Deree — Elpen

5 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
22 Ιανουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 10 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 6 18 28 34 46 46 46 46 46 47 57 60 FT
Goals
5
0
Assists
3
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των DEREE COLLEGE και ELPEN με τους γηπεδούχους να παίρνουν εύκολα τους τρεις πόντους με τελικό σκορ 5-0. Ακάθεκτο συνεχίζει το Κολέγιο την πορεία του και στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο σε οκτώ ματς με την εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων να διευρύνεται σε 37-2. Η ομάδα του coach Μαργαρίτη ξεκίνησε για άλλο ένα ματς πολύ δυνατά, πριν το εικοσάλεπτο είχε παραβιάσει ήδη δύο φορές την εστία του Χασούρα και με άλλα δύο τέρματα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους είχε εξασφαλίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στον αντίποδα η ELPEN πάλεψε το ματς όσο μπορούσε, έπαιξε με πάθος και πήγε με δύναμη σε όλες τις διεκδικήσεις όμως οι πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχτηκε δεν της επέτρεψαν να έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

6΄- GOAL (1-0)

Από μια ολιγωρία της άμυνας θα ευνοηθεί ο Ευείδης όπου με μια κοντινή προβολή θα νικήσει τον Χασούρα που έκανε επαφή με τη μπάλα χωρίς όμως να καταφέρει να απομακρύνει.

11΄- Ο Ζαχάκος κινείται λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ που φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

18΄- GOAL (2-0)

Ο Σιλβεστρίδης έκλεψε τη μπάλα από την άμυνα της ELPEN και τη γύρισε δεξιότερα στον Παπαναστασίου Ν. όπου στη συνέχεια θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο αριστερό διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

22΄- Φάση διαρκείας στη ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Ζαχάκο να βλέπει εκτός θέσης τον Χασούρα και να επιχειρεί να τον αιφνιδιάσει, πάνω στη γραμμή όμως ο κίπερ της ELPEN προλαβαίνει να απομακρύνει.

24΄- Ο Σιλβεστρίδης κινείται κατά μέτωπο και δοκιμάζει ένα δυνατό συρτό σουτ που κοντράρει, αλλάζει πορεία και φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

26΄- Πρώτη επίσκεψη της ELPEN με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ όταν ο Καραγιάννης εκτελεί φάουλ σε πολύ καλό σημείο, η μπάλα κοντράρει στο τείχος και καταλήγει στον Μαυρογιώργο που απειλεί με ένα δεξί βολέ, ο Λιούμπης ίπταται και απομακρύνει.

28΄- GOAL (3-0)

Ο Παπαδογεώργος πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ όταν κάνει ωραία κίνηση εκτός περιοχής και με ένα πολύ δυνατό σουτ στο δεξί Γ της εστίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χασούρα.

30΄- Ο Παπαναστασίου Ν. έχει τραβηχτεί στο δεξί άκρο της επίθεσης όπου θα ξεφύγει από την επιτήρηση δύο αντιπάλων και με σέντρα στην καρδιά της περιοχής βρίσκει τον Σιλβεστρίδη , ο τελευταίος όμως θα σουτάρει ψηλά.

32΄-Ο Παπαντώνης τρέχει όλη την αριστερή πλευρά και ψάχνει τον Ευείδη στην καρδιά της περιοχής όπου θα ψάξει για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, η μπάλα βρίσκει σε κάποιο σώμα αμυνομένου και δεν καταλήγει στα δίχτυα.

34΄- GOAL (4-0)

Ο Παπαναστασίου Ν. ζευγαρώνει τα τέρματά του όταν με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή και δεξιά εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα ακριβείας του Παπαδογεώργου.

 57΄- GOAL (5-0)

Από αριστερά θα επιτεθεί το Αμερικάνικο Κολέγιο με τον Σοφό να σεντράρει και τον Δούκα με το κεφάλι να νικάει τον Γκίνη που πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ , φτάνοντας τα εννέα τέρματα στον πίνακα των σκόρερ.

67΄- Ο Δούκας και πάλι θα επιτεθεί από αριστερά, θα συγκλίνει και θα επιχειρήσει ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ που δεν αιφνιδιάζει τον Γκίνη αφού παρακολουθεί την πορεία της και μπλοκάρει σταθερά.

75΄- Πλεονέκτημα θα παίξει η Λαμπαδαρίου σε ένα φάουλ για το Κολέγιο εκτός περιοχής καθώς η μπάλα ευνοεί τον Ραυτόπουλο που απέναντι από τον Γκίνη θα απειλήσει με το δεξί , πολύ λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

 

Κόρνερ : 4-0

 

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

Kαλπούζος Φίλιππος ( DEREE COL.) : ‘’Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί ήμασταν πολύ καλοί σήμερα για όσο παίξαμε, συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Καλή συνέχεια σε όλους΄΄.

 

 

 

Γκίνης Αλέξανδρος ( ELPEN) : ‘’Ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα, σαφώς η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη από εμάς. Μας έλειπαν σήμερα έξι βασικοί παίκτες, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά αλλά τα παιδιά είναι νέα, τρέχουν πολύ και βρίσκονται στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να συγκρατήσουμε ό,τι μπορούσαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι καλύτεροι, συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας’’.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deree415Win
Elpen000Loss