ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

DELOITE

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και τη DELOITTE, πριν την ανάπαυλα των εορτών των Χριστουγέννων. Ένα όμορφο παιχνίδι με δύο αντάξιες ομάδες διεξήχθη στην Παλλήνη, με την ομάδα της DELOITTE να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και με δεδομένη την κυριαρχία αυτή στο Α’ Ημίχρονο ευτύχησε να προηγείται με τρία γκολ διαφορά. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές της κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο Β’ ημίχρονο δημιουργώντας φάσεις στην αντίπαλη εστία και πετυχαίνοντας ένα γκολ, μειώνοντας έτσι το δείκτη του σκορ.

A’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 8’ λεπτό καλή ευκαιρία για την ομάδα της DELOITE με τον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ να κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και κάνοντας μια κούρσα πλασάρει με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει και τη μπάλα να φτάνει στον ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ που πλασάρει άουτ.
Στο 12’ λεπτό εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να εκτελεί και τη μπάλα να περνάει άουτ.
(ΓΚΟΛ 0-1)
Στο 18’ λεπτό λάθος στο χώρο του κέντρου από τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με τον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ να το εκμεταλεύεται παίρνοντας τη μπάλα και με όμορφο τρόπο αφού απέφυγε και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ πλασάρει ανοίγοντας το σκόρ για την ομάδα της DELOITE.
Στο 23’ λεπτό δυνατό σουτ από τον ΚΟΣΚΟΛΟ με τον ΒΙΔΑΚΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 31’ λεπτό πάσα από τον ΓΚΡΙΝΤΖΟ από τα δεξιά βρίσκει τον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ σε καλή θέση ο οποίος πλασάρει άουτ.
(ΓΚΟΛ 0-2)
Στο 33’ λεπτό όμορφη μακρυνή πάσα του ΔΕΔΕ στην πλάτη της άμυνας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ βγάζει τον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ σε θέση βολής ο οποίος πλασάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 35’ λεπτό σέντρα από τα δεξιά από τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην καρδιά της άμυνας της DELOITE να βρίσκει τον ΓΚΟΥΣΤΗ που πιάνει εξαιρετική κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 38’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της DELOITE κλέβει τη μπάλα από τα δεξιά ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που βγάζει μια σέντρα στον ΓΚΟΥΣΤΗ ο οποίος πλάσαρε άουτ.
(ΓΚΟΛ 0-3)
Στο 41’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια από τον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ να περνάει από τα αριστερά τη μπάλα με έξοχη πάσα στον ΚΑΝΑΤΑ ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 43’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΓΚΟΥΣΤΗ να βγάζει σέντρα και τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ να πλασάρει και πάνω στη γραμμή να διώχνει τη μπάλα ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 52’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον ΓΙΑΝΝΑΚΟ και καρφωτή κεφαλιά από τον ΓΚΟΥΣΤΗ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
(ΓΚΟΛ 1-3)
Στο 57’ λεπτό λάθος βολέ από τον ΒΙΔΑΚΗ η μπάλα φτάνει στον ΚΟΣΚΟΛΟ που πιάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 59’ λεπτό πάσα από τα αριστερά του ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ στον ΓΚΡΙΝΤΖΟ που πλασάρει με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να μπλοκάρει.
Στο 64’ λεπτό έξοχη ενέργεια από τα αριστερά με τον ΛΑΓΟΔΗΜΟ να βγάζει τη μπάλα στον ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.
Στο 78’ λεπτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον ΚΟΣΚΟΡΟ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 83’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο με τον ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ να βρίσκει τον ΓΚΟΥΣΤΗ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 85’ λεπτό όμορφο σουτ από τον ΓΙΑΝΝΑΚΟ από το ύψος του πέναλτυ και τον ΔΕΔΕ πάνω στη γραμμή να διώχνει τη μπάλα.

Δηλώσεις

Ήταν ένα καλό και όμορφο παιχνίδι στο Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ μείναμε πίσω στο σκορ από δικά μας λάθη, στο Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ισορροπήσαμε, χάσαμε φάσεις αλλά η Θεά μπάλα ήταν με αντίπαλους. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σ’όλους

ΚΑΒΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES FC

Δοκάρια

Κορνερ

DELOITTE

Δοκάρια

Κορνερ

Δύσκολο παιχνίδι, καιρικές συνθήκες αλλά η ομάδα πάνω απ’ όλα.

ΚΟΝΤΟΣ

ΠΑΙΚΤΗΣ, DELOITTE

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Δεκεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 8 90'

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης011Loss
Deloitte303Win

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι