Motor Oil

Deloitte

H μοτορ οιλ συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις της και επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 5-3 της μαχητικής Deloitte. Η μοτορ οιλ ξεκίνησε δυνατά κι προηγήθηκε παίζοντας καθολικό ποδόσφαιρο η δε Deloitte έπαιζε με αντεπιθέσεις στηριζόμενη στον Πρισιμιτζή. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ έγινε 5-1 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε και το μόνο που κατάφερε η Deloitte ήταν η μείωση του σκορ σε 5-3 μετά από λάθη της άμυνας.

Το φιλμ του αγώνα

3′ (1-0) Νωρίς νωρίς  η μοτορ οιλ προηγήθηκε στο σκορ με τον Μέμη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Λεμονή θανάση.

17′ Ατομική προσπάθεια του Πρισιμιτζή από αριστερά σούταρε και απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

36′(2-0) Ατομική προσπάθεια του Μέμη σούταρε στην γωνία πετυχαίνοντας το 2-0 για την μοτορ οιλ.

37′(2-1) Ατομική προσπάθεια του Πρισιμιτζή από δεξιά , μπήκε μεσα στην μικρή περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα μειώνοντας 2-1.

40′ Σουτ του Πρισιμιτζή προς το τέρμα που βρήκε το δοκάρι και παράλληλη πορεία με την γραμμή του τέρματος όπου την απομάκρυνε ο Νικολόπουλος.

43′ Ο Ζερβός συνεργάστηκε με τον Μέμη και ο τελευταίος πλάσαρε ψιλοκρεμάστα πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

46′ Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Deloitte  βγήκαν οι Γιαζιτζόγλου , αλειφέρης , Κακλαμάνος και Κανατάς και μπηκαν οι Λιοπύρης , Γκιοκας , Μπεκιαρι και Παπουτσάκης  και για την μοτορ οιλ ο Μετακίδης αντικατέστησε τον Λεμονή Νίκο.

47′(3-1) Πάσα του Μέμη στον Μπέλση ο οποίος με ωραίο πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-1 για την μοτορ οιλ.

51′ (4-1) Ατομική προσπάθεια του Ζερβού πέρασε δύο παίκτες μπήκε στην μικρή περιοχή και ντριπλάροντας και τον τερματοφύλακα πλάσαρε στην κενή εστία γράφοντας το 4-1.

52′Βγήκε ο Δέδες και ο Πρίντεζης και μπήκαν οι Κοντόσης και Βιδάκης και η μοτορ οιλ βγήκαν οι Ξούρας και Μέμης και μπήκαν Φλαμπουράρης και Μαζιώτης.

55’Μετά από πάσα του Μπέλση ο Τσουμάκας σούταρε και απέκρουσε το τέρμα.

62′(5-1) Μετά από σέντρα του Θανασή Λεμονή από δεξιά ο Μούργος έπιασε δυνατό σουτ επιτυγχάνοντας το 5-1. 

63′(5-2) Ατομική προσπάθεια του Πρισιιτζή και δυνατό σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ στο 5-2.

70′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χατζάρα σε φάουλ που έκανε στον Πρισιμιτζή για επικίνδυνο παίξιμο. Είχαν παρατηρηθεί και οι δύο με κίτρινη κάρτα στο 55′.

87′(5-3)  Και πάλι ο Πρισιμιτζής εκτελώντας φάουλ με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της μοτορ οιλ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 5-3.

MOTOR OIL : (Μιγαδάκης Φ.) Αβράμης, Μούργος, Ξούρας (Φλαμπουράρης), Χαντζάρας, Νικολόπουλος, Λεμονής Ν.(Μετακίδης), Ζερβός, Τζουμάκας, Μέμης (Μαζιώτης), Μπέλσης, Λεμονής Αθ., Ξυλογιάννης, Λυκούργος, Νεοφυτιάδης, Νικητάκης, Γεωργακόπουλος, Καστανιώτης.

DELOITTE : (Νικολάου Ι.) Γιαλεσάκης, Γιαζιτζόγλου, Αλειφέρης, Πρίντεζης, Πρισιμιτζής, Έξαρχος, Κακλαμάνος, Κανατάς, Δέδες, Απέργης, Χατζηφωτίου, Μπεκιάρι, Γκιόκος, Βιδάκης, Λιοπύρης, Λαγοδήμος, Παπουτσάκης, Κοντόσης

MVP

ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗΣ , ΖΕΡΒΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

DELOITTE : ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗΣ , ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ.

MOTOR OIL : ΜΕΜΗΣ , ΖΕΡΒΟΣ , ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ , ΜΠΕΛΣΗΣ.

 
Μπέλσης Πάρης από την μοτορ οιλ δυιλιστηριων ένα δυνατό παιχνίδι με μια ισάξια ομάδα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε δυνατά καλή συνέχεια.

 

 
Ελένη Αλεξίου

Μπέλσης , παίκτης, Motor oil

MOTOR OIL

Δοκάρια

Κορνερ

DELOITTE

Δοκάρια

Κορνερ

 
Γιαζιτζόγλου Αγγελος απο την deloitte η μοτορ οιλ ήταν καλύτερη ομάδα κέρδισε δίκαια προσπαθήσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα δυστυχώς δεν τα καταφεραμε συνεχιζουμε καλη συνεχεια.

 

 
Ελένη Αλεξίου

Γιαζιτζόγλου , παίκτης , deloitte

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Νοεμβρίου 2018 21:00 Commercial League 2018-2019 3 90'

Αποτελέσματα

ΣύλλογοςGoalsΚατάληξη
Motor Oil5Win
Deloitte3Loss

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι