ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. – ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ 0-3

0 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
26 Φεβρουαρίου 2019 21:00 Commercial League 2018-2019 10 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 22 44 63 68 73 85 87 FT
Goals
0
2
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Δύσκολη νίκη και επικράτηση για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ, που βρήκε απέναντι της ένα πολύ οργανωμένο σύνολο και ψυχωμένους αντιπάλους που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. παρόλο που είχε πολλές ελλείψεις, παρά την αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ στο 22ο λεπτό, άντεχε στην μεγάλη πίεση των φιλοξενούμενων, αλλά τελικά είδε να παραβιάζεται η εστία του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ από λάθος του ιδίου και αυτογκόλ του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στο χειρότερο σημείο του αγώνα, στο 44ο λεπτό. Με την πλάτη στον τοίχο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το σκορ με πίεση ψηλά και κατοχή της μπάλας, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να οπισθοχωρήσουν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Τελικά όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και οι παίκτες του ΤΟΞΟΤΗ σε δύο πολύ καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού κατάφεραν να βάλουν δύο ακόμα γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τελικό σκορ 0-3.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ – Πρώτη επίθεση για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ από τα αριστερά, με την μπαλιά να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο ΔΟΥΣΗ Ν., που επιχείρησε να πλασάρει τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ και τον τελευταίο να αποκρούει δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

10΄- Απάντηση από την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

12΄ – Ωραία σκέψη και εκτέλεση από τον ΔΟΥΣΗ Γ. που βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός της εστίας του έπιασε το μονοκόμματο ευθύβολο σουτ από μακρινή απόσταση στέλνοντας την μπάλα προς την δεξιά γωνία και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων την τελευταία στιγμή με υπερένταση να προλαβαίνει να αποκρούσει σε κόρνερ.

25΄- Οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων από τα αριστερά με ωραία εναλλαγή της μπάλας που πέρασε από τα πόδια τεσσάρων παικτών μέχρι να καταλήξει στον ΚΟΡΔΑ Ι. που έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που πέρασε άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα.

40΄ – Μακρινό σουτ από τον ΔΟΥΣΗ Γ. με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

44΄ – GOAL (0-1)

Επιθετική ενέργεια των παικτών του ΤΟΞΟΤΗ από τα δεξιά με τον ΚΛΕΙΔΑ Κοσμάς να επιχειρεί το δυνατό συρτό σουτ και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ χωρίς κάποια πίεση να απομακρύνει τη μπάλα η οποία όμως κόντραρε στην πλάτη του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που βρισκόταν στην μικρή περιοχή και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο το προβάδισμα στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

51΄ – Δεύτερο μέρος στον αγώνα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν κάποιο τέρμα που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι. Συρτό δυνατό σουτ από τον ΚΟΣΚΟΛΟ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, υποχρέωσε τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

61΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι γηπεδούχοι από τα αριστερά αυτή τη φορά με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον ΚΟΝΟΜΙ να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

65΄ – Στην κόντρα η ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ, που είχε δώσει χώρο στους αντιπάλους της, με την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ που ξεκίνησε από το χώρο της μεσαίας γραμμής και αριστερά και φτάνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή βλέποντας τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ έξω από την εστία του επιχείρησε να τον πλασάρει περνώντας την μπάλα από πάνω του χωρίς όμως να βρει το στόχο, αφού το πλασέ του πέρασε άουτ.

68΄ – Άμεση απάντηση από τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ που επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

72΄ – Το παιχνίδι είχε ανοίξει με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, με τον ΚΛΕΙΔΑ Κοσμά αυτή τη φορά να βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και να επιχειρεί το δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ που πέρασε δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων, άουτ.

75΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να «κλειδώσουν» τη νίκη. Λάθος του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μετά από βαθιά μπαλιά, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο δεξιά ο ΔΟΥΣΗΣ Γ. που σε άδεια εστία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού το τελείωμα του ήταν βιαστικό και το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

78΄ – Επίθεση για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ από τα δεξιά, με τον ΚΕΧΡΙΜΠΑΪ να βγάζει τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και τον ΚΟΣΚΟΛΟ να πιάνει την κεφαλιά με τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. να μπλοκάρει την μπάλα.

85΄ – GOAL (0-2)

Στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΤΟΞΟΤΗ από τα αριστερά, με τον ΔΟΥΣΗ Ν. να βγάζει την παράλληλη με την εστία του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ μπαλιά και τον επερχόμενο ΔΟΥΣΗ Γ. να κάνει την προβολή στη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

87΄ – GOAL (0-3)

Και ενώ όλη η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ είχε βγει μπροστά στην προσπάθεια να πετύχει κάποιο τέρμα, βγήκαν στην κόντρα και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ να κόβει την μπάλα αριστερά του στον επερχόμενο ΔΟΥΣΗ Γ. που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αύξησε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.

«Ένα καλό παιχνίδι, δύσκολο για εμάς, το περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι λίγο δύσκολο. Προσπαθήσαμε να το φέρουμε λίγο στα ίσια μας, αυτό το καταφέραμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο μισάωρο εκεί. Δικαίως τα παιδιά πήραν τη νίκη, η κούραση ήταν σημαντικός παράγοντας για εμάς, βγήκαν σε δύο αντεπιθέσεις κάνανε το 2-0 και από εκεί και πέρα τελείωσε. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.»

ΚΛΕΙΔΑΣ Κοσμάς, Παίκτης ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ

«Ήταν ένα πονηρό ματς. Οι αντίπαλοι αμύνονταν μαζικά και όταν κέρδιζαν την μπάλα έκαναν βαθιές μπαλιές τις οποίες εύκολα ή δύσκολα κόβαμε. Είχαμε υπομονή στην ανάπτυξη μας, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, κάναμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε σε τρεις από αυτές και πήραμε τη νίκη, δίκαια. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης000Loss
Τοξότης Πέυκης123Win