ΕΛ.ΠΕ – ACCENTURE

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
5 Μαρτίου 2019 21:30 Commercial League 2018-2019 11 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 23 46 46 46 59 68 68 75 87 89 FT
Goals
1
3
Assists
0
2
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε ένα παιχνίδι για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial League αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Ελληνικών Πετρελαίων και της Accenture με τους τελευταίους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 1-3.Γούρικες αποδείχτηκαν οι νέες εμφανίσεις για τους φιλοξενούμενους καθώς με αυτήν τους τη νίκη πέρασαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του αλλά πιο παραγωγικό μετά την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου και σημειώθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης. Στο 68’ λεπτό ο Μάριος Ντίνος , η χρυσή αλλαγή του coach Παρλάτζα που μόλις δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ξεκλείδωσε το ματς ανοίγοντας το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση χάρη σε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γκοτζιά  όμως οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι και αρχικά με άπιαστο φάουλ του Καραλάγα (στο α΄μέρος είχε και δοκάρι πάλι από εκτέλεση φάουλ) ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ και δύο λεπτά αργότερα με ωραίο τελείωμα του Μπάιερ σφράγισαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

 

10΄ – Πρώτη φάση στο ματς για την Accenture με τον Καραγλάνη να δοκιμάζει από μακρινή απόσταση ένα σουτ και τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

15΄-Ο Πεντάρης για τα ΕΛΠΕ σε μια εκτέλεση φάουλ από καλή θέση, ψηλά.

17΄- Φάουλ με κοντινή πάσα για τους φιλοξενούμενους, ο Καραλάγας σουτάρει δυνατά, ο Σερέτης πέφτει στη δεξιά του γωνία και βρίσκει λίγο τη μπάλα η οποία χτυπάει στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνεται όπως όπως από τους αμυντικούς.

19΄ – Νέα φάση για τους φιλοξενούμενους που έχουν μπει πιο δυνατά στο ματς, αυτή τη φορά ο Παϊζης γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και επιχειρεί ένα δυνατό συρτό σουτ με το αριστερό, ο Σερέτης δείχνει και πάλι καλά αντανακλαστικά αφού πέφτει στη δεξιά γωνιά του με το ένα χέρι και παραχωρεί κόρνερ..

24΄ – Με στημένη φάση απειλούν ξανά τα ΕΛΠΕ, εκτέλεση φάουλ από τον Γκοτζιά από καλή θέση, στο κέντρο της εστίας μπλοκάρει ο Μπεκιαρίδης.

28΄- Ωραία φάση για την Accenture με τον Καραγλάνη να βγάζει σέντρα από δεξιά , στην πορεία της μπάλας βρίσκεται ο Μπάιερ που κάνει στον αέρα μια προβολή, δύσκολα ο Σερέτης θα χρειαστεί δεύτερη προσπάθεια για να μπλοκάρει την μπάλα.

29΄ – Στην αντεπίθεση η γηπεδούχοι με τον Γκοτζιά να επιχειρεί ένα φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μπεκιαρίδης όμως παρακολουθεί τη φάση και δεν αιφνιδιάζεται.

35΄- Νέα φάση για τα ΕΛΠΕ που ισορρόπησαν μετά το εικοσάλεπτο, ο Γκοτζιάς βγάζει σέντρα αυτή τη φορά, ο Σαββίδης κατεβάζει ωραία και σουτάρει δυνατά , ο Μπεκιαρίδης έχει ξανά καλή τοποθέτηση ώστε να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

55΄- Πρώτη φάση στην επανάληψη με τον Σταύρου για τα ΕΛΠΕ να σουτάρει ,η μπάλα να βρίσκει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ. Στην εξέλιξη του κόρνερ, ο Μπεκιαρίδης αυτή τη φορά δεν μπλοκάρει σταθερά, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του και δίνει τη δυνατότητα στον Γκοτζιά να απειλήσει από το ύψος του πέναλτι, όμως ο τερματοφύλακας της Accenture διορθώνει το λάθος του καθώς πέφτει στα πόδια του και απομακρύνει τον κίνδυνο.

68΄- GOAL (0-1)

Ο Μάριος Ντίνος που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκεται στην κατάλληλη θέση ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Μπάιερ και με κοντινή προβολή ανοίγει το σκορ.

70΄- Με ψυχολογία τώρα οι φιλοξενούμενοι, αλλάζουν ωραία τη μπάλα οι Δημόπουλος-Μπάιερ και ο τελευταίος μπαίνοντας στην περιοχή σουτάρει στην απέναντι γωνία, πέφτει ο Σερέτης και με γροθιές απομακρύνει.

75΄ – GOAL (1-1)

Πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα από τον Γκοτζιά που στριφογύρισε εκτός περιοχής και αφού δεν βρήκε κάποιο στήριγμα, κινήθηκε με πρόσωπο στην εστία, ξεπέρασε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο και σούταρε δυνατά στην αντίθετη γωνία του Μπεκιαρίδη φέρνοντας το ματς στα ίσια.

85΄- Συνδυάζονται ωραία οι παίκτες της Accenture με τελικό αποδέκτη τον Μπάιερ που απειλεί με αριστερό συρτό σουτ αυτή τη φορά , θα μπλοκάρει ο Σερέτης .

87΄ – GOAL (1-2)

Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Καραλάγα από πολύ πλάγια θέση καθώς σημαδεύει με έναν κεραυνό το δεξί Γ της εστίας του Σερέτη που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

89΄ – GOAL (1-3)

Τα ΕΛΠΕ έχουν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για μια εκτέλεση κόρνερ που όμως περνάει ανεκμετάλλευτο και στην αντεπίθεση η Accenture θα βρει απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα και με τον Μπάιερ να βγαίνει τετ α τετ από την ασίστ του Καραγλάνη κλειδώνουν το ματς αφού ο σέντερ φορ των γηπεδούχων δεν δυσκολεύεται με υποδειγματικό τελείωμα να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Σερέτη.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια011Loss
Accenture033Win

Past Meetings

1 - 4
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ACCENTURE - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 1-4

1 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - ΕΛ.ΠΕ

1 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛ.ΠΕ - ACCENTURE 1-1