Σόλων (Δ.Σ.Α.) vs Προσφυγικό Δίκτυο

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
24 Οκτωβρίου 2017 21:30 Commercial Superleague 2017-2018 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 18 37 39 50 52 55 57 62 71 FT
Goals
1
3
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
1

Άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της COMMERCIAL LEAGUE η ομάδα του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, καθώς νίκησε στον πρώτο της αγώνα την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ και πήρε τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-3, σε ένα όμορφο παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τον γρήγορο του ρυθμό και τις πολλές φάσεις κυρίως στην εστία του ΣΟΛΩΝΑ.

Το φιλμ του αγώνα:

11΄ Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στο ΣΟΛΩΝΑ που μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και ο ΣΥΡΙΓΟΣ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

14΄ Μετά απ’ αυτή την φάση ήταν σειρά της ομάδας του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ να επιτεθεί και ο GEORGE έπιασε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς με τις γροθιές του ο τερματοφύλακας του ΣΟΛΩΝΑ.

18΄ ΓΚΟΛ

Ο ίδιος παίκτης στην επόμενη φάση του αγώνα δεν αστόχησε και βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝΑ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε με ευστοχία σημειώνοντας το 0-1 για την ομάδα του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

29΄ Η ομάδα του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται, με τον ίδιο τρόπο. Έτσι με μία κάθετη πάλι μπαλιά που έσπασε το οφσάιντ βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα ο ACAMAKA, αλλά το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή από τον ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ και αποκρούστηκε η μπάλα από τους αμυντικούς του ΣΟΛΩΝΑ.

35΄ Η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ συνεχίστηκε και πάλι ο ACAMAKA με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή απείλησε την εστία του ΜΠΑΡΤΖΗ , ο οποίος όμως απέκρουσε με γροθιές στην αριστερή του γωνία.

39΄ ΓΚΟΛ

Ενάντια στη ροή του αγώνα και αφού ο ΣΟΛΩΝ είχε ισορροπήσει το παιγνίδι, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ από την μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά «ψαράκι» ισοφάρισε σε 1-1.

Με ισόπαλο το αποτέλεσμα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες.

50΄ ΓΚΟΛ

Η επανάληψη ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ και μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝΑ ο VITALIS βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΜΠΑΡΤΖΗ , τον οποίο και πλάσαρε στην αριστερή του γωνία σημειώνοντας το 1-2.

54΄ Η αντίδραση της ομάδας του ΣΟΛΩΝΑ δεν άργησε να έρθει και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ έξω και δεξιά από την μεγάλη περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του MOHAMEDI.

55΄ ΓΚΟΛ

Στην επόμενη όμως φάση και στην αντεπίθεση της ομάδας του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ο VITALIS  σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ πλάσαρε τον

ΜΠΑΡΤΖΗ στην δεξιά του γωνία από το ύψος της μεγάλης περιοχή διαμορφώνοντας και το τελικό 1-3.

57΄ Ο ACAMAKA που είχε βγει αλλαγή και καθόταν στον πάγκο της ομάδας δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για απρεπή συμπεριφορά .

76΄ Ο OREGA που είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο μετά από κάθετη μπαλιά βγήκε τετ α τετ απέναντι από την εστία του ΜΠΑΡΤΖΗ ο οποίος όμως για ακόμα μια φορά απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα.

80΄ Ο ίδιος παίκτης σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο αγώνας κύλησε στο ίδιο μοτίβο μέχρι το τέλος του με κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ η οποία δεν απειλήθηκε

από την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ.

Δηλώσεις:

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΣ προπονητής ΣΟΛΩΝ «Ένα παιγνίδι που προσπάθησαν όλα τα παιδιά, έπαιξαν όλα τα παιδιά, παίξαμε με μία ομάδα που είχε κατά πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, παρ’ όλα αυτά ανταποκριθήκαμε, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, βγάλαμε κάποιες καλές φάσεις και νομίζω ότι το χαρήκαμε όλοι.»

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ παίκτης ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «Κατεβήκαμε να ξεκινήσουμε την πρεμιέρα σήμερα του πρωταθλήματος της COMMERCIAL, παίξαμε με τους δικηγόρους του ΣΟΛΩΝΑ είμαστε μια ομάδα προσφύγων και παιδιών μεταναστών από διάφορες χώρες Αφρική και Ασία και παίξαμε σ’ αυτές τις θαυμάσιες εγκαταστάσεις της Παιανίας που ήταν οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ήταν ένα πολύ ωραίο παιγνίδι που κύλησε ομαλά χωρίς πολλά νεύρα, εκνευρισμούς,  για το ευ αγωνίζεσθε πάνω απ’ όλα, τα σκορ δεν μετράνε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ευχόμαστε μια καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων101Loss
Δίκτυο123Win