ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΝΕΜΕΣΙΣ 3-2

3 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
4 Φεβρουαρίου 2019 21:00 Group C 2018-2019 Κ 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 15 17 20 31 39 42 46 46 68 70 70 71 75 78 88 89 FT
Goals
3
2
Assists
0
0
Yellow Cards
4
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Τρίτη αγωνιστική για το κύπελλο και στο γήπεδο Αρένα Παλλήνης διεξήχθη ένα πολύ συναρπαστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε απ’ την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Σε ένα βαθμό βέβαια τα κατάφερε αφού προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά, αλλά οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας έχασαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες για να «τελειώσουν» το ματς, με αποτέλεσμα η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να χάνονται εκατέρωθεν πολλές ευκαιρίες για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ. Τελικά τα ΕΛ.ΠΕ. κατάφεραν να πάρουν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο με το σκορ να διαμορφώνεται τελικά στο 3-2.

Το φιλμ του αγώνα

2’ – Πρώτη χαμένη ευκαιρία για τα ΕΛ.ΠΕ. με τον ΤΖΩΡΤΖΗ να επιχειρεί τη διείσδυση από τα αριστερά να εισέρχεται  στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε στην κλειστή γωνία από τον ΦΩΤΣΗ.

3΄ – Νέα επίθεση για τους γηπεδούχους από τα δεξιά αυτή τη φορά, με τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει και πάλι με τις γροθιές.

7΄ – Πρώτη προσπάθεια για επίθεση από τους παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

13΄ – Κακή κυκλοφορία και απομάκρυνση απ’ την αμυντική γραμμή των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, με τον  ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που πίεζε ψηλά να παίρνει την μπάλα λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί με «λόμπα» να πλασάρει τον τερματοφύλακα, αλλά τελικά να περνάει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

14΄ – Νέο λάθος των παικτών της ΝΕΜΕΣΙΣ στην άμυνα, με τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ να κλέβει και πάλι την μπάλα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει δυνατά και τον ΦΩΤΣΗ να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

17΄ – GOAL (1-0)

Νέα επιθετική ενέργεια από τα ΕΛ.ΠΕ. με τον ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ να επιχειρεί την διείσδυση από τα δεξιά να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να σουτάρει δυνατά, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει αρχικά, να χτυπάει στη συνέχεια η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, να παίρνει το ριμπάουντ στο ύψος του πέναλτι ο ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΣ που με νέο δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

20΄ – GOAL (2-0)

Και πάλι στο προσκήνιο η γηπεδούχος ομάδα με το ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, να βγάζει την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΓΚΟΤΖΙΑ που βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΦΩΤΣΗ και τον πλάσαρε με επιτυχία.

25΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ με τον ΠΟΝΤΙΚΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον ΣΕΡΕΤΗ να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

26΄ – Στην κόντρα οι γηπεδούχοι με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στα δεξιά στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε τη μπάλα σε δύο χρόνους.

29΄ – Ο ΣΑΣΣΑΡΗΣ έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και βλέποντας τον τερματοφύλακα να είναι λίγο πιο έξω απ’ τα γκολπόστ του επιχείρησε με μακρινό βολέ να τον αιφνιδιάσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον δεύτερο να μπλοκάρει.

40΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΚΟΛΛΑ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο τοίχος, νέο σουτ στη συνέχεια από τον ίδιο παίκτη και τον ΣΕΡΕΤΗ να αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

42΄- GOAL (2-1)

Και πάλι στο προσκήνιο η ΝΕΜΕΣΙΣ με νέο κερδισμένο κόρνερ από τα δεξιά αυτή τη φορά, με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο δεύτερο δοκάρι και τον ΚΟΛΛΑ με καρφωτή κεφαλιά αυτή τη φορά να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.

44΄ – Νέο αμυντικό λάθος για τους φιλοξενούμενους με τον ΤΖΩΡΤΖΗ να κλέβει για ακόμα μια φορά την μπάλα στ’ αριστερά να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του δεν ήταν το ιδανικό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήγει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ.

51΄ – Δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά. Εκτέλεση φάουλ από τ’ αριστερά από τον ΠΑΤΡΙΝΟ στο δεύτερο δοκάρι και τον ΚΟΛΛΑ να παίρνει και πάλι την καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και στη συνέχεια να κερδίζει επιθετικό φάουλ και να τελειώνει μ’ αυτό τον τρόπο η φάση.

53΄ – Στην κόντρα για ακόμα μια φορά η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΝΕΜΕΣΙΣ στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που και πάλι δεν τελείωσε καλά την προσπάθεια του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με αποτέλεσμα το πλάσε του να περάσει πολλά μέτρα άουτ.

57΄ – Εκτέλεση κόρνερ από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει έξω απ’ την μεγάλη περιοχή στον ΠΑΤΡΙΝΟ που επιχείρησε το τεχνικό φαλτσαριστό σουτ που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

65΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία για τη ΝΕΜΕΣΙΣ που προσπαθούσε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης. Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ το δυνατό συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι και τον ΓΙΑΝΝΟΥ να απομακρύνει, αν και πεσμένος στη μικρή περιοχή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

71΄- GOAL (3-1)

Λάθος του ΚΟΛΛΑ στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του που δεν είχε αντιληφθεί ότι πίσω του παραμόνευε ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ, με αποτέλεσμα να του κλέψει την μπάλα και ανενόχλητος να πλασάρει τον ΦΩΤΣΗ, διευρύνοντας το δείκτη του σκορ.

78΄- GOAL (3-2)

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή πέρασε έναν αμυντικό και από το ύψος του πέναλτι «κεραυνοβόλησε» τον ΣΕΡΕΤΗ, μειώνοντας και πάλι το σκορ για την ομάδα του.

86΄ – Τελευταία προσπάθεια για τη φιλοξενούμενη ομάδα με τον ΠΑΤΡΙΝΟ από τα αριστερά να βγάζει την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ Χρήστος, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει, μετά όμως έγινε ντέρμπι και ευτυχώς κερδίσαμε.»

ΣΑΣΣΑΡΗΣ Ιωάννης, Παίκτης ΝΕΜΕΣΙΣ

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ωραίο με ωραία κυκλοφορία και από τις δύο ομάδες, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καλή συνέχεια και στους δυο μας.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια213Win
Νέμεσις112Loss

Past Meetings