Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων 3-3

3 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
27 Νοεμβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 5 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 42 46 46 55 60 62 63 65 73 89 FT
Goals
3
3
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στην ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και αυτή των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ. Με την μπάλα να πηγαίνει απ’ την μια περιοχή στην άλλη και με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. Οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΚΤΥΟΥ, που λόγω της ταχύτητας τους κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο Α΄ ημίχρονο , με αποτέλεσμα να φτάνουν συχνά με αξιώσεις απέναντι απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ. Απ’ την άλλη, οι παίκτες του ΣΟΛΩΝ . πάλεψαν όσο μπορούσαν και κατάφεραν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απ’ τους αντιπάλους τους, ακολουθώντας τους στο σκοράρισμα. Στην επανάληψη παρακολουθήσαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την ομάδα κυρίως του ΣΟΛΩΝ να ανεβάζει στροφές και να φτάνει στα αντίπαλα καρέ με περισσότερες αξιώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα 3-3 χαρακτηρίζεται δίκαιο, απ’ τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού αν και αφήνει μια πικρία στους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ αφού η ισοφάριση ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το Φίλμ του αγώνα

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα των δικηγόρων του ΣΟΛΩΝ με το ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΣΥΡΙΓΟ σε θέση βολής στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον ROBERT να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 8’ λεπτό πρώτη καλή επίθεση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον OREGA να βρίσκει σε θέση βολής τον GRNEST ο οποίος πιάνει δυνατό σουτ με τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 12’ λεπτό κάθετη μπαλιά από τον BOURAMA βρίσκει στον κενό χώρο τον OREGA,, που βγήκε από την πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝ, να πλασάρει και τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ να απομακρύνει.
Στο 16’ λεπτό αντεπίθεση για τον ΣΟΛΩΝ με τον ΤΣΩΝΗ να βγάζει με μακρινή μπαλιά το ΛΑΔΑΚΟ ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια απελευθερώνεται από τον αντίπαλό του και πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 21’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά για τον ΣΟΛΩΝ με το ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ να επιχειρεί σέντρα βρίσκοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον επερχόμενο ΤΣΩΝΗ που πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να βγαίνει κόρνερ.
Στο 25’ λεπτό ο ΤΣΙΡΙΓΟΣ από τα δεξιά κλέβει τη μπάλα και την προωθεί στον ΤΣΩΝΗ που αποφεύγει δύο αντιπάλους στο χώρο του κέντρου και με μια κάθετη μπαλιά βγάζει το ΣΥΡΙΓΟ σε θέση βολής ο οποίος σουτάρει άουτ.
Στο 28’ λεπτό κατά μέτωπο επίθεση από το χώρο του κέντρου με τον CISSE να αποφεύγει δυο αντιπάλους και να σουτάρει άουτ.
Στο 33’ λεπτό εξαιρετική μπαλιά από τα δεξιά με τον DIALLO να βρίσκει το CISSE ο οποίος στην προσπάθειά του να περάσει και τον τερματοφύλακα χάνει το βήμα του και η μπάλα περνάει άουτ.
Στο 37’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του ΔΙΚΤΥΟΥ η μπάλα έρχεται στα πόδια του ΣΥΡΙΓΟΥ που δε διστάζει να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 40’ λεπτό εξαιρετική μακρινή μπαλιά του CISSE βρίσκει στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝ τον BOURAMA ο οποίος πλασάρει τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
GOAL 0-1
Στο 42’ λεπτό εκπληκτική ενέργεια του CISSE στο χώρο του κέντρου που με ωραία κίνηση απελευθερώνεται από δυο αντιπάλους και βγάζει με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον OREGA που πλασάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 48’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον DIALLO που από πλάγια θέση επιχειρεί μια σέντρα σουτ με τον ΜΠΙΛΙΡΗ να κοντράρει και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 51’ λεπτό μακρινή μπαλιά του OREGA βρίσκει στην αριστερή πλευρά τον BOURAMA που με όμορφη ενέργεια αποφεύγει τον αντίπαλό του και σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 57’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με το ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ στο χώρο του κέντρου να βρίσκει από τη δεξιά πλευρά το ΘΩΜΑ και αυτός με τη σειρά του με μια κάθετη μπαλιά να βρίσκει στο ύψος της μαγάλης περιοχής τον ΣΥΡΙΓΟ που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
GOAL 0-2
Στο 60’ λεπτό όμορφη ατομική ενέργεια από τον ABDULAI που παίρνει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μια εξαιρετική κούρσα αφού απέφυγε ντριπλάροντας τέσσερις αντιπάλους του πλασάρει από θέση βολής τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.
GOAL 1-2
Στο 62’ λεπτό απάντηση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ όπου μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου με τον ΒΥΘΟΥΛΚΑ να κάνει επέλαση από τη δεξιά πλευρά και να επιχειρεί σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΔΙΚΤΥΟΥ και να βρίσκει τον επερχόμενο ΣΥΡΙΓΟ στο ύψος της μικρής περιοχής που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ.
GOAL 1-3
Στο 65’ λεπτό μακρυνή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝ από τον CISSE να βρίσκει σε πλεονεκτική θέση τον OREGA ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΚΟΥΛΟΥΡΗ.
GOAL 2-3
Στο 73’ λεπτό επίθεση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ με τον ΡΟΖΑΚΗ να βγάζει με κάθετη μπαλιά το ΒΥΘΟΥΛΚΑ σε θέση βολής με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ και τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά της μπάλας αυτή έρχεται στο ΣΥΡΙΓΟ που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει μειώνοντας ξανά το σκορ.
Στο 78’ λεπτό σέντρα από τα αριστερά με τον ΜΥΛΩΝΑ να βρίσκει στο ύψος της μεγάλης περιοχής το ΡΟΖΑΚΗ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 82’ λεπτό μπαλιά του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ στο ΒΥΘΟΥΛΚΑ από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης και τον τελευταίο να σεντράρει βρίσκοντας το ΒΛΑΧΑΚΗ που σουτάρει άουτ.
Στο 87’ λεπτό μετά από εναλλαγές της μπάλας αυτή έρχεται στα πόδια του ΣΥΡΙΓΟΥ που σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
GOAL 3-3
Στο 89’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΜΠΙΛΙΡΗ στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΔΙΚΤΥΟΥ με τη μπάλα να χτυπάει στο χέρι του OREGA με το διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ΣΥΡΙΓΟΣ που δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ισοφάριση για την ομάδα του αλλά και το χατ τρικ για τον εαυτό του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ:

Πέτρος Γιακουμάκης ( Παίκτης ΣΟΛΩΝ)
Ήταν ένας προβληματικός αγώνας, ξεκίνησε με 45’ λεπτά καθυστέρηση, σε άλλο γήπεδο από αυτό που γνωρίζαμε και με τον αγώνα να έχει πολλές διακοπές. Όλα αυτά επηρέασαν την απόδοση της ομάδας μας που κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ, η οποία είναι πολύ αξιόλογη.

William OREGA ( Παίκτης ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ)
¨Ηταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, παίξαμε με πάθος και κυνηγήσαμε μέχρι τέλος να πάρουμε όλες τις μπάλες. Είχαμε την ατυχία τραυματισμών παρόλα αυτά όμως παίξαμε ωραία Η τύχη όμως δε μας ήθελε. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους αντιπάλους.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων033Draw
Δίκτυο123Draw

Past Meetings

3 - 3
Commercial Superleague
2019-2020
Γήπεδο Παιανίας

Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων — Σόλων (Δ.Σ.Α.) 3-3

0 - 3
Commercial Superleague
2018-2019
Λεωφόρος Αλεξάνδρας

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΣΟΛΩΝ 0-3

5 - 3
Commercial Superleague
2018-2019

ΣΟΛΩΝ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 5-3

5 - 2
Commercial Superleague
2017-2018
Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΣΟΛΩΝ 5-2

1 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Σόλων (Δ.Σ.Α.) vs Προσφυγικό Δίκτυο