ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΝΕΜΕΣΙΣ 2-3

2 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
20 Μαρτίου 2018 21:30 Commercial League 2017-2018 12 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 11 17 20 28 37 41 46 46 46 46 46 58 62 64 80 86 86 FT
Goals
2
2
Assists
0
0
Yellow Cards
1
4
Red Cards
0
1

Άρθρο

Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, με τους παίκτες να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη επιθετική προσπάθεια. Με την πάροδο βέβαια του χρόνου το ματς έγινε ποιοτικότερο και εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την νίκη και το αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τελικά η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ επικράτησε της ομάδας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ με 2-3, παρόλο που για τριανταπέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο, μετά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ΖΕΡΒΟΥ και αφού προηγουμένως είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από τον προπονητή της ομάδας.

Το φιλμ του αγώνα:

17΄ – GOAL (0-1)

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ, με τον ΠΑΤΣΑΝΑ να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

20΄ – GOAL (1-1)

Άμεση αντίδραση από τους παίκτες των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, με τον ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ να βγάζει εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΝΕΜΕΣΙΣ στον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ, που μπήκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε με επιτυχία τον ΖΕΡΒΟ στην αριστερή του γωνία.

27΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ που έκανε ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε, με τους αμυντικούς όμως να αποκρούουν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

30΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους παίκτες. Ο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ που πιεζόμενος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα.

37΄ – GOAL (1-2)

Και αφού δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ., η μπάλα τιμωρεί. Επέλαση από τα αριστερά από τον ΠΑΤΣΑΝΑ που την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο ΚΟΥΡΒΑ που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής νικώντας τον ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ.

42΄ – Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Εκτέλεση φάουλ του ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ, λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και από καλή θέση, με την μπάλα να περνάει πάνω από το τοίχος και τον ΖΕΡΒΟ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση, βγάζοντας την σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τα αριστερά με τον ΛΑΧΑΝΑ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗ να αποκρούει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια να μπλοκάρει ο ΖΕΡΒΟΣ.

55΄ – Αποχώρησε ο ΖΕΡΒΟΣ που δεν μπορούσε να συνεχίσει καθόσον είχε τραυματιστεί σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο και αφού είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές από τον προπονητή της ομάδας του, την θέση κάτω απ’ τα δοκάρια της ΝΕΜΕΣΙΣ πήρε ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

57΄ – Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι του ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

62΄ – GOAL (2-2)

Ενέργεια του νεοεισελθέντα ΣΤΑΥΡΟΥ από τα πλάγια αριστερά που πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ που από το ύψος του πέναλτι σούταρε πετυχαίνοντας την ισοφάριση για την ομάδα του.

63΄ – Προσπάθεια για να απαντήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να ελίσσεται ωραία από τα αριστερά παράλληλα με την εστία και προς τα δεξιά, να περνάει όποιον αμυντικό βρέθηκε μπροστά του και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή να σουτάρει δυνατά αλλά τον τερματοφύλακα των ΕΛ.ΠΕ. να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει.

64΄ – GOAL (2-3)

Νέα προσπάθεια από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ από τα αριστερά που γύρισε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα στην μικρή περιοχή και τον ΚΑΛΑΪΤΗ να βάζει το πόδι του στην πορεία της και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ.        

77΄ – Μακρινό δυνατό σουτ από τον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ έξω και δεξιά απ’ την μεγάλη περιοχή, πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

82΄ – Τελευταία προσπάθεια από τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. για να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο ΦΩΤΙΟΥ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κοντά στο κόρνερ, με τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει σταθερά κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ Χρήστος, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

«Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, χάσαμε, συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια.»

ΜΑΡΙΝΗΣ Αθανάσιος, Παίκτης ΝΕΜΕΣΙΣ

«Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δυνατό, νομίζω σε ανοιχτό γήπεδο και σε χορτάρι έχουμε πλεονέκτημα, είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, συνεχίζουμε για το δικηγορικό και πήραμε τη νίκη όπως μας άξιζε.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια112Loss
Νέμεσις213Win

Past Meetings

1 - 1
Commercial Cup
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΝΕΜΕΣΙΣ 1-1