ΝΕΜΕΣΙΣ – ΕΛ.ΠΕ

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Φεβρουαρίου 2019 21:15 Commercial League 2018-2019 10 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 11 21 60 FT
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε ένα παιχνίδι για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial League αναμετρήθηκαν οι ομάδες της ΝΕΜΕΣΙΣ και των Ελληνικών Πετρελαίων με τους τελευταίους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 1-2.Με αυτήν τους τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν την Accenture στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι έπεσαν στην έβδομη με 8 πόντους. Στο πρώτο μέρος παρακολουθήσαμε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται κατοχή, ευκαιρίες και γκολ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες. Ανάλογη εικόνα και στο β΄μέρος  με τη διαφορά ότι η άμυνα της Νέμεσις υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος στο 60΄ λεπτό της αναμέτρησης, ένα λάθος που μπόρεσε και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Βλαχουτσάκος τελειώνοντας τη φάση με πολύ όμορφο τρόπο. Στον εναπομείναντα χρόνο υπήρξαν φάσεις και από τις δύο ομάδες για ένα επιπλέον τέρμα κάτι που τελικά δεν συνέβη με αποτέλεσμα το 1-2 να είναι το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα

 

6΄ – Ατομική ενέργεια του Παπαδάκη από τα δεξιά, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου κινείτο ο Πατρινός ο οποίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ με το Σερέτη όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να απομακρύνει.

10΄- Φάση για τα ΕΛΠΕ με τον Μπίρη να ξεμαρκάρεται ωραία και να επιχειρεί το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

11΄ – GOAL (1-0)

Καταπληκτικό γκολ του Κόλλα για τους δικηγόρους, ο οποίος πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ιδανικό πλασέ νίκησε και τον Σερέτη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

15΄- Νέα ατομική ενέργεια και σουτ για τον Μπίρη με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

21΄ – GOAL (1-1)

Τρίτη και φαρμακερή για τα ΕΛΠΕ και τον Μπίρη που ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κακή απομάκρυνση της μπάλας , θα σημαδέψει σωστά φέρνοντας το ματς στα ίσια.

24΄- Ο Μπίρης γίνεται ξανά επικίνδυνος, κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή και επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον Ζερβό με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, μόλις άουτ.

26΄- Απάντηση για τους γηπεδούχους με τον Σπειριδαντωνάκη , το δυνατό σουτ που εξαπολύει φεύγει πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

41΄ – Ο Παπαδάκης βρίσκει λίγο ελεύθερο χώρο και δοκιμάζει ένα καλοτραβηγμένο δεξί σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι των ελληνικών πετρελαίων.

45΄- Ο Βλαχουτσάκος στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ελίσσεται όμορφα και βγάζει την παράλληλη σέντρα, ο Μπίρης κάνει την προβολή όμως για ελάχιστα εκατοστά δεν μπορεί να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

55΄- Ο Σπειριδαντωνάκης για τη Νέμεσις βγάζει από τα αριστερά μια σέντρα στην καρδιά της περιοχής όμως πρώτα ο Σάσαρης και στη συνέχεια ο Παπαδάκης δεν μπορούν να πιάσουν την κεφαλιά και να απειλήσουν.

60΄ – GOAL (1-2)

Λάθος από τον Σταθάκο στην άμυνα των γηπεδούχων ,ο Βλαχουτσάκος παίρνει υπέροχα με το τακουνάκι τη μπάλα και την περνάει υποδειγματικά πάνω από τον Ζερβό διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

65΄Ξανά ο Βλαχουτσάκος βρίσκεται σε θέση βολής όμως αυτή τη φορά το σουτ που επιχειρεί θα φύγει αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

77΄- Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Κούρβα να ταλαιπωρεί με πολύ όμορφες προσποιήσεις την άμυνα των ΕΛΠΕ και να εξαπολύει έναν κεραυνό σημαδεύοντας το Γ της εστίας του Σερέτη, η μπάλα θα πάρει λίγα παραπάνω φάλτσα και θα φύγει ελάχιστα δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Άγγιξε την ισοφάρισε εδώ η Νέμεσις!

81΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατρινού, μπλοκάρει σταθερά ο Σερέτης.

83΄-Χαμένη ευκαιρία για τα ΕΛΠΕ να σφραγίσουν τη νίκη τους αφού ύστερα από βαθύ γέμισμα από το κέντρο της άμυνας, ο Βλαχουτσάκος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Ζερβό, όμως δεν βάζει σωστά το σώμα του και το σουτ που επιχειρεί θα φύγει ψηλά.

87΄- Τελευταία ευκαιρία στο ματς με κερδισμένο κόρνερ για τα ΕΛΠΕ που θα περάσει όμως ανεκμετάλλευτο καθώς ο  Ζερβός θα βγει και θα καθαρίσει τη φάση.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις101Loss
Ελληνικά Πετρέλαια112Win