Deree — Motor Oil

3 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 15 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 20 23 33 40 46 70 73 75 75 76 76 78 78 81 FT
Goals
3
0
Assists
2
0
Yellow Cards
2
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στις πρωτοπόρες ομάδες της Commercial Superleague έβγαλε νικητή το Αμερικάνικο Κολέγιο με τελικό σκορ 3-0. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του coach Μαργαρίτη αποσπάστηκε και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα από τους διώκτες της και έδειξε πως δεν έχει καμία διάθεση  να παραδώσει τα σκήπτρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Motor Oil μετά το 1-0 ανέβασε στροφές, είχε σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση κυρίως με τους Λελούδα και Λεμονή αλλά πότε αστόχησε, πότε έπεσε πάνω στον Λιούμπη που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Για το Deree οι Γιασίν- Παπαναστασίου βρέθηκαν με κλειστά μάτια σε δύο φάσεις προς το τέλος της συνάντησης και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Εσμέτοβ και Λελούδας ξεχώρισαν από την ομάδα του coach Αλεξίου.

Το φιλμ του αγώνα

10΄  – Πρώτη τελική στον αγώνα με τον Γιασίν να πραγματοποιεί από τα δεξιά μια επικίνδυνη σέντρα, προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας πάνω όμως στον Σιλβεστρίδη που υπό καλές προϋποθέσεις θα δοκιμάσει ένα σουτ, αρκετά ψηλά δεν ανησυχεί τον Καζή.

15΄- Πρώτη τελική και για τη Μotor Oil με τον Τζουμάκα από αριστερά να δοκιμάζει ένα διαγώνιο συρτό σουτ και τον Λιούμπη να απομακρύνει με τα πόδια.

19΄- Μικρός πανικός στην άμυνα του Κολεγίου από συνεχόμενες πλάγιες σέντρες των παικτών της Motor Oil όπου όμως δεν έφτασαν σε κάποιον συμπαίκτη, καλού κακού ο Λαχανιώτης πετάει τη μπάλα κόρνερ.

20΄- GOAL (1-0)

Ο Παινέσης κάνει λάθος γύρισμα προς τον Καζή, ο Παπαναστασίου μπαίνει ανάμεσα τους και αφού περνά τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα προσπαθεί με κεφαλιά να τη στείλει στα δίχτυα, πράγμα που καταφέρνει με λίγη περιπέτεια αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και τελικά πέρασε τη γραμμή πριν προλάβουν να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

23΄- Ο Λελούδας από τα αριστερά ξεκινάει την προσπάθειά του, κερδίζει μέτρα και δοκιμάζει ένα πλασαριστό σουτ που θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

25΄- Ο Σιλβεστρίδης δοκίμασε πολύ έξυπνα να κρεμάσει τον Καζή που κατάφερε τελευταία στιγμή με το ένα χέρι να πετάξει τη μπάλα σε κόρνερ.

29΄- Ο Λελούδας ξανά από αριστερά επιχειρεί να εισέλθει στην περιοχή και να σουτάρει , ανακόπτεται με τάκλιντην τελευταία στιγμή κερδίζοντας το 2ο κόρνερ για την ομάδα του.

34΄- Ένα φάουλ σε καλό σημείο για απευθείας εκτέλεση με τον Παπαδογεώργο πάνω στη μπάλα, πολύ καλά χτυπημένο στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.

37΄- Ο Λεμονής Ν. από τα δεξιά σεντράρει και ο προωθημένος Εσμέτοβ πηδάει ψηλότερα από όλους για την κεφαλιά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43΄- Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος από τον Γιασίν που βρήκε χώρο και δοκίμασε ένα δυνατό συρτό σουτ που πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

47΄- Ο Λελούδας σε μια πολύ όμορφη προσποίηση και ένα σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, εντυπωσιακά ο Λιούμπης εκτινάσσεται και απομακρύνει κρατώντας το 1-0.

48΄- Γρήγορη αντεπίθεση για το Deree με τον Παπαναστασίου Ν. να σεντράρει και τον Γιασίν να πιάνει την κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ψηλά.

50΄- Ο Γιασίν αυτή τη φορά βρίσκει τον Παπαναστασίου που έχει ασφυκτική πίεση στην πλάτη του και δεν καταφέρνει να κάνει το τελείωμα που θα ήθελε, θα μαζέει ο Καζής.

58΄- Μια κακή απομάκρυνση στην άμυνα της Motor Oil δίνει τη δυνατότητα στον Γιασίν να σουτάρειαπό πολύ πλεονεκτική θέση, ο Καζής θα μπλοκάρει σταθερά .

62΄- Μια καρφωτή κεφαλιά του Λεμονή Ν. ύστερα από μια σέντρα από τα αριστερά, στην αγκαλιά του Λιούμπη.

63΄- Ο Λελούδας βγάζει πολύ έξυπνα στον Λεμονή Α. που μόνος απέναντι από τον Λιούμπη θα πλασάρει μόλις άουτ. Τεράστια ευκαιρία εδώ για να ισοφαρίσει η Motor Oil.

64΄- Πιέζει πολύ σε αυτό το διάστημα η ομάδα του coach Αλεξίου, εδώ αναγκάζει σε λάθος την άμυνα του Κολεγίου και στη συνέχεια ο Λεμονής Ν. θα απειλήσει με μια προβολή, ξανά ο Λιούμπης λέει όχι πετώντας τη μπάλα σε νέο κόρνερ.

69΄- Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι από τον Παινέση με στόχο τον Λελούδα που επιχειρεί ένα βολέ και πάλι ο Λιούμπης σταθερά θα μαζέψει τη μπάλα.

73΄- GOAL (2-0)

Η Motor Oil βρίσκεται πολύ ψηλά στη φάση αυτή καθώς έχει μόνο έναν παίκτη στο χώρο της άμυνας και έτσι ο Παπαναστασίου Ν. δίνει την κατάλληλη στιμή δεξιότερα στον Γιασίν που αφού ξεπεράσει και τον Καζή διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

75΄- GOAL (3-0)

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές για το Αμερικάνικο Κολέγιο με τον Αιγύπτιο αυτή τη φορά να σερβίρει στον αρχηγό της ομάδας και ο τελευταίος με δυνατό δεξί σουτ στο κέντρο της εστίας να σφραγίζει μια πολύ σημαντική νίκη.

84΄- Ο Εσμέτοβ σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ για τη μείωση του σκορ, είναι καλοτραβημένο όμως και πάλι ο Λιούμπης με το ένα χέρι σε ένα ακόμη κόρνερ.

Κόρνερ 4-8

 

Mohamed Leheta Yassin ( DEREE COL.) : ΄΄Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σήμερα και πιστεύω ότι τα επόμενα παιχνίδια που θα γίνουν μεταξύ μας θα είναι ακόμα καλύτερα.Πήραμε μια νίκη που θέλαμε πάρα πολύ και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες΄΄.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deree123Win
Motor Oil000Loss

Past Meetings

5 - 4
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

DEREE - MOTOR OIL 5-4

0 - 2
Commercial Superleague
2017-2018
Deree

MOTOR OIL - DEREE C. 0-2