ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1-1

1 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Νοεμβρίου 2017 17:30 Commercial League 2017-2018 5 90'

KO KO FT
Goals
1
1
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Δύσκολο βράδυ πέρασε ο Τοξότης από τους Νικητές FC στην Παιανία. Η ομάδα της Πεύκης είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο αλλά και την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ταμπουρωθεί πίσω και έκαναν αντεπιθέσεις με βαθιές μπαλιές στον προωθημένο Ξαγοράρη. Οι αντεπιθέσεις ήταν φαρμακερές και σε μια από αυτές η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ ευτύχησαν να προηγηθούν και έχοντας κάτω από τα δοκάρια τους τον εκπληκτικό Μπαντουράκη φαίνονταν ότι θα έπαιρναν το ματς , παρόλο που για αρκετό διάστημα έπαιξαν με 10 και κάποιο με 9 λόγω τραυματισμών. Οι παίκτες του Στέλιου Κλείδα έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ο τερματοφύλακας των Νικητών είχε κατεβάσει ρολά. Η ατυχία έγινε μεγαλύτερη όταν έχασαν και πέναλτι δύο λεπτά αργότερα από το τέρμα που δέχτηκαν. Τελικά σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας των Νικητών ο Μανωλίτσης με σουτ διαβήτη έφερε τη λύτρωση στην ομάδα του και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

23′ Συρτή σέντρα του Μανωλίτση στο δεύτερο δοκάρι στον Μητρόπουλος ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το σουτ για να διώξει με τα ακροδάχτυλα ο Μπαντουράκης σε κόρνερ.

27′ Σέντρα του Μαρινάκη σχεδόν από τη γραμμή του άουτ και αριστερά στον Μπαρτζώκα με τον τελευταίο να κάνει το κοντρόλ και απευθείας το σουτ άουτ.

Δυνατό σουτ του Κλείδα Φ. από τα 30 μέτρα με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

39′ Ελεύθερο από τον Μπαντουράκη βρήκε τον Ξαγοράρη με τον επιθετικό των Νικητών να κάνει το διαγώνιο αριστερό σουτ άουτ.

41′ Φάση διάρκειας στα καρέ των Νικητών με τον Δούση Ν. να κάνει το συρτό σουτ από τον άξονα άουτ.

44′ Ελεύθερο του Μπαντουράκη προς τον Ξαγοράρη με τον τελευταίο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο μπαίνει μέσα από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ασθενώς ο Γαζεπίδης Α. και στη συνέχεια να σταματήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

48′ Ο Μπαρτζώκας είδε τον Μπαντουράκη εκτός θέσης και δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 20 μέτρα αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Νικητών με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ.

53′ Βαθιά μπαλιά στον Ξαγοράρη ο οποίος έσπασε το offside πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το διαγώνιο σουτ του μπλόκαρε ο Γαζεπίδης Α.

55′ Διαγώνιο σουτ του Μαρινάκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντουράκης στη δεξιά του γωνία.

60′ Δυνατό σουτ του Μανωλίτση έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντουράκης σε κόρνερ.

65′ Ελεύθερο του Μπαντουράκη προς τον Ξαγοράρη στα αριστερά με τον επιθετικό των Νικητών να δοκιμάζει να κρεμάσει τον Γαζεπίδη Α. σχεδόν από το κέντρο με τον τερματοφύλακα του Τοξότη με υπερένταση να διώχνει σε κόρνερ.

76′ (0-1) Εκτέλεση κόρνερ με τον Παγώνη να βρίσκει τον Ξαγοράρη στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.

78′ Ανατροπή του Μαρινάκη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανελαβε να εκτελέσει ο Κλείδας Φ. στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών.

86′ (1-1) Εναλλαγές των μεσοεπιθετικών του Τοξότη έφτασε η μπάλα στον Μανωλίτση ο οποίος με καλοζυγισμένο σουτ στην αριστερή γωνία του Μπαντουράκη.

91′ Ατομική προσπάθεια του Μαρινάκη πέρασε 3 αμυντικούς αλλά το σουτ του έδιωξε με τα πόδια ο Μπαντουράκης.

MVP

ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ: ΚΛΕΙΔΑΣ Φ., ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ FC: ΚΙΟΣΣΕΣ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κλείδας Κοσμάς (Τοξότης Πεύκης) :

«Σήμερα είχαμε απέναντι μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προσπάθησε με νύχια και με δόντια και του αξίζουν συγχαρητήρια για το βαθμό. Από την άλλη πλευρά εμείς κινηθήκαμε στα ρηχά όσον αφορά την απόδοση μας. Παρόλα αυτά κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο σε μια. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. Συνεχίζουμε με πάθος για τη νίκη σε κάθε αγώνα.   »

Μπαντουράκης Αντώνης (Νικητές FC) :

« Ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με πολλούς τραυματισμούς με μείον δύο παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν όσο μπορούσαμε με τα παιδιά. Φτιάξαμε ένα αμυντικό παιχνίδι το οποίο και τηρήσαμε ίσως και τους κουράσαμε , προηγηθήκαμε κιόλας και όλα πήγαιναν καλά. Εκεί σε μια φάση δεχτήκαμε το γκολ τα παιδιά ήταν καλύτερα και δικαιούνται τουλάχιστον το «Χ».

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης011Draw
Παλαίμαχοι Παλλήνης011Draw