ΣΟΛΩΝ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Μαΐου 2019 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 13 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 6 39 46 46 46 46 46 60 67 80 81 FT
Goals
1
2
Assists
1
1
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Commercial Superleague αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Σόλωνα και Σκλαβενίτη με τους τελευταίους να φτάνουν στη νίκη με τελικό σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στο τρίποντο .Στο πρώτο μέρος πήραν από την αρχή το χώρο του κέντρου και έτσι έφτασαν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή όπου σε δύο περιπτώσεις φάνηκαν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια με τους ΨΑΛΙΔΑ και ΠΟΥΛΙΟ πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με καθαρό σκορ. Ίδια περίπου εικόνα και στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου με την ομάδα του Σκλαβενίτη να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε και έτσι όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Σόλωνας σε μια αντεπίθεση μείωσε το σκορ με το ΡΟΖΑΚΗ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Έτσι στο τελευταίο εικοσάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε , ο Σκλαβενίτης κυνήγησε ένα τρίτο τέρμα για να τελειώσει το παιχνίδι ενώ ο Σόλων έψαχνε τη φάση που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Τελικά τίποτα από τα δύο δε συνέβη παρόλο που και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους με αποτέλεσμα το 1-2 να παραμείνει ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα

6΄- GOAL (0-1)

Ανοίγει το σκορ ο Σκλαβενίτης με τον ΨΑΛΙΔΑ όταν ο τελευταίος κινήθηκε εκτός περιοχής και δοκίμασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ που αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε στο βάθος της εστίας του ΜΠΑΡΤΖΗ.

13΄- Σέντρα του ΖΑΓΚΟΒΑ από αριστερά περνάει μπροστά από πολλούς παίκτες πριν καταλήξει στον ΧΑΛΚΙΑ που σουτάρει εξ επαφής, ο ΜΠΑΡΤΖΗΣ απομακρύνει ενστικτωδώς ενώ στη συνέχεια ο ΡΟΥΣΣΟΣ δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στο άδεια τέρμα.

16΄- Πρώτη επίσκεψη των δικηγόρων στην αντίπαλη περιοχή με τον ΣΑΡΛΑ να κινείται από τα δεξιά και να βγάζει μια παράλληλη σέντρα η οποία κάπου κοντράρει και παίρνει κατεύθυνση προς την εστία με πολλά φάλτσα , ο ΚΟΥΛΑΞΕΝΟΣ όμως παρακολουθεί την πορεία της και μπλοκάρει σταθερά.

21΄- Νέα επίθεση για το ΣΟΛΩΝ ξανά με τον ΣΑΡΛΑ που αυτή τη φορά θα μπει μέσα στην περιοχή και θα επιχειρήσει μια σέντρα-σουτ, στην πορεία της θα κινηθεί ο ΡΟΖΑΚΗΣ που κάνει επαφή καθώς προλαβαίνει να βάλει το πόδι του όμως η μπάλα θα φύγει ψηλά.

39΄- GOAL (0-2)

Έξοχη πάσα του ΛΙΤΣΗ στον ΠΟΥΛΙΟ που δεν είναι offside καθώς ξεκινάει κάτω από το χώρο της μεσαίας γραμμής και διανύοντας όλη την απόσταση θα φτάσει απέναντι από τον ΜΠΑΡΤΖΗ όπου και θα νικήσει διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα της ομάδας του σε καίριο χρονικό σημείο.

47΄-Ωραίος συνδυασμός για τον Σκλαβενίτη με τελικό αποδέκτη τον ΡΟΥΣΣΟ που θα σουτάρει με το εξωτερικό, στην αγκαλιά του ΜΠΑΡΤΖΗ.

52΄- Ο ΛΙΤΣΗΣ μεταβιβάζει στον ΖΑΓΚΟΒΑ που εκτός περιοχής δοκιμάζει να κρεμάσει τον ΜΠΑΡΤΖΗ σκάβοντας τη μπάλα που όμως θα φύγει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

63΄- Μια κάθετη μεταβίβαση για τον ΖΑΓΚΟΒΑ και πάλι που αυτή τη φορά θα απειλήσει μπαίνοντας στην περιοχή και σουτάροντας δυνατά, στέκεται όμως άτυχος καθώς η μπάλα χτυπάει στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και στη συνέχεια απομακρύνεται.

65΄- Νέα μεγάλη φάση για τον Σκλαβενίτη όταν ο ΖΑΓΚΟΒΑΣ γυρίζει τη μπάλα στον ΠΟΥΛΙΟ που βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική θέση για να σκοράρει όμως δεν θα βάλει σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα να σουτάρει ψηλά.

67΄- GOAL (1-2)

Πολύ ωραία συνεργασία για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ με το τρίγωνο των ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΣΑΡΛΑ-ΡΟΖΑΚΗ να αλλάζουν πολύ γρήγορα τη μπάλα με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν την άμυνα του Σκλαβενίτη που απλά παρακολουθεί τον ΡΟΖΑΚΗ να τη σπρώχνει στην ανυπεράσπιστη εστία.

75΄- O ΛΙΤΣΗΣ δίνει δεξιότερα στον ΡΟΥΣΣΟ που δοκιμάζει ένα αριστερό σουτ , η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από τα δοκάρια του ΣΟΛΩΝΑ.

77΄- Ίδιοι πρωταγωνιστές για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ίδια και η κατάληξη, με τη μπάλα πιο κοντά στην εστία αυτή τη φορά.

82΄- Σε μια σέντρα που πραγματοποιείται από τα δεξιά για την ομάδα του Σόλωνα ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ θα πάρει την κεφαλιά, με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο ΚΟΥΛΑΞΕΝΟΣ.

87΄- Γρήγορα βγαίνουν μπροστά οι ποδοσφαιριστές του Σόλωνα  με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ και πάλι να δημιουργεί ένα ρήγμα στη δεξιά πλευρά όπως επιτίθεται και στη συνέχεια να βγάζει μια πολύ επικίνδυνη παράλληλη σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Σκλαβενίτη όπου θα έρθει τελευταία στιγμή ο ΠΑΡΑΡΑΣ και θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων011Loss
Σκλαβενίτης202Win

Past Meetings

5 - 0
Commercial Superleague
2018-2019

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - ΣΟΛΩΝ 5-0

2 - 4
Commercial Superleague
2017-2018

ΣΟΛΩΝ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 2-4

6 - 2
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Χαμοστέρνας

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - ΣΟΛΩΝ (Δ.Σ.Α.) 6-2