ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C. 3-3

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 4 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 13 25 40 55 56 64 65 70 80 82 82 82 92 FT
Goals
3
3
Assists
0
0
Yellow Cards
2
1
Red Cards
1
0

Άρθρο

Σ’ ένα εντυπωσιακό από άποψη εξέλιξης και διακύμανσης του σκορ αγώνα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ματς είχε δύο πρόσωπα καθόσον το πρώτο μέρος ήταν φτωχό από φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά το δεύτερο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C. που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο α΄ ημίχρονο μπήκαν πολύ δυνατά στο β΄ και έκαναν μια πραγματικά μεγάλη ανατροπή πετυχαίνοντας σε δεκαπέντε λεπτά τρία τέρματα. Όμως η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, παρόλο που έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών και έμεινε και με δέκα λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα της ΛΑΧΑΝΑ δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να το φέρει στα ίσια με πέναλτι στο 2ο λεπτών των καθυστερήσεων.

Το φιλμ του αγώνα

12΄ – Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ να βγάζει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων στον ΓΚΟΥΣΤΗ και τον τελευταίο απέναντι από τον ΛΑΧΑΝΑ να τον πλασάρει βιαστικά με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

13΄ – GOAL (1-0)

Στην επόμενη φάση βγήκε στην κόντρα η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ από τα δεξιά, με την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που πάσαρε δίπλα του στον ΓΚΟΤΖΙΑ στο ύψος του πέναλτι ο οποίος σούταρε και νίκησε τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ.

49΄ –  Δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ από τα αριστερά εκτέλεσε το πλάγιο στον ΠΟΥΛΙΟ που ξεχάστηκε απ’ τους αμυντικούς και βρισκόμενος στην μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ απ’ το απέναντι δοκάρι.

50΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να διπλασιάσουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Μπαλιά στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, με τον ΣΤΑΥΡΟΥ να βγαίνει μόνος του απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

52΄ – Κόρνερ από τα δεξιά για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με την μπάλα να στρώνεται στον ΓΚΟΥΣΤΗ στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

56΄ – GOAL (1-1)

Λάθος των παικτών της ομάδας των ΕΛ.ΠΕ. στη εκτέλεση του πλαγίου, με αποτέλεσμα να κλέψει την μπάλα στο ύψος του κόρνερ και αριστερά ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ να βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον επερχόμενο ΓΚΟΥΣΤΗ που με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι.

64΄ – Αποβολή του ΛΑΧΑΝΑ Κων/νου τερματοφύλακα των ΕΛ.ΠΕ. με απευθείας κόκκινη κάρτα, τη θέση του κάτω απ’ τα δοκάρια πήρε ο ΗΛΙΑΣ Γεώργιος.

65΄ – GOAL (1-2)

Την εκτέλεση του κερδισμένου φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων ανέλαβε ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ που με δυνατό συρτό σουτ στην αριστερή γωνία, νίκησε τον ΗΛΙΑ, δίνοντας προβάδισμα την ομάδα του.

70΄ GOAL (1-3)

Σέντρα από τα αριστερά από τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ στην μικρή περιοχή με προβολή ο ΓΚΟΥΣΤΗΣ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και δίνοντας αέρα διαφοράς δύο τερμάτων στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.

82΄- GOAL (2-3)

Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει, αφού οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. το πάλεψαν μέχρι τέλους και κατάφεραν σε μια ωραία αντεπίθεση να μειώσουν το σκορ στο ένα τέρμα και να ξαναμπούν στο ματς. Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ έβγαλε με κοφτή μπαλιά σε θέση βολής τον ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ ο οποίος νίκησε στο τετ α τετ τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ .

83΄ – Στη Σέντρα οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ με τον ΠΟΥΛΙΟ να επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων από το κέντρο με δυνατό βολέ και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να περνάει άουτ.

89΄ – Δυνατό σουτ του ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή  που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του γκολκίπερ.

90΄+2΄ – GOAL (3-3)

Στην κόντρα οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. στην τελευταία τους ευκαιρία για επίθεση, με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να ελίσσεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων και να κερδίζει το πέναλτι σε ανατροπή του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και νίκησε τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ που βρήκε λίγο την μπάλα πέφτοντας στην σωστή γωνία, αλλά δεν κατάφερε να την σταματήσει.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΑΡΙΤΟΣ Ιωάννης, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ

«Μετά τους τραυματισμούς που είχαμε το παλέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε και τουλάχιστον πήραμε ισοπαλία.»

ΠΑΓΩΝΗΣ Δημήτριος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C.

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποια λάθη δικά μας διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο, καλή συνέχεια στα παιδιά.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια123Draw
Παλαίμαχοι Παλλήνης033Draw

Past Meetings

1 - 4
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΕΛ.ΠΕ 1-4

2 - 2
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. 2-2