ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 7-2

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
1 Απριλίου 2019 21:00 Commercial League 2018-2019 13 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 1 7 14 18 35 36 37 46 46 46 46 46 55 59 61 68 76 82 88 90 FT
Goals
7
2
Assists
0
0
Yellow Cards
3
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.. Μετά από πολύ καιρό οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο υπερπλήρεις, έχοντας μάλιστα στον πάγκο εφτά αναπληρωματικούς, με αποτέλεσμα να έχουν πολλές λύσεις και ξεκούραστα πόδια. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και στο δεύτερο μέρος που ξέμειναν και από δυνάμεις το σκορ πήρε μεγάλη έκταση. Το τελικό 7-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

1΄ – GOAL (1-0)

Γκολ απ’ τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους, καθώς μετά τη σέντρα βγήκαν από τα αριστερά με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να διασχίζει όλη την πλευρά να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί το δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΣΕΡΕΤΗ.

7΄ – GOAL (2-0)

Νέα επιθετική ενέργεια για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ΕΛ.ΠΕ. στον ΜΗΤΣΙΑΡΑ, που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε με επιτυχία τον αντίπαλο γκολκίπερ.

12΄- Επίθεση από τ’ αριστερά για τους γηπεδούχους με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ να βγάζει την σέντρα στο ύψος του πέναλτι και τον ΜΗΤΣΙΑΡΑ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

14΄ – GOAL (2-1)

Στην κόντρα η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. από τ’ αριστερά με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να διεισδύει στην μεγάλη περιοχή, να επιχειρεί το δυνατό σουτ από πλάγια θέση, με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει σε πρώτο χρόνο να παίρνει όμως το ριμπάουντ στο δεύτερο δοκάρι ο επερχόμενος ΜΠΙΡΗΣ και με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

18΄ – GOAL (3-1)

Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ στον ΚΟΣΚΟΛΟ που έσπασε το οφσάιντ και βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΣΕΡΕΤΗ. Η πρώτη απόπειρα να τον νικήσει απέτυχε καθώς ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του, αλλά σε δεύτερο χρόνο με πείσμα ξαναπήρε την μπάλα ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ που δεν αστόχησε αυτή τη φορά και διεύρυνε το δείκτη του σκορ.

28΄ – Νέα επίθεση για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ να βγάζει κάθετη μπαλιά στον ΜΗΤΣΙΑΡΑ που υπό πίεση μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και επιχείρησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που αυτή την φορά αντέδρασε σωστά και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

32΄ – Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής το τεχνικό φαλτσαριστό σουτ και την μπάλα να  προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

35΄ – GOAL (4-1)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ από τα δεξιά να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και να κερδίζει το πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει.

57΄ – Εκτέλεση κόρνερ απ’ τα αριστερά με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ να στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ.

66΄ – Ωραίο τεχνικό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή από τον ΓΚΟΤΖΙΑ μπλόκαρε σταθερά στο μέσο της εστίας του ο ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ.

68΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και πάλι με τον ΓΚΟΤΖΙΑ που μετά από εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής αλλά το συρτό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

69΄ – Στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι από τα δεξιά με τον ΚΟΝΟΜΙ να τριπλάρει στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να επιχειρεί την λόμπα σε κενή εστία, με την μπάλα όμως να «γλείφει» το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

76΄ – GOAL (4-2)

Ενάντια στη ροή του αγώνα και αφού οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και τον ΜΠΙΡΗ με ωραίο πλασέ να νικάει τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

82΄ – GOAL (5-2)

Αντεπίθεση για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΚΙΟΣΣΕ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΚΟΝΟΜΙ που μπήκε από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή και επιχείρησε το δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΣΕΡΕΤΗ.

88΄ – GOAL (6-2)

Και πάλι στην επίθεση οι παίκτες των γηπεδούχων που τα τελευταία λεπτά είχαν εγκατασταθεί στην αντίπαλη περιοχή, με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ να επιχειρεί το δυνατό βολέ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

90΄ – GOAL (7-2)

Επίθεση από τα δεξιά για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να ανατρέπεται στην μεγάλη περιοχή και να κερδίζει το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 7-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος, Παίκτης-Αρχηγός ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.

«Επιτέλους μία αγωνιστική στην οποία μαζευτήκαμε αρκετά παιδιά και πάνω απ’ όλα το ευχαριστηθήκαμε και κατά δεύτερον παίξαμε ωραία μπαλίτσα και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Θεωρώ ότι εάν συνεχίσουμε έτσι να κατεβαίνουμε και να μαζευόμαστε, οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ θα έχουν τελείως διαφορετική ομάδα και διαφορετική τελείως κατάσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης347Win
Ελληνικά Πετρέλαια112Loss