ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. 2-2

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
7 Δεκεμβρίου 2017 20:00 Commercial League 2017-2018 6 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 10 23 46 46 47 53 62 63 76 FT
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C., που δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη, καθόσον είχε σωρεία χαμένων κλασικών ευκαιριών. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά οι επιθετικοί της δεν είχαν το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, στο τέλος του παιχνιδιού και μάλιστα με αυτογκόλ του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Το ισόπαλο λοιπόν αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. που έδειξε όμως ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ότι έχει βρει τα πατήματα της, μετά και την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών. Για την ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί σε μια καλύτερη συνέχεια, καθώς έχει και τρία ματς λιγότερα.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄ – Η πρώτη επιθετική προσπάθεια ανήκε στην ομάδα των ΕΛΠΕ, με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να βγαίνει από τα δεξιά, να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ.

10΄ – GOAL (0-1)

Στην πρώτη της αξιόλογη επίθεση η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του ΚΙΟΣΣΕ, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ και να ανοίγει το σκορ.

26΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια του ΓΚΟΤΖΙΑ από τα αριστερά αυτή τη φορά να βγάζει ωραία μπαλιά, παράλληλα με την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

27΄ – Στο επόμενο κιόλας λεπτό ο ίδιος παίκτης έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ σε εντυπωσιακή απόκρουση με τα ακροδάκτυλα, βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30΄ – Απ’ το σημείο αυτό και μετά ξεκινά το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους! Κάθετη μπαλιά του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ στην πλάτη της άμυνας των ΕΛΠΕ με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ να βγαίνει τετ α τετ απέναντι από τον ΠΕΪΔΗ επιχειρώντας να τον πλασάρει από πάνω, με τον τελευταίο όμως να μπλοκάρει την μπάλα.

36΄ – Βολέ του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ στην αντεπίθεση, με την αμυντική γραμμή των ΕΛΠΕ να μην καταφέρνει να διώξει την μπάλα και τον ΜΠΙΤΖΑΞΗ να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον ΠΕΪΔΗ, αλλά το τελείωμα του ήταν βιαστικό και το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο τελευταίος.

47΄GOAL (0-2)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.! Δυνατό σουτ του ΜΠΙΤΖΑΞΗ από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα.

51΄ – Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι έχασε ο ΜΠΙΤΖΑΞΗΣ, που μετά από κάθετη μπαλιά βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

53΄ – Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά από τον ΚΑΡΑΔΗΜΟ με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ ανενόχλητο απ’ την μικρή περιοχή να κάνει την προβολή και την μπάλα να χτυπάει στον δεξιό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να μπλοκάρεται από τον ΠΕΪΔΗ.

63΄GOAL (1-2)

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες να κλειδώσουν την νίκη, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου και στην αντεπίθεση, με ωραία επέλαση του ΓΚΟΤΖΙΑ από τα δεξιά, να βγάζει την παράλληλη μπαλιά την κατάλληλη στιγμή και τον ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗ, που είχε μπει στον αγώνα ένα λεπτό πριν, να πετυχαίνει το γκολ με προβολή από την μικρή περιοχή.  

65΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία και πάλι από τον ΜΠΙΤΖΑΞΗ για τους φιλοξενούμενους! Μετά από κάθετη μπαλιά βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε με τα πόδια απ’ αυτόν και στην συνέχεια απομακρύνθηκε η μπάλα από τους αμυντικούς των ΕΛΠΕ.

76΄GOAL (2-2)

Και καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφερναν να διευρύνουν το σκορ και να τελειώσουν το παιχνίδι, η μπάλα τους τιμώρησε και σε μια κόντρα επίθεση των γηπεδούχων, ο ΚΑΛΑΪΤΗΣ επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει αρχικά την μπάλα, αλλά στην συνέχεια να χτυπάει αυτή στα πόδια του συμπαίκτη του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του.

80΄ – Τελευταία προσπάθεια για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. να πάρει την νίκη, αλλά και πάλι ο μοιραίος τους παίκτης ο ΜΠΙΤΖΑΞΗΣ, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, αφού το σουτ που επιχείρησε μετά από την παράλληλη πάσα του ΞΑΓΟΡΑΡΗ από τα δεξιά, πέρασε άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΓΚΟΤΖΙΑΣ Γεώργιος, παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, φάγαμε γρήγορα τα δύο πρώτα γκολ, προσπαθήσαμε, στο τέλος παίξαμε τη μπάλα λίγο πιο ήρεμα, ηρεμήσαμε σαν ομάδα, την βάλαμε κάτω, κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά καλύτερη, αλλά ήμασταν πιο τυχεροί, πήραμε την ισοπαλία, το οποίο είναι πολύ καλό για εμάς και συνεχίζουμε.»

 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος, παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, πολύ καλές και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς οι ΝΙΚΗΤΕΣ είχανε καλύτερες ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, βάλαμε το αυτογκόλ περίπου στο ογδόντα και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια022Draw
Παλαίμαχοι Παλλήνης112Draw