ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. 1-3

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Φεβρουαρίου 2019 21:00 Group C 2018-2019 Κ 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 7 10 20 46 66 68 74 76 78 81 85 FT
Goals
1
3
Assists
0
0
Yellow Cards
1
4
Red Cards
0
0

Άρθρο

Όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο BOCA ARENA Παλλήνης για την 5η αγωνιστική του κυπέλλου της Commercial, ανάμεσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.. Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην φιλοξενούμενη ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ένα τέρμα και θα μπορούσε με λίγη τύχη και προσοχή στην τελική προσπάθεια να έχει διευρύνει το σκορ και να έχει «καθαρίσει» στην ουσία το ματς. Με το σκορ στο 0-1 τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τους αντιπάλους. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ να επιτίθενται διαρκώς χωρίς όμως αποτέλεσμα και τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. να καταφέρνουν σε μία ολοκληρωμένη επίθεση και με λίγη δόση τύχης να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, ανατρέποντας το σκηνικό του αγώνα. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πετυχαίνοντας δύο ακόμα τέρματα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού  να πάρουν την νίκη επικρατώντας με 1-3 των αντιπάλων τους.

Το φιλμ του αγώνα

6΄ – Πρώτη ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια στο ματς για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. με τον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΣΕΡΕΤΗ και την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

8΄ – Σειρά των παικτών της ομάδας των ΕΛ.ΠΕ. να επιτεθεί από το χώρο του κέντρου με τον ΚΑΛΑΪΤΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

12΄ – Ωραίος συνδυασμός των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να ελίσσεται από τα δεξιά να βγάζει την πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής στον ΜΠΕΚΙΡΑΪ που έκανε το σουτ και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει την μπάλα.

17΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ με τον ΚΙΟΣΣΕ από τα δεξιά να βγάζει την σέντρα στην απέναντι πλευρά στον επερχόμενο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά επιχείρησε το δυνατό διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

20΄ – GOAL (0-1)

Νέα επιθετική ενέργεια για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον πολύ δραστήριο ΚΙΟΣΣΕ, που αυτή τη φορά βρισκόμενος στην μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά τελείωσε μόνος του την φάση επιχειρώντας δυνατό συρτό σουτ, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του ΣΕΡΕΤΗ και να καταλήγει στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ και δίνοντας προβάδισμα μ’ αυτό τον τρόπο στην ομάδα του.

27΄ – Επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με συνεχή πίεση ψηλά. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν να κερδίσουν την μπάλα έξω απ’ την μεγάλη περιοχή να βγει η σέντρα από τα δεξιά και τον ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟ προσπαθώντας να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΣΕΡΕΤΗ που απέκρουσε με δυσκολία αποσοβώντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

30΄ – Στην κόντρα μετά από πολύ ώρα βγήκε η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. προσπαθώντας να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με τον ΜΠΙΡΗ να κινείται έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί το δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35΄ – Ο ΚΙΟΣΣΕΣ ελίχτηκε από τα δεξιά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και έκανε το δυνατό συρτό σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε δύσκολη επέμβαση με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη συνέχεια την μπάλα και τον κίνδυνο.

52΄ – Δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Και πάλι ο ΚΙΟΣΣΕΣ από τα πλάγια δεξιά έβγαλε αυτή τη φορά την συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ να κάνει την προβολή αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

59΄ – Νέο σουτ από τον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ αυτή τη φορά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΣΕΡΕΤΗ, άουτ.

66΄ – GOAL (1-1)

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. βγήκαν στην αντεπίθεση με τον ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ να επιχειρεί επέλαση από τα δεξιά να εισέρχεται στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να κόβει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον ΜΠΙΡΗ που έκανε το σουτ και την μπάλα αφού κόντραρε στο σώμα αμυντικού των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ να αλλάζει πορεία χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ, ισοφαρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο για την ομάδα του.

76΄ – GOAL (1-2)

Επίθεση από τα πλάγια δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον ΜΗΤΣΙΑΡΑ να ανατρέπεται από τον ΛΑΧΑΝΑ και να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον ΣΕΡΕΤΗ, δίνοντας το προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του.

81΄ – GOAL (1-3)

Ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ σε μία από τις τελευταίες επιθέσεις της ομάδας του από τ’ αριστερά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και σουτάροντας δυνατά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κλειδώνοντας τη νίκη για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΪΜΠΑΣ Στυλιανός, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

«Όλα τα παιδιά παίξανε πολύ καλά, είχαμε πολλές ελλείψεις, αλλά δώσαμε τον καλύτερο δυνατό. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά ισορροπήσαμε λίγο το παιχνίδι και ισοφαρίσαμε. Δυστυχώς μείναμε από δυνάμεις και δεχτήκαμε δύο δύσκολα γκολ και έμεινε εκεί το παιχνίδι. Πάντως η εμφάνιση της ομάδας σε σχέση με τις ελλείψεις που είχαμε ήταν αξιοπρεπέστατη.»

ΚΙΟΣΣΕΣ Διονύσιος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.

«Μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε πολύ υπομονή, γυρίζαμε την μπάλα με υπομονή και με σωστές πάσες. Πιστεύω ότι μας άξιζε το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο, που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ελπίζω η συνέχεια να είναι η ίδια και θέλω να πω ότι η καινούρια μας εμφάνιση, μας έφερε και γούρι στο παιχνίδι αυτό που παίξαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους συμπαίκτες μου αλλά και στους αντιπάλους.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια011Loss
Παλαίμαχοι Παλλήνης123Win