ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 5-3

5 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Μαρτίου 2018 20:30 Commercial League 2017-2018 11 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 1 8 10 14 18 27 32 39 44 53 56 60 65 66 73 80 85 90 FT
Goals
5
3
Assists
0
0
Yellow Cards
3
3
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ιδιαίτερο σασπένς η ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 5-3. Οι ομάδες πάλεψαν για την νίκη με ιδιαίτερο πάθος, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθόσον ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε δυσκόλευε τις προσπάθειες τους. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας με το μέρος της στο πρώτο ημίχρονο τον αέρα, αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και  πέτυχε γκολ στο πρώτο κιόλας λεπτό και στο δεκάλεπτο προηγούνταν με 2-0. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον δείκτη του σκορ να δείχνει 3-0 και όλοι να πιστεύουν ότι η επανάληψη θα είχε διαδικαστικό χαραχτήρα. Οι παίκτες όμως των ΕΛ.ΠΕ. είχαν διαφορετική άποψη και μπαίνοντας δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας σύμμαχο τους τον ισχυρό αέρα, κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να κοντράρουν μέχρι το τέλος τους αντιπάλους τους.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄ – GOAL (1-0)

Στην πρώτη κιόλας επιθετική προσπάθεια των παικτών της ΒΙΚΤΩΡΙΑ μετά την σέντρα, ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ κινήθηκε από τα δεξιά εισήλθε στην μεγάλη περιοχή και επιχείρησε το δυνατό διαγώνιο σουτ, νικώντας τον τερματοφύλακα των ΕΛ.ΠΕ..

8΄GOAL (2-0)

Δεύτερη επίθεση για τους γηπεδούχους και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ από τα δεξιά ενήργησε την συρτή παράλληλη μπαλιά με την εστία και ο ΒΑΛΛΗΣ με προβολή απ’ την μικρή περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

12΄ – Σέντρα από τα αριστερά από τον ΤΣΕΚΟΥΡΛΟΥΚΗ με τον ΒΑΛΛΗ να πιάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία με πρωταγωνιστές και πάλι τους ίδιους παίκτες. Επίθεση από τα αριστερά από τον ΤΣΕΚΟΥΡΛΟΥΚΗ που έβγαλε την σέντρα στον ΒΑΛΛΗ με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, αναγκάζοντας τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ σε απόκρουση στην αριστερή του γωνία, σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

31΄ – Πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν τη αντίπαλη εστία. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΓΚΟΤΖΙΑ που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά, αλλά ο ΝΑΣΤΟΣ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά στην αριστερή του γωνία.

34΄ – Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και προσπάθησε να πλασάρει τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην απέναντι του γωνία, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

44΄ – GOAL (3-0)

Επέλαση του ΚΑΤΣΟΥΛΗ από τα δεξιά, μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή επιχείρησε το γύρισμα προς την εστία, με τους αμυντικούς να διώχνουν αρχικά και τον ίδιο  να παίρνει και πάλι το ριμπάουντ  να πιάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ και να διευρύνει τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

51΄ – Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. που έχοντας και τον αέρα με το μέρος της κέρδισε το κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά λόγω του αέρα και να υποχρεώνει τον ΝΑΣΤΟ σε δύσκολη απόκρουση με τις γροθιές του στο πρώτο δοκάρι, σε νέο κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

53΄ – GOAL (3-1)

Μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ να βγαίνει από τα πλάγια δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής να επιχειρεί το δυνατό διαγώνιο σουτ, νικώντας τον ΝΑΣΤΟ και μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.

58΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΓΚΟΤΖΙΑ και  τον αέρα να κάνει πάλι δύσκολη την δουλειά του τερματοφύλακα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ που μπλόκαρε τελικά σταθερά.

60΄ – GOAL (3-2)

Επέλαση του ΓΚΟΤΖΙΑ από τα αριστερά και σέντρα στην μεγάλη περιοχή στον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ, με τον τελευταίο να κατεβάζει την μπάλα, να περνάει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να σκοράρει σε άδεια εστία μειώνοντας κι άλλο το σκορ για την ομάδα του.

62΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τα ΕΛ.ΠΕ. να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο ΣΤΑΥΡΟΥ  κέρδισε τις κόντρες απ’ τους αμυντικούς της ΒΙΚΤΩΡΙΑ στην μικρή περιοχή και επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τον ΝΑΣΤΟ να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα, πετώντας ενστικτωδώς την μπάλα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

73΄ – GOAL (4-2)

Απ’ την στιγμή που δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν τα ΕΛ.ΠΕ., η γηπεδούχος ομάδα διεύρυνε την διαφορά στο σκορ σε μία ανύποπτη φάση. Ο ΤΟΤΤΗΣ Κ. εκτέλεσε απευθείας το κερδισμένο φάουλ για την ομάδα του, από πλάγια θέση και αριστερά, με την μπάλα να περνάει συρτά ανάμεσα από πολλά πόδια στην μεγάλη περιοχή και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που δεν αντιλήφθηκε την πορεία της.

85΄ – GOAL (4-3)

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ έξω από την μεγάλη περιοχή και σε καλή θέση, με την μπάλα να περνάει πάνω από το τοίχος και να καταλήγει στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα.

90΄ – GOAL (5-3)

Τελευταία επίθεση στον αγώνα από τα δεξιά με τον ΤΟΤΤΗ Θ. να βγάζει την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ που μόνος του απέναντι από τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ τον πλάσαρε περνώντας την μπάλα από πάνω του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Βικτώρια325Win
Ελληνικά Πετρέλαια033Loss

Past Meetings

3 - 6
Commercial Cup
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 3-6

1 - 3
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Ελληνικά Πετρέλαια — Βικτώρια 1 - 3