Σόλων

Απόφοιτοι Deree

Ένα παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο τερέν έγινε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις τις Παιανίας με τον Σόλων να κάνει μια εμφατική νίκη απέναντι στην ομάδα των Αποφοίτων του Deree. Η ομάδα των δικηγόρων άνοιξε νωρίς το σκορ και ξεκλείδωσε το δύσκολο πάζλ της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον συνήθη ύποπτο Ευαγγελάτο ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κάνουν ανανέωση στην ομάδα, έδειξαν ότι δεν τους αξίζει η θέση στην οποία βρίσκονται. Κατά διαστήματα έβρισκαν τα πατήματα τους και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες απέναντι σε πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές και έβαλαν τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα

17′ (1-0) Πάσα του Αναστασάκου στην πλάτη της άμυνας στον Ευαγγελάτο ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ πρόλαβε την έξοδο του Βλαστάρη ανοίγοντας το σκορ.

26′ (2-0) Εντυπωσιακό σλάλομ του Μπαξεβάνη από τα δεξιά έκανε και το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό να αλλάζει πορεία και να σταματά στο αριστερό δοκάρι πριν περάσει κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αναστασάκος με τη μπάλα να καταλήγει στον Ευαγγελάτο που έκανε το σουτ πάνω σε αμυντικούς και στην επαναφορά νέο σουτ του ίδιου στην αριστερή γωνία.

32′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπουλίδη από τα 20 μέτρα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βλαστάρης στην δεξιά του γωνία.

45′ Ατομική προσπάθεια του Κυριακόπουλου και σουτ από τα δεξιά μπλόκαρε ο Καπερώνης με διπλή προσπάθεια.

47′ (3-0) Σέντρα του Συρίγου από τα δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Ευαγγελάτου στα δίχτυα του Βλαστάρη.

62′ (4-0) Εκπληκτικοί ελιγμοί του Συρίγου και κάθετη πάσα στον Τσιρίγο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην κίνηση και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ.

70′ (4-1) Βαθιά μπαλιά του Κιντώνη στον Κυριακόπουλο στα δεξιά με τον επιθετικό των Αποφοίτων να κάνει το κοντρόλ να μπαίνει στην περιοχή και έκανε διαγώνιο σουτ να μειώνει το σκορ.

73′ (5-1) Εντυπωσιακή πάσα του Λαδακάκου από την άμυνα έβγαλε μόνο του τον Συρίγο με τον επιθετικό του Σόλωνα να διανύσει γρήγορα την απόσταση μέχρι την περιοχή και με ψύχραιμο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

89’ Όμορφη ενέργεια από τον Τάλιο και πάσα στον αμαρκάριστο Συρίγο ο οποίος με πάσα έβγαλε θέση τετ α τετ τον πρώτο που πλάσαρε άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το σκορ.

MVP

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΟΛΩΝ: ΣΥΡΙΓΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ DEREE: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΚΙΝΤΩΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δηλώσεις

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ουσιαστικά όμως η ομάδα μας φάνηκε πως το νέο στυλ που παίζει με το νέο προπονητή το οποίο είναι πιο ομαδικό, αποδίδει. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, πάρα πολλά γκολ. Μια μικρή ολιγωρία στην άμυνα από τις πολλές αλλαγές είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ. Ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να λήξει με ένα 6-1 όταν η πολύ όμορφη ενέργεια του Τάλιου με το πολύ γρήγορο δεξί εξτρέμ μας, τον Συρίγο, πέρασε άουτ. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εύχομαι καλή συνέχεια στους Αποφοίτους και Καλή Χρονιά σε όλους μας.

.

 

Αναστασάκης Μανώλης

Παίκτης, Σόλων

Σόλων (Δ.Σ.Α)

Τελικές Προσπάθειες

Κορνερ

Απόφοιτοι Deree

Τελικές Προσπάθειες

Κορνερ

Σήμερα το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Στο πρώτο ημίχρονο φάγαμε κάποια εύκολα γκολ και στη συνέχεια παραδοθήκαμε άνευ όρων. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι.

 

Βλαστάρης Λέανδρος

Παίκτης, Απόφοιτοι Deree

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
16 Ιανουαρίου 2018 21:30 Commercial Superleague 2017-2018 9 90'
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων235Win
Απόφοιτοι Deree011Loss
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι