ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ 5-0

5 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
23 Απριλίου 2018 22:00 Commercial Superleague 2017-2018 15 90'

KO KO 5" 21 29 50 90 FT
Goals
5
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
1

Άρθρο

Ο Σκλαβενίτης με στόχο το Πρωτάθλημα κατέβηκε με ένα και μόνο σκοπό, τη νίκη. Φανερά σοκαρισμένοι οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας από τον πρόσφατο χαμό του Κου. Στέλιου Σκλαβενίτη προσπάθησαν να υπερβάλουν εαυτό και να μείνουν συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ο Στάμος με τη σέντρα του αγώνα πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στο Πρωτάθλημα αφού είδε τον τερματοφύλακα των αντιπάλων εκτός θέσης και από το κέντρο του γηπέδου άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια έγινε ευκολότερη για τους γηπεδούχους όταν στο 21’ έγινε ανατροπή και αποβολή του Onyema αφήνοντας το Δίκτυο με 10 παίκτες. Παρόλο που το ημίχρονο έκλεισε με 3-0 για τον Σκλαβενίτη στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς αλλά ο Μητρούσης και η αμυντική διάταξη του Σκλαβενίτη δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Το φιλμ του αγώνα

5″ (1-0) Με τη σέντρα ο Στάμος είδε τον Τόνυ εκτός θέσεις και με σουτ από το κέντρο άνοιξε το σκορ.

21′ (2-0) Ανατροπή του Ζυγούρη από τον Onyema. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μητρούσης.

29′ (3-0) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάμου από τον άξονα στο δεξί παράθυρο της εστίας.

36′ Αντεπίθεση για τον Σκλαβενίτη με τον Ρούσσο να πασάρει στο Στάμο ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Τόνυ να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

38′ Τετ α τετ του Λιάκου ανάγκασε τον Τόνυ να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

50′ (4-0) Εναλλαγές Ρούσσου Στάμου με τον δεύτερο να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον επιθετικό του Σκλαβενίτη και αυτός με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων.

53′ Ο Sediq έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Makadgi με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Μητρούση να διώχνει από την αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

55′ Εκπληκτικό σουτ του Sediq μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μητρούση να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

80′ Κεραυνός του William από τα 20 μέτρα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

85’ Διαδοχικές ντρίπλες του Sediq και σουτ από την αριστερή γωνία της περιοχής στο πλαϊνό των διχτύων.

90’ (5-0) Φανταστική ενέργεια του Ζυγούρη από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από τη γραμμή του άουτ πάσαρε στον αμαρκάριστο Στάμο ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στο κενό τέρμα.

MVP

ΣΤΑΜΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ, ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: SEDIQ, RAZAQ, WILLIAM

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μοσχολιός Αλέξανδρος (Προπονητής Σκλαβενίτη)

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα γεγονός που συγκλόνισε την Επιχείρηση αλλά και όλη την οικογένεια του Σκλαβενίτη, το χαμό του Στέλιου. Διότι η Επιχείρηση είναι και οικογένεια. Με αυτές τις συνθήκες ήταν για μας πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά έπρεπε να το κάνουμε. Σέβομαι απόλυτα την ομάδα του Κολεγίου Deree, σαν ομάδα, σαν μονάδες, παιδιά με πηγαίο ταλέντο και προπονητές που τους έχουν διδάξει πολύ καλά το ποδόσφαιρο αλλά και προπονητές που έχουν κάνει αξιοθαύμαστη δουλειά. Όμως ξέροντας ότι θέλει η ομάδα του Deree να χτυπήσει το Πρωτάθλημα θα δώσω ένα μήνυμα στους παίκτες μας και σε όλη την οικογένεια του Σκλαβενίτη ότι αυτό το Πρωτάθλημα θα το πάρουμε και θα το αφιερώσουμε στη μνήμη του Στέλιου.

Για το σημερινό ματς θέλω να πω πως η ομάδα του Δικτύου έχει πολύ ταλέντο και παίκτες που θα μπορούν να σταθούν σε μεγαλύτερες ομάδες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Razaq Abdul (Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών)

Μας άρεσε πολύ το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς. Η αντίπαλη ομάδα φαίνεται πολύ επαγγελματική, ενώ εμείς ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο. Πριν παίζαμε ποδόσφαιρο αλλά τώρα πιο συντονισμένα και είμαστε στο ξεκίνημα. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει η νίκη ή η ήττα. Για μας είναι φιλικά παιχνίδια και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε σαν αδέρφια, σαν οικογένεια και το ευχαριστιόμαστε.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σκλαβενίτης325Win
Δίκτυο000Loss

Past Meetings

0 - 5
Commercial Superleague
2017-2018
Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 0-5