Motor Oil — Deloitte 1-0

1 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
23 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 10 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 20 FT

Άρθρο

Δύσκολη επικράτηση και νίκη για την ομάδα της MOTOR OIL απέναντι στην καλά οργανωμένη ομάδα της DELOITTE. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να καθαρίσουν το ματς απ’ την αρχή έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά φάνηκαν να είναι επηρεασμένοι απ’ το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής και να μην έχουν καθαρό μυαλό αλλά και τύχη στην τελική τους προσπάθεια. Κατάφεραν εντέλει να μετουσιώσουν αυτή την υπεροχή τους σε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» και το ματς πετυχαίνοντας και ένα δεύτερο γκολ που θα τους απελευθέρωνε από το άγχος. Το παιχνίδι έμεινε μέχρι τέλους στο 1-0 με τους παίκτες της  MOTOR OIL να καρδιοχτυπούν μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα τους μετά από σουτ του ΜΗΤΟΓΛΟΥ.

Το φιλμ του αγώνα

10΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα της DELOITTE με τον ΖΟΥΠΑ να επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια αριστερά το δυνατό σουτ που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ που απέκρουσε με τις γροθιές στην κλειστή του γωνία.

17΄ – Ευκαιρία αυτή τη φορά για την MOTOR OIL, με τον ΕΣΜΕΤΟΒ να κινείται έξω από την μεγάλη περιοχή του ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ και να επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει όμως άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20΄ – GOAL (1-0)

Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους γηπεδούχους, με τελικό αποδέκτη μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά τον ΛΕΛΟΥΔΑ που επιχείρησε το δυνατό σουτ χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

24΄ – Λάθος στην αμυντική γραμμή της MOTOR OIL με τον ΓΟΥΛΑ Ν. να παίρνει την μπάλα και να πασάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή στον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, με τον τελευταίο όμως και ενώ βρισκόταν τετ α τετ απέναντι από τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ να καθυστερεί να τον πλασάρει με αποτέλεσμα να μαρκαριστεί από τον ΕΣΜΕΤΟΒ και να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση.

30΄ – Στην επίθεση οι γηπεδούχοι με τον ΜΟΥΡΓΟ που πήρε όσα μέτρα του δόθηκαν μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τ’ αριστερά και επιχείρησε το συρτό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ.

35΄ – Αντεπίθεση για την ομάδα της DELOITTE με τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός θέσεως επιχείρησε να τον πλασάρει με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

41΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον ΜΟΥΡΓΟ που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή από το ημικύκλιο αυτής κεραυνοβόλησε τον ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

55΄ – Δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τους παίκτες της MOTOR OIL να βρίσκονται στο προσκήνιο, με τον ΕΣΜΕΤΟΒ να κάνει την προσπάθεια από τα δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει δυνατά υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

67΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια από τους γηπεδούχους, με τον ΛΕΛΟΥΔΑ αυτή τη φορά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά να επιχειρεί το τεχνικό φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα να «γλείψει» το αριστερό δοκάρι του ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ και να περάσει άουτ.

75΄ – Στην κόντρα οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας με τον ΖΟΥΠΑ να κινείται ωραία έξω απ’ την μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

81΄ – Μεγάλη ευκαιρία για την DELOITTE να φέρει το ματς στα ίσια και να παγώσει τους αντιπάλους του. Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ που είχε περάσει στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε στην αντεπίθεση και βρισκόμενος απέναντι από την εστία του ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ εξαπέλυσε από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής το σουτ, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Χρήστος, Παίκτης MOTOR OIL

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, φανήκαμε επηρεασμένοι από την προηγούμενη ισοπαλία που φέραμε, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε έστω και δύσκολα με 1-0. Προχωράμε, κοιτάμε το πρωτάθλημα και καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Motor Oil101Win
Deloitte000Loss

Past Meetings

2 - 3
Commercial League
2018-2019
Deree

DELOITTE - MOTOR OIL

0 - 3
Group D
2018-2019
Deree

DELOITTE - MOTOR OIL

5 - 3
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

MOTOR OIL - DELOITTE (5-3)