ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 2-5

2 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
14 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 3 90'

KO KO 9 18 31 37 39 48 53 54 56 56 58 64 73 74 75 77 82 86 87 88 88 89 90 FT
Goals
2
5
Assists
0
0
Yellow Cards
4
3
Red Cards
1
0

Άρθρο

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και αθλητικές ομάδες. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μπήκε πιο δυνατά στο ματς αιφνιδίασε το ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Απ’ το σημείο αυτό και μετά η γηπεδούχος ομάδα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν με περισσότερη δύναμη και θέληση για την επικράτηση, ισοφάρισαν αμέσως και τελικά επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό κυριάρχησαν και πήραν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ – Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με τον OUTAJER να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των παικτών του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, αλλά την στιγμή που ήταν απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κοντραρίστηκε με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει σε κόρνερ.

9΄ – GOAL (0-1)

Σέντρα από τα δεξιά για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να πηγαίνει στην μικρή περιοχή και τον ΒΑΡΔΑ με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

18΄ – GOAL (1-1)

Αντεπίθεση για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ, με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στον OREGA που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και τον τερματοφύλακα σκοράροντας σε κενή εστία.

21΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους με τον OREGA από τα δεξιά να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά και τον QADIRI από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει άουτ.

23΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία για το ΔΙΚΤΥΟ, που έβγαινε συνεχώς στην κόντρα με τους ταχύτατους παίκτες που διαθέτει. Κάθετη μπαλιά στον OUTAJER που βρέθηκε απέναντι από τον ΜΗΤΡΟΥΣΗ Η. , που όμως κατάφερε να μπλοκάρει σε δύο χρόνους το σουτ του αντιπάλου του.

31΄ GOAL (2-1)

Επίθεση από τον KENNEDY από τ’ αριστερά που την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την παράλληλη με την εστία μπαλιά, με τον DILLIOD να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να σκοράρει απ’ την μικρή περιοχή.

48΄ – GOAL (2-2)

Στην αντεπίθεση η ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ με τον ΒΑΡΔΑ να βγάζει την κάθετη μπαλιά στον ΛΙΝΤΣΗ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στην αριστερή του γωνία.

56΄ – Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον KENNEDY, παίκτη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

74΄GOAL (2-3)

Ανατροπή στο σκορ και προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, με τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και τον ΣΤΑΜΟ με προβολή να πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα του.

77΄ – GOAL (2-4)

Νέα επιθετική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους με τους ίδιους και πάλι παίκτες. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και πάλι από τα δεξιά έβγαλε την συρτή μπαλιά στ’ αριστερά του στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο ΣΤΑΜΟ που νίκησε τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ περνώντας του την μπάλα κάτω από τα πόδια.

85΄ – Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο ματς, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο OREGA έκανε το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα.

88΄ – Νέο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον OREGA με τον ΜΗΤΡΟΥΣΗ Η. να αποκρούει την μπάλα βγάζοντας την σε κόρνερ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

90΄ GOAL (2-5)

Το κερασάκι στην τούρτα το φύλαγαν οι παίκτες του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για το τέλος. Εκτέλεση κόρνερ του ΖΑΓΚΟΒΑ από τα δεξιά με τον ΜΑΓΓΙΝΑ να πιάνει το ψαλιδάκι και να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ Μιχαήλ, Εκπρόσωπος ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Ήμασταν ισάξιοι με την άλλη ομάδα όσο παίζαμε με έντεκα παίκτες. Μετά την αποβολή μας πήρε από κάτω και στο επόμενο θα είμαστε καλύτεροι, θα κερδίσουμε.»

ΛΙΑΚΟΣ Αθανάσιος, Παίκτης ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

«Δεν μπήκαμε δυνατά για άλλο ένα παιχνίδι στην αρχή, η ομάδα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να το γυρίσει, ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια το αποτέλεσμα.»

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο202Loss
Σκλαβενίτης145Win

Past Meetings

5 - 0
Commercial Superleague
2017-2018

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ 5-0

0 - 5
Commercial Superleague
2017-2018
Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 0-5