – Κάθετη μπαλιά στον ΠΑΝΑΓΑΡΗ που βγήκε μόνος του απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά  το σουτ που επιχείρησε απ’ το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

45΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω και αριστερά απ’ την μεγάλη περιοχή για τον ΜΑΡΙΝΗ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και στην συνέχεια να περνάει άουτ.

Με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και το σκορ ισόπαλο στο (1-1) τελείωσε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος τα ΕΛ.ΠΕ. μπήκαν πιο δυνατά είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν. Η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ ισορρόπησε κατόπιν το παιχνίδι και απείλησε και αυτή σε μία μόνο φάση μετά από ένα μακρινό σουτ.

62΄ –  Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. στο δεύτερο ημίχρονο προήλθε μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας του ΣΑΒΒΙΔΗ με τον ΡΟΔΙΤΗ και τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ απέναντι από τον ΖΕΡΒΟ, χωρίς όμως να μπορεί να τον νικήσει, καθόσον η αντίδραση του τερματοφύλακα της ΝΕΜΕΣΙΣ ήταν άμεση και με την έξοδο που ενήργησε δεν άφησε περιθώριο στον παίκτη των ΕΛ.ΠΕ. να τον πλασάρει.

75΄ – Τραυματίστηκε ο ΡΟΔΙΤΗΣ των ΕΛ.ΠΕ., με αποτέλεσμα η γηπεδούχος ομάδα να συνεχίσει με δέκα παίκτες για το τελευταίο τέταρτο του αγώνα αφού δεν είχε αναπληρωματικό στον πάγκο.

89΄ –  Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και στην συνέχεια να καταλήγει άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΠΥΡΟΥΝΝΑΣ Γεώργιος, Παίκτης ΕΛ.ΠΕ.

«Το ματς ήτανε πολύ καλό, απρόβλεπτο, ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στην πορεία λόγω τραυματισμού ενός παίκτη και χωρίς αλλαγές αντέξαμε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στα παιδιά.»

ΖΕΡΒΟΣ Νικόλαος, Παίκτης ΝΕΜΕΣΙΣ

«Όμορφο παιχνιδάκι για τις δύο ομάδες, ήρεμο, σε λογικά και αθλητικά πλαίσια και από τους δύο. Το σκορ νομίζω ότι μας αδικεί λίγο έως πολύ θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε σκοράρει ένα με δύο γκολ παραπάνω, το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους αντιπάλους, παρ’ όλα αυτά ήτανε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ σασπένς.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια101Draw
Νέμεσις101Draw