Deloitte — Elpen

2 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
28 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 5 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 8 25 30 32 38 42 44 55 60 65 68 75 89 FT
Goals
2
2
Assists
0
1
Yellow Cards
2
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της COMMERCIAL LEAGUE αναμετρήθηκαν οι ομάδες των DELOITTE και ELPEN με τους δύο αντιπάλους να αναδεικνύονται ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2 επιτυγχάνοντας όλα τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάντως κέρδισαν τις εντυπώσεις καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, είχαν δοκάρι , οκτώ κερδισμένα κόρνερ έναντι κανενός και έφτασαν πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η DELOITTE που αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ, κατάφερε να φανεί αποτελεσματική στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος σκοράροντας δύο φορές ενώ στην επανάληψη είδε τον ΚΑΤΣΙΚΑ να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε με αποτέλεσμα να καταφέρει να φύγει τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Το φιλμ του αγώνα

5΄- Φάουλ για την ELPEN με τον ΣΚΟΡΔΑ στην εκτέλεση με σέντρα  και τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ να απειλεί πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

8΄- GOAL ( 1-0)

Ένα φάουλ για την DELOITTE αυτήν τη φορά,  με τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ να εκτελεί απευθείας και τη μπάλα να περνάει κάτω από το τείχος που πήδηξε πριν καταλήξει στην δεξιά γωνία της εστίας του ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ.

10΄- Ο ΣΚΟΡΔΑΣ που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην DELOITTE από τα δεξιά σε όλο το ματς, εδώ βγάζει μια γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής, Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ σηκώνεται ψηλά και πιάνει μια δυνατή κεφαλιά που όμως χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνεται.

12΄- O ΣΠΑΝΙΟΣ θα βρει ελεύθερο χώρο και θα δοκιμάσει ένα σουτ που φεύγει μόλις πάνω από τα δοκάρια του ΚΑΤΣΙΚΑ.

15΄- Ένα επικίνδυνο γυριστό βολέ θα δοκιμάσει ο ΣΚΟΡΔΑΣ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και σε πλάγια δεξιά θέση με τον ΚΑΤΣΙΚΑ να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

16΄- Ο ΜΕΣΗΝΕΖΗΣ στην εκτέλεση του κόρνερ, ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ πιο ψηλά από όλους στην καρφωτή κεφαλιά νέα σωτήρια επέμβαση του ΚΑΤΣΙΚΑ και νέο κόρνερ.

32΄- GOAL ( 1-1)

Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ σε μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο και βρίσκει δεξιότερα τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ που τελειώνει υπέροχα τη φάση με ένα μονοκόμματο σουτ με το εξωτερικό στην αριστερή πλευρά της εστίας.

42΄- GOAL ( 2-1)

Μια λάθος συνεννόηση στην άμυνα της ELPEN θα εκμεταλλευτεί ο ΓΟΥΛΑΣ που γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ θα νικήσει τον ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟ.

44΄- GOAL ( 2-2)

Άμεση απάντηση για την ELPEN που ισοφαρίζει με τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ όταν ελίχθηκε από αριστερά, ελευθερώθηκε και δοκίμασε ένα πολύ δυνατό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ αν και έκανε επαφή με τη μπάλα.

60΄- Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη είναι για τον ΣΚΟΡΔΑ και την ELPEN με το σουτ όμως του τελευταίου να μπλοκάρεται σταθερά από τον ΚΑΤΣΙΚΑ.

62΄- Εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα απομακρύνεται αρχικά πάνω όμως στον ΣΚΟΡΔΑ που αμέσως θα σουτάρει αλλά πιο ψηλά από όσο θα ήθελε.

68΄- Νέο σουτ για την ELPEN λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή αυτή τη φορά με τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ξανά σταθερά ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ θα μπλοκάρει.

70΄- Πρώτη φορά στην επανάληψη που κατεβαίνει το κέντρο η DELOITTE με τον ΓΟΥΛΑ από δεξιά να συγκλίνει και να προσπαθεί να βρει τον ΜΟΡΦΟΒΑΣΙΛΗ μέσα στη μικρή περιοχή, θα βγει όμως έγκαιρα ο ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ και θα καπακώσει τη μπάλα.

78΄- Μια αντεπίθεση για την ομάδα του ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ με τους ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ να συνδυάζονται ωραία και τον τελευταίο να προσπαθεί να τελειώσει τη φάση, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε ψηλά.

79΄- Ξανά ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ θα έχει ένα σουτ εντός της εστίας αφού υποδέχθηκε με πλάτη τη μπάλα και στη συνέχεια γύρισε το σώμα του και απείλησε με το δεξί, ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ σε καλή θέση θα μπλοκάρει σταθερά για άλλη μια φορά.

90΄- Μια τελευταία ευκαιρία για την ELPEN καθώς έχει κερδίσει φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Ο ΜΕΣΗΝΕΖΗΣ θα αναλάβει την εκτέλεση με τον  ΚΑΤΣΙΚΑ να δείχνει ότι ελέγχει την πορεία της και για σιγουριά να παραχωρεί με τις γροθιές άλλο ένα κόρνερ.

 

Κόρνερ 0-8

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

DELOITTE ( ΛΙΟΠΥΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ) : ΄΄Δύσκολο το παιχνίδι σήμερα, δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο,μπήκαμε λίγο κρύοι μέχρι να διαβάσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε κάποιες φάσεις και προηγηθήκαμε στο σκορ, μας ισοφάρισαν όμως. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μας  και να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα΄΄.

 

 

 

ELPEN ( ΦΩΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) : ΄΄Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είχαμε συνοχή, πιέσαμε πάρα πολύ όμως στις δύο ευκαιρίες που μας έκαναν φάγαμε δύο γκολ. Έπρεπε να έχουμε προηγηθεί, δεν το κάναμε και μετά στο δεύτερο πέσαμε λίγο. Έγιναν και οι αλλαγές. Προχωράμε ,δεν πειράζει , ήταν ευκαιρία να κερδίσουμε, δεν το κάναμε, προχωράμε για το επόμενο ματς.

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deloitte202Draw
Elpen202Draw