ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 3-6

3 - 6
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Φεβρουαρίου 2018 22:00 Commercial Cup 2017-2018 3 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 8 9 11 20 22 25 25 38 46 46 46 46 46 59 60 61 72 74 78 90 FT
Goals
2
6
Assists
0
0
Yellow Cards
1
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σ’ ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ, οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν επιθετικά και το ευχαριστήθηκαν, στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Η μπάλα πήγαινε απ’ την μια εστία στην άλλη, αλλά η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ έδειξε να το θέλει περισσότερο, ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την νίκη και τους τρεις βαθμούς για το θεσμό του κυπέλλου. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό. Στο δεύτερο μέρος όμως, η φιλοξενούμενη ομάδα φάνηκε αποφασισμένη και μπήκε δυνατά στο ματς προκειμένου να το «καθαρίσει».  Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του και σημείωσε τα τρία απ’ τα έξι συνολικά τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα:

2’ – Πρώτη φάση στο παιχνίδι με την κάθετη μπαλιά στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που σούταρε από τα δεξιά όπως έκανε επίθεση και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι του ΔΡΑΜΑΛΗ.

11΄ – GOAL (0-1)

Νέα επιθετική προσπάθεια για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ από τα δεξιά να κάνει την σέντρα, τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ να πιάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια αριστερά, αναγκάζοντας τον ΔΡΑΜΑΛΗ σε ασταθή απόκρουση, με αποτέλεσμα να έρθει με το στήθος και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ.

13΄ –  GOAL (1-1)

Άμεση απάντηση απ’ την ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, έστω και με λίγη δόση τύχης. Ο ΠΛΑΚΑΣ από το ύψος της σέντρας επιχείρησε την βαθιά μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα να σκάει μπροστά απ’ τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ. που είχε εξέλθει λίγο απ’ την εστία του, να περνάει από πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα.

20΄ – GOAL (1-2)

Ο ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ έκανε την επέλαση από τα δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, εισήλθε στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει ΔΡΑΜΑΛΗ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

22΄ – GOAL (1-3)

Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να βγαίνει απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον τριπλάρει και να σκοράρει σε άδεια πλέον εστία.

25΄ – GOAL (2-3)

Αυτογκόλ από τον ΛΑΧΑΝΑ που δεν κατάφερε να απομακρύνει με το κεφάλι την μπάλα. Ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση, γέμισε στην μεγάλη περιοχή των ΕΛ.ΠΕ. και τον ΛΑΧΑΝΑ να στέλνει την μπάλα προς τα πίσω στην ανυπεράσπιστη εστία του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που είχε κάνει έξοδο.

45΄ – Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ να εκτελεί το κόρνερ από τα αριστερά και τον ΛΑΧΑΝΑ να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

49΄ – Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία και πάλι για την ομάδα των φιλοξενούμενων. Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ έκανε την επέλαση από τα δεξιά και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή προκειμένου να σιγουρέψει το γκολ έκοψε την μπάλα για τον επερχόμενο ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ, αλλά την τελευταία στιγμή παρενέβη ο ΧΕΙΛΑΡΗΣ διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

60’ –  GOAL (2-4)

Με πανομοιότυπο τρόπο επετεύχθη και το τέταρτο γκολ για τα ΕΛ.ΠΕ.. Κάθετη μπαλιά και πάλι στην πλάτη της άμυνας με τον ΓΚΟΤΖΙΑ να βγαίνει μόνος του, να περνάει τον ΝΑΣΤΟ που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του ΔΡΑΜΑΛΗ και να πλασάρει σε άδεια εστία.

70΄ –  Σουτ από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

74΄ – GOAL (2-5)

Ωραία έμπνευση και εκτέλεση από τον ΚΑΛΑΪΤΗ που βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα λίγο πιο έξω απ’ την εστία του επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ πετυχαίνοντας το τέρμα περνώντας την μπάλα από πάνω του.

78΄ – GOAL (3-5) 

Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από τους γηπεδούχους, με τον ΤΟΤΤΗ Κ. που είχε περάσει ως αλλαγή να βγάζει κάθετη μπαλιά στον ΚΟΜΜΕΝΗ που σούταρε αμέσως και νίκησε τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ..

90΄ – GOAL (3-6)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το ματς για τους φιλοξενούμενους. Ο ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΣ βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΝΑΣΤΟ και πέτυχε το έκτο γκολ της ομάδας του.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Βικτώρια213Loss
Ελληνικά Πετρέλαια336Win

Past Meetings

1 - 3
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

Ελληνικά Πετρέλαια — Βικτώρια 1 - 3