ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 0-5

0 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
6 Δεκεμβρίου 2017 21:45 Commercial Superleague 2017-2018 6 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου
Elefsinion Mistirion 41, Ilion 131 22, Greece

KO KO 2 20 60 65 85 FT
Goals
0
5
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Με τρία από τα πέντε στο σύνολο τέρματα που κατάφερε να πετύχει η ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κόντρα στο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ να ανήκουν στον ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟ, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επικρατήσουν και να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης

 Το φίλμ του αγώνα:

 GOAL 0-1

2΄: Μόλις στό δεύτερο λεπτό του αγώνα ο ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ με διπλή προσπάθεια κατάφερε να πλασάρει και να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα βάζοντας την ομάδα του (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) μπροστά στο σκόρ.

 15΄: Η επόμενη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ανήκει πάλι στον ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος αυτή τη φορά είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το πλάγιο δοκάρι μετά απο δυνατό του σούτ μέσα από την περιοχή.

 GOAL 0-2

20΄: Ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το κατάφερε στο 20ο λεπτό ο ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος μετά από πάσα του ΒΑΡΔΑ βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατάφερε να στείλει την μπάλα στο τέρμα για δεύτερη φορά. 

Οι δύο επόμενες φάσεις ανήκουν στους γηπεδούχους με τους SHIRZAD και τον SHIR MOHAMED  στο 21΄ και το 23΄λεπτό αντίστοιχα χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν για την ομάδα τους καθώς ο πρώτος είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο δεύτερος να στέλνει την μπάλα λίγο πλάγια απο το τέρμα μετά απο δυνατό συρτό σούτ. 

28΄: Ατομική προσπάθεια του ΠΟΥΛΙΟΥ για την ομάδα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ο οποίος αφού κατάφερε να περάσει δύο αμυντικούς είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απεκρούει το πλασέ του.

 Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 39΄ λεπτό του αγώνα ο TAJIQ HAMED ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απεκρούσει ενστικτωδώς και να στείλει την μπάλα κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο SHIRZAD σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους στέλνοντας την μπαλα με κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι.

 Οι δύο ομάδες επέστρεψαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο καθώς είχαν από μια καλή φάση και οι δύο, με τους γηπεδούχους στο 47΄ με τον WILLIAM να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι και τους φιλοξενούμενους στο 52΄ ξανά με τον ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

 GOAL 0-3

Με τη συμπλήρωση 15΄λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο (60΄) ο ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ τριπλασίασε τα γκόλ τόσο για την ομάδα του όσο και για τον εαυτό του, εκμεταλευόμενος την ασθενή απέκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από εκτέλεση φάουλ.

 GOAL 0-4

Πέντε λεπτά αργότερα (65΄ ) σειρά είχε να σκοράρει ο ΣΤΑΜΟΣ για τους φιλοξενούμενους με δυνατό σούτ απο το ύψος της μικρής περιοχής.

 66΄: Προσπάθεια αντίδρασης των γηπεδούχων με τον WILLIAM να μη μπορεί να σκοράρει από κοντινή απόσταση .

 78΄: Επόμενη καλή φάση των γηπεδούχων πάλι με τον WILLIAM ο οποίος είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει το σούτ του.

 GOAL 0-5

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν και η επίτευξη του πέμπτου τέρματος για τους φιλοξενούμενους με τον ΠΑΡΑΡΑ στο 85΄ λεπτό να κάνει ψιλοκρεμαστό σούτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο000Loss
Σκλαβενίτης235Win