Accenture — Ελληνικά Πετρέλαια 3-0

3 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 15 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 25 50 62 65 65 80 82 FT

Άρθρο

Άνιση μάχη διεξήχθη ανάμεσα στην ομάδα της ACCENTURE και των ΕΛ.ΠΕ. στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού κολεγίου, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρα πολλές απουσίες και παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με οκτώ παίκτες. Παρά ταύτα οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στους έντεκα αντιπάλους τους, κρατώντας χαμηλά τον δείκτη του σκορ ειδικά στο πρώτο μέρος που το σκορ έμεινε στο 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της ACCENTURE μετά και από τις οδηγίες που πήραν απ’ τον προπονητή τους στην ανάπαυλα, μπήκαν πιο σοβαροί στον αγώνα, έπαιξαν ωραία μπάλα, με σωστές εναλλαγές αυτής και εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή και την κούραση των αντιπάλων τους, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα και έχασαν και πάρα πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. που έπαιξαν με ψυχή και κατάφεραν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο.

Το φιλμ του αγώνα

11΄ – Πρώτο αξιόλογο σουτ στο παιχνίδι από τον ΦΙΛΙΝΗ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

20΄ – GOAL (1-0)

Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της ACCENTURE, με τον ΦΙΛΙΝΗ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στον ΝΤΙΝΟ που από το ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά πλάσαρε με ευκολία τον τερματοφύλακα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

35΄ – Σέντρα από τα δεξιά απ’ τον ΠΑΪΖΗ με τον ΝΤΙΝΟ αμαρκάριστο να κοντρολάρει στην μεγάλη περιοχή και να πλασάρει με τους αμυντικούς όμως να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

47΄ – Επέλαση του ΠΑΪΖΗ από τα δεξιά που πάσαρε στον ΣΙΜΟ στην μεγάλη περιοχή με τον τελευταίο να γυρίζει παράλληλα με την εστία στο ύψος του πέναλτι στον ΝΤΙΝΟ που πλάσαρε άσχημα με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

52΄ – Ο ΚΑΡΑΓΛΑΝΗΣ επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με τον ΓΚΟΤΣΙΑ να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

60΄ – Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ από τα αριστερά επιχείρησε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον ΣΙΜΟ με κεφαλιά να πασάρει στο ύψος του πέναλτι στον ΝΤΙΝΟ που με το σκάσιμο της μπάλας στο χορτάρι έπιασε απευθείας το σουτ που πέρασε άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

65΄ – GOAL (2-0)

Νέα οργανωμένη επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες της ACCENTURE με τον ΧΡΙΣΤΟΦΗ από τα αριστερά να κόβει την μπάλα στην απέναντι πλευρά στα δεξιά στον ΤΡΙΠΟΔΗ που με την σειρά του πάσαρε στον επερχόμενο ΠΑΪΖΗ που από το ύψος της μικρής περιοχή και δεξιά σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό γάμα του ΓΚΟΤΖΙΑ, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

76΄ – Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον ΦΙΛΙΝΗ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει, ο αντίπαλος τερματοφύλακας να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να αποκρούει με τις γροθιές με τον ΣΙΜΟ να πιάνει στην συνέχεια την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο δεξιό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του ΓΚΟΤΖΙΑ.

82΄ – GOAL (3-0)

Σέντρα από τα δεξιά απ’ τον ΚΑΡΑΛΗ στο δεύτερο δοκάρι στον ΚΑΡΑΛΑΓΑ που έκοψε υπέροχα την μπάλα δίπλα του στον ΝΤΙΝΟ που από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει ΓΚΟΤΖΙΑ, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του.

85΄ – Πρώτη αξιόλογη επιθετική ενέργεια για τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. με τον ΠΕΝΤΑΡΗ από τα αριστερά και λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή να επιχειρεί το φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο επάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στην συνέχεια άουτ.

88΄ – Ο ΜΠΛΕΤΣΟΣ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΓΚΟΤΖΙΑ.

89΄ – Στην κόντρα οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. στην τελευταία τους προσπάθεια να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον ΧΑΡΙΤΟ να επιχειρεί το σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά και τον ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ να αποκρούει δύσκολα στην αριστερή του γωνία, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΦΙΛΙΝΗΣ Δημήτριος, Παίκτης ACCENTURE

«Το παιχνίδι ήταν άνευρο, ήταν λιγότεροι οι αντίπαλοι δυστυχώς και εμείς το πήραμε αψήφιστα και χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια καλή προπόνηση. Ελπίζουμε στην συνέχεια να πάμε καλύτερα και να βρεθούμε.»

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ Χρήστος, Παίκτης ΕΛ.ΠΕ.

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, τα παιδιά ήταν καλύτερα, είχαν βέβαια αριθμητική περιοχή και είναι κρίμα που χάσαμε ένα παιχνίδι που ο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Accenture123Win
Ελληνικά Πετρέλαια000Loss

Past Meetings

1 - 3
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ΕΛ.ΠΕ - ACCENTURE

1 - 4
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ACCENTURE - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 1-4

1 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - ΕΛ.ΠΕ

1 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛ.ΠΕ - ACCENTURE 1-1