Επιλογή Σελίδας

Deloitte — Cosmote e-Value 0-1

0 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Φεβρουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 15 90'

KO KO 30 37 50 50 58 58 63 77 FT

Άρθρο

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στην Παλλήνη ανάμεσα στην ομάδα της Deloitte και αυτή της Cosmote e-value. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες που από την αρχή κυνηγούσαν το γκολ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε αθλητικά πλαίσια. Επιθετικό ποδόσφαιρο με προσεκτικά κλειστές άμυνες. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους για να πάρουν το επιθυμητό τρίποντο. Νικήτρια από το παιχνίδι έφυγε η ομάδα της Cosmote e-value αφού ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ κατάφερε και ξεκλείδωσε την αμυντική λειτουργία της Deloitte πετυχαίνοντας έτσι το μοναδικό γκολ του αγώνα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για τον COSMOTE με τον ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος της άμυνας της DELOITTE και να πιάνει ένα ευθύβολο δυνατό σουτ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 9’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή και για την ομάδα της DELOITTE όπου μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του ΓΟΥΛΑ η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 13’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΚΕΦΑΛΑ στην δεξιά πλευρά της άμυνας βρίσκει τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ σε πλεονεκτική θέση ο οποίος σουτάρει δυνατά με τον ΚΑΤΣΙΚΑ να μπλοκάρει.

Στο 19’ λεπτό εξαιρετική αντεπίθεση για τη DELOITTE όπου μετά από μακρυνό βολέ του ΚΑΤΣΙΚΑ βρίσκει τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ στο ύφος της μεγάλης περιοχής ο οποίος με ωραία κίνηση αποφεύγει τον αντίπαλό του και σουτάρει με τον ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ να διώχνει κόρνερ.

Στο 22’ λεπτό εξαιρετικός συνδυαμός του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ με τον ΜΠΕΡΤΣΟ στη δεξιά πλευρά με τον τελευταίο με ωραία κάθετη μπαλιά να βρίσκει σε θέση βολής του ΚΕΦΑΛΑ ο οποίος πλασάρει με τον ΚΑΤΣΙΚΑ να αποκρούει με υπερένταση.

Στο 28’ λεπτό όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον ΜΠΕΡΤΣΟ με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στο 33’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας από τον ΟΡΦΑΝΟ ο οποίος με κάθετη μπαλιά βγάζει αμαρκάριστο τον ΜΠΕΡΤΣΟ που σουτάρει με τη μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ 0-1
Στο 37’ λεπτό επίθεση από τα αριστερά για την ομάδα της COSMOTE με τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ να συνδιάζεται με τον ΟΡΦΑΝΟ και τον τελευταίο με εξαιρετική πάσα να βρίσκει τον ΜΠΕΡΤΣΟ σε θέση βολής που πλασάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 39’ λεπτό αντεπίθεση για τη DELOITTE με τον ΓΟΥΛΑ να βγάζει με κάθετη μπαλιά του ΚΑΚΟΛΥΡΗ σε πλεονεκτική θέση ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του πλασάρει ελάχιστα άουτ.

Στο 42’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΚΟΝΤΟΣΗ να αποφεύγει τον αντίπαλό του και να βγάζει ωραία σέντρα βρίσκοντας τον ΝΑΘΑΝΑΗΛ που πλασάρει με μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 44’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 52’ λεπτό ενέργεια από τα δεξιά με τον ΚΟΝΤΟΣΗ να βρίσκει με προωθημένη μπαλιά του ΓΟΥΛΑ ο οποίος σεντράρει με τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ να πλασάρει άουτ.

Στο 57’ λεπτό εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον ΜΠΕΡΤΣΟ με τον ΔΙΑΓΟΥΜΑ να πετάγεται ανάμεσα από δύο αντιπάλους και να πιάνει κεφαλιά με τον ΚΑΤΣΙΚΑ με δυσκολία να αποκρούει.

Στο 61’ λεπτό λάθος της άμυνας της DELOITTE η μπάλα έρχεται στον ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ που πιάνει ένα δυνατό συρτό σουτ με τον ΚΑΤΣΙΚΑ με υπερένταση να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 67’ λεπτό ενέργεια από τα δεξιά με τον ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ να συνδιάζεται με τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ και τον τελευταίο να επιχειρεί σουτ με τη μπάλα άουτ.

Στο 73’ λεπτό επίθεση με τον ΚΟΝΤΟΣΗ να βγάζει μια κάθετη μπαλιά βρίσκοντας τον ΚΕΡΑΣΙΔΗ ο οποίος βγάζει σέντρα με τον ΙΩΑΝΝΟΥ να πιάνει κεφαλιά άουτ.

Στο 75’ λεπτό σέντρα του ΤΣΕΛΕΠΗ και ανάποδη κεφαλιά του ΚΟΝΤΟΣΗ με τη μπαλιά ελάχιστα άουτ.

Στο 78’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια του ΜΠΕΡΤΣΟΥ στο χώρο του κέντρου που απέφυγε τον αντιπαλό του και βγάζει με ωραία μπαλιά τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ σε θέση βολής που σουτάρει άουτ.

Στο 82’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με το ΖΟΥΠΑ να συνεργάζεται με το ΓΟΥΛΑ και τον τελευταίο να βγάζει σέντρα βρίσκοντας τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ που πιάνει κεφαλιά με το ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ να μπλοκάρει.

Στη 87’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας του ΜΥΤΟΓΛΟΥ που πιάνει κεφαλιά με τον ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟνα μπλοκάρει

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Ιωάννης Παλάσης DELOITTE
Έγινε ένα καλό ματς, χάσαμε στις λεπτομέρειες, μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι αλλά ένα λάθος μας κόστισε. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στους αντιπάλους.

Γιάννης Γεωργιάδης COSMOTE e- value
Ένα πολύ ωραίο ματς σήμερα σε δυο ισάξιες ομάδες, χαμηλό σκορ που μας δείχνει και το δυναμικό των ομάδων. Εμε΄ς επιυέλους καταφέραμε και επιστρέψαμε σε θετικά αποτελέσματα και ευχόμαστε να μπούμε και στην πεντάδα. Καλή συνέχεια και στους αντιπάλους.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deloitte000Loss
Cosmote e-value101Win

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51