ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΣΟΛΩΝ 5-2

5 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
7 Μαρτίου 2018 22:00 Commercial Superleague 2017-2018 10 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου
Elefsinion Mistirion 41, Ilion 131 22, Greece

KO KO 19 25 40 50 75 76 81 83 FT
Goals
5
2
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η ομάδα του Δικτύου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Σόλωνα. Δυο λεπτά στο τέλος του δεύτερου ημίχρονου ήταν αρκετά για να χάσουν την συγκέντρωση τους οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων και να πετύχουν δυο γκολ οι αντίπαλοι τους. Η ομάδα του Δικτύου ήταν πολύ αθλητική γρήγορη και για 90’ έτρεχαν σε όλους τους χώρους για να κουράσουν και να ανοίξουν την αμυντική διάταξη του Σόλωνα. Παρόλο που προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή στο ημίχρονο στην επανάληψη προσπάθησαν αρκετές φορές να πάρουν διαφορά ασφαλείας αλλά δεν τα κατάφερναν. Μόλις πετύχαιναν ένα τέρμα αμέσως οι αντίπαλοι ανταπέδιδαν. Έτσι ήρθε όμως και η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης και με δυο τέρματα στο 81′ και στο 83′ οι γηπεδούχοι πήραν νίκη με ευρύ σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Πάσα του Ροζάκη στον Αναστασάκο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής άουτ.

9′ Ατομική προσπάθεια του Outajer από τα αριστερά και σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κοκκόρη να αποκρούει αρχικά με τα πόδια και στην συνέχεια να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Shizard.

11′ Διαγώνια πάσα του Onyema στον Shir ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άουτ.

17′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Onyema από τα 20 μέτρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

19′ (1-0) Ελιγμοί του Shizard μέσα στην περιοχή και σουτ στην δεξιά γωνία του Κοκκόρη.

25′ (2-0) Διαδοχικές ντρίπλες του Outajer και διαγώνιο σουτ από τα δεξιά στην δεξιά γωνία του Κοκκόρη που έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να διώξει.

50′ (2-1) Φάση διάρκειας στα καρέ του Δικτύου με τη μπάλα να καταλήγει στον Τσακαρογιαννάκη ο οποίος με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία μείωσε το σκορ.

52′ Ο Shizard έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Σόλωνα πέρασε και τον Καπερώνη όμως το σουτ του από πολύ πλάγια θέση πέρασε παράλληλα με το τέρμα και κατέληξε άουτ.

66′ Κόρνερ από τα δεξιά για το Δίκτυο με τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Djessi που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο όμως το σουτ του έδιωξε με υπερένταση ο Καπερώνης σε κόρνερ.

75′ ( 3-1) Εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τον Outajer ο οποίος έτρεξε όλη τη δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή και με κεραυνό έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Καπερώνη.

76′ (3-2) Άμεση απάντηση για τον Σόλωνα όταν στην αντεπίθεση ο Μπαξεβάνης βρήκε τον Τσακαρογιαννάκη μέσα στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία μείωσε ξανά το σκορ.

81′ (4-2) Διώξιμο των αμυντικών του Σόλωνα με τη μπάλα να καταλήγει στον Kouasi ο οποίος με τεχνικό σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

83′ (5-2) Σουτ του Rahman από τα δεξιά, λάθος του Καπερώνη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

MVP

SHIZARD

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: OUTAJER, SHIR, ONYEMA

ΣΟΛΩΝ: ΤΑΛΙΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοκκόρης Νίκος (Σόλων):

Ένα πολύ καλό ματς με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε πολύ καλά, βασικά ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός, πολύ αθλητικός και αυτό μας δυσκόλεψε αρκετά. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε κάναμε και κάποιες φάσεις βάλαμε και γκολ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε έχοντας το μυαλό μας πιο πολύ στο δικηγορικό. Τα παιχνίδια αυτά για μας είναι για να παίρνουμε ρυθμό και αν είμαστε σε μια καλή κατάσταση ενόψει του Δικηγορικού Πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στους αντιπάλους.

Ahmadi Shir Mohamed (Δίκτυο Μεταναστών και Προσφύγων):

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ να παίζω ποδόσφαιρο στην ομάδα αυτή και το ευχαριστιέμαι.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο235Win
Σόλων112Loss

Past Meetings

1 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Σόλων (Δ.Σ.Α.) vs Προσφυγικό Δίκτυο