Ελληνικά Πετρέλαια — Βικτώρια 1 – 3

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
7 Νοεμβρίου 2017 21:15 Commercial League 2017-2018 2 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 5 11 25 29 31 43 46 53 55 66 86 FT
Goals
1
3
Assists
0
0
Yellow Cards
0
4
Red Cards
0
0

Άρθρο

Διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα η ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, που μετά από μία ουσιαστική εμφάνιση κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της ομάδας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. Οι φιλοξενούμενοι μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο! Η γηπεδούχος ομάδα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι, μειώνοντας το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερο κίνδυνο μπροστά από την εστία της ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Εν αντιθέσει, μετά από ένα τραγικό λάθος της αμυντικής γραμμής, η ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ δέχτηκε και τρίτο γκολ τελειώνοντας στην ουσία το ματς.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ – Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, όταν ο ΧΕΙΛΑΡΗΣ σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή των ΕΛΠΕ , με τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ να αποκρούει με τις γροθιές.

5΄  – GOAL (0-1)

Στην δεύτερη της ευκαιρία η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να σκοράρει. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά από τον ΖΑΧΑΡΙΑ, η μπάλα πήγε στον ΤΟΤΤΗ Θ. που από τα δεξιά έκανε την κάθετη πάσα στον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ , που πέτυχε το πρώτο του γκολ πλασάροντας τον τερματοφύλακα από το ύψος της μικρής περιοχής.

11΄ GOAL (0-2)

Ο ΤΟΤΤΗΣ Κ. από τα δεξιά πάσαρε στον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, πλασάροντας και πάλι εύστοχα μέσα από την μικρή περιοχή όπου ήταν αμαρκάριστος.

17΄ – Μεγάλη ευκαιρία αυτή τη φορά για τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που με κεφαλιά, μετά από κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

23΄ – Αντίδραση της ομάδας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. Δυνατό σουτ του ΤΣΙΓΚΑ Γ. από την μεγάλη περιοχή και δεξιά απέκρουσε σε κόρνερ στην γωνία του ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

25΄ GOAL (1-2)

Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρήκε το δρόμο για τα δίκτυα. Ωραία πάσα του ΓΚΟΤΖΙΑ  από τα δεξιά στον ΤΣΙΓΚΑ Γ. που από την μικρή περιοχή πλάσαρε τον ΚΡΗΤΙΚΟ, μειώνοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

27΄ – Σουτ του ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα.

45΄ – Τελευταία φάση του ημιχρόνου και πάλι για την φιλοξενούμενη ομάδα, όταν σουτ του ΤΟΤΤΗ Θ. από δεξιά πέρασε ψηλά άουτ.

53΄ – GOAL (1-3)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα τραγικό λάθος του ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ, καθώς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από την άμυνα της ομάδας των ΕΛΠΕ, αυτή κατέληξε στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ, με τον τελευταίο να αποκρούει αρχικά το σουτ, να παίρνει όμως το ριμπάουντ ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ και να πλασάρει εύστοχα, πετυχαίνοντας και το τρίτο του προσωπικό γκολ!

61΄ – Κάθετη πάσα του ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ από δεξιά στον ΠΛΑΚΑ που σούταρε, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει.

62΄ – Στην αντεπίθεση, η ομάδα των ΕΛΠΕ έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς. Ο ΤΡΙΦΩΝΙΔΗΣ βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πλασάροντας τον, με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή.

77΄ – Νέο σουτ από τον ΤΣΙΓΚΑ Γ. από πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

85΄ – Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο ΤΟΤΤΗΣ Θ. μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον ΤΟΤΤΗ Κ., βγήκε μόνος του από τα δεξιά απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό και η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δηλώσεις

ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ Αλέξανδρος, παίκτης ΕΛΠΕ

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε πρόβλημα με τα παιδιά που δεν μπορούμε να μαζευτούμε με τις βάρδιες. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, καλή επιτυχία στους αντιπάλους μας και καλή συνέχεια.

 

ΤΟΤΤΗΣ Κωνσταντίνος, παίκτης ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Άλλο ένα δύσκολο ματς, δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό είναι νωρίς, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα το ματς, συγχαρητήρια στους αντιπάλους και ευτυχώς που είχαμε τον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ σε καλή μέρα και καθαρίσαμε το ματς

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια101Loss
Βικτώρια213Win