Re-Playboys — Deree

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Φεβρουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 13 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 9 11 15 47 47 54 60 64 66 68 68 70 72 73 80 85 87 FT
Goals
1
3
Assists
1
0
Yellow Cards
1
3
Red Cards
0
0

Άρθρο

Το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Παλλήνης με τους Replayboys να υποδέχονται το Deree College και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε μία ακόμη νίκη με τελικό σκορ 1-3. Πολύ σφιχτές οι άμυνες  στο πρώτο μέρος δεν επέτρεψαν τη δημιουργία σημαντικών καταστάσεων μπροστά από τις δύο εστίες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Σε μια από αυτές στο 11ο λεπτό ο Αποστολόπουλος ανέτρεψε τον Πολυζωγόπουλο εντός περιοχής με το διαιτητή της συνάντησης να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννης Κασινάκης που στάθηκε απέναντι από τον Λιούμπη δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια κομβική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του coach Αβράσογλου ήρθε λίγο αργότερα ο Παπαδογεώργος να εκμεταλλευτεί ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με ωραίο διαγώνιο σουτ να ανοίξει το σκορ. Πιο εύκολη η διαχείριση του παιχνιδιού για τον coach Mαργαρίτη με την ομάδα του μπροστά στο σκορ πια, ήλεγξε το ρυθμό και ουσιαστικά μετά και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιασίν στο ξεκίνημα της επανάληψης το ματς κλείδωσε.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

11΄- Στην πρώτη φάση του αγώνα οι Replayboys κερδίζουν πέναλτι που όμως πέφτει και αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Λιούμπης ύστερα από την εκτέλεση του Κασινάκη.

15΄- GOAL ( 0-1)

Ο Παπαδογεώργος ευνοείται από μια λανθασμένη απομάκρυνση στην αντίπαλη περιοχή και με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ νικάει τον Πλιάτσικα.

21΄-  Μια κίνηση από αριστερά του Κασινάκη και σέντρα στο ύψος του πέναλτι, θα βγει ο Λιούμπης και θα μαζέψει.

23΄- Ο Γιασίν σε μια ωραία ενέργεια από δεξιά και παράλληλη σέντρα, δεν προλαβαίνει για πολύ λίγο ο Παπαναστασίου Ν. να βάλει την προβολή.

25΄- Μια ασυνεννοησία στην άμυνα των Replayboys προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Παπαναστασίου Ν. , τελευταία στιγμή πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί.

39΄- Σε μια παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Γιασίν βρίσκει αέρα, όμως από πίσω έρχεται ο Παπαδογεώργος που προσπαθεί να τελειώσει τη φάση με το αριστερό και τη μπάλα να φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

47΄- GOAL ( 0-2)

Ο Παπαδογεώργος, κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης , μπήκε στην περιοχή , πέρασε και τον Πλιάτσικα που αναγκάστηκε να τον ανατρέψει και κέρδισε πέναλτι. Ο Γιασίν ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

62΄- Ένα σουτ μετά από ώρα στο ματς από τον Αποστολόπουλο  θα μπλοκάρει σταθερά ο Πλιάτσικας.

65΄- Ωραία ενέργεια του Σιλβεστρίδη από αριστερά όταν συγκλίνει προς τα μέσα αποφεύγοντας και δύο αντιπάλους αλλά το τελείωμα με το αριστερό δεν ήταν καλό.

66΄- GOAL ( 0-3)

Τρίτο πέναλτι στο ματς, δεύτερο για το Deree κερδίζει ο Παπαναστασίου Ν. όταν ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε πριν πετάξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο αρχηγός του Κολεγίου ανέλαβε καί την εκτέλεση σημαδεύοντας σωστά.

73΄- GOAL ( 1-3)

Από δεξιά ο Μισαηλίδης Ι. επιχείρησε μια ωραία σέντρα, ο Μισαηλίδης Γ. έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και λίγο στον Τρακάκη πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας του Λιούμπη.

75΄- Πολύ καλή στιγμή με τον Κατσιγιάννη για τέταρτο γκολ αλλά το πλασέ με το αριστερό που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

77΄- Και πάλι ο Κατσιγιάννης , αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, γυρίζει στον Ευείδη που σουτάρει συρτά με το αριστερό, θα πέσει και θα μαζέψει ο Πλιάτσικας.

79΄- Ο Γιασίν φεύγει από δύο παίκτες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μπαίνει και στην περιοχή όπου προσπαθεί με ένα σκαφτό να κρεμάσει τον Πλιάτσικα, με τα ακροδάχτυλα ο τελευταίος βρίσκει ίσα ίσα τη μπάλα ώστε να της αλλάξει λίγο πορεία και να μην καταλήξει εντός εστίας.

86΄– Και πάλι ο Γιασίν δημιουργεί ρήγμα στην άμυνα των Replayboys , θα ψάξει τον Παπαναστασίου Δ. στην καρδιά της περιοχής που δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά με προβολή να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

 

Κόρνερ : 3-6

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

Κασινάκης Ιωάννης ( Replayboys) : ‘’Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν καλύτεροι σήμερα και δίκαια κέρδισαν’’.

 

 

Πάτσος Αλέξανδρος ( DEREE COL.) : ‘’Πολύ δυνατό παιχνίδι, πιστεύω δείξαμε χαρακτήρα και αξιοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες μας. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αν και στην αρχή μας πίεσαν έχοντας και αυτοί αρκετή κατοχή. Το ματς παίχτηκε πολύ στη δύναμη και την ταχύτητα και νομίζω ότι η ομάδα που το ήθελε παραπάνω ήταν αυτή που κέρδισε το παιχνίδι’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys011Loss
Deree123Win

Past Meetings

6 - 3
Commercial Cup
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

DEREE C. - REPLAYBOYS

2 - 0
Commercial Superleague
2018-2019
Deree

DEREE C. - REPLAYBOYS

1 - 1
Commercial Superleague
2018-2019
Deree

DEREE - REPLAYBOYS 1-1