Re-Playboys — Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων 3-1

3 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 15 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 30 40 46 68 70 80 82 90 FT

Άρθρο

Ψυχωμένη εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 3-1 για την ομάδα της RE-PLAYBOYS ενάντια στο ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες και χωρίς να έχουν κάποιον αναπληρωματικό παίκτη στον πάγκο, απέναντι στους φιλοξενούμενους που ήταν πλήρεις και με αναπληρωματικούς. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 53ο λεπτό λόγω μυϊκού τραυματισμού του ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ι. αναγκάστηκαν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, δεχόμενοι μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους τους. Παρ’ όλα αυτά ακολουθώντας σωστή τακτική, κλείνοντας όλους τους χώρους και πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Δικτύου να κάνουν το παιχνίδι τους και να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία τους. Οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων ολοκληρώνονταν με μακρινά σουτ που δεν προκαλούσαν πρόβλημα στον ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ. Οι γηπεδούχοι προφύλαξαν πρώτα τα μετόπισθεν τους και χτύπησαν στις αντεπιθέσεις με αιχμή του δόρατος τον ταχύτατο ΚΑΣΙΝΑΚΗ που επιχείρησε πολλές κούρσες και έχοντας άξιο συμπαραστάτη του τον ΖΟΜΠΟΛΑ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ να είναι ισόπαλο στο 1-1, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δίνοντας γήπεδο στους αντιπάλους τους που προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και είχαν βγει μπροστά βρήκαν ανοιχτούς χώρους στην κόντρα και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την RE-PLAYBOYS με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να κλέβει την μπάλα έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο ERNEST που αντέδρασε γρήγορα.

5΄ – Επίθεση για το ΔΙΚΤΥΟ με τον BESSOU να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία.

10΄ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας με τον BESSOU να πασάρει στον BAH που από το ύψος του πέναλτι σούταρε, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξιό δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ και στην συνέχεια να απομακρύνεται σε κόρνερ απ’ τους αμυντικούς.

15΄ – Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να διανύει όλη την αριστερή πλευρά να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να πλασάρει με τον ERNEST όμως να μπλοκάρει σταθερά.

23΄ – Ο CISSE έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τον τελευταίο να μπλοκάρει εύκολα στο κέντρο της εστίας του.

30΄ – GOAL (0-1)

Κοφτή μπαλιά του BAH στην πλάτη της άμυνας της RE-PLAYBOYS στον BOUBA που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και πλάσαρε με επιτυχία τον αντίπαλο γκολκίπερ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

35΄ – GOAL (1-1)

Στην κόντρα οι γηπεδούχοι, με τον ΖΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟ να βγάζει την κάθετη μπαλιά στον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που ξεχύθηκε από τα δεξιά μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε τον ERNEST ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

50΄ – Νέα επίθεση για τους παίκτες της RE-PLAYBOYS και πάλι με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που για ακόμα μια φορά βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΔΙΚΤΥΟΥ, διέσχισε όλη την δεξιά πλευρά αλλά καταδιωκόμενος απ’ τους αντιπάλους του σούταρε απ’ την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά.

53΄ – Νέο πλήγμα για την γηπεδούχο ομάδα καθόσον αποχώρησε τραυματισμένος ο ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ι. , αφήνοντας την ομάδα του για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με δέκα παίκτες.

58΄ – Στην επίθεση η ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον METHAT να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ να αποκρούει με δυσκολία απομακρύνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε κόρνερ.

62΄ – Σέντρα από τα δεξιά από τους φιλοξενούμενους με τον GORALDEN να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

68΄ – GOAL (2-1)

Στην κόντρα η ομάδα της RE-PLAYBOYS με τον ΖΕΡΒΟ να βγάζει κάθετη μπαλιά στον ΖΟΜΠΟΛΑ που βγήκε τετ α τετ απέναντι απ’ τον ERNEST και με ωραία λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του.

79΄ – Πλάγιο από τα αριστερά απ’ τον ΖΕΡΒΟ με τον ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ με κεφαλιά να πασάρει στον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε απ’ τον γκολκίπερ στην κλειστή γωνία του.

81΄ – Νέο φαλτσαριστό σουτ από τον KOBEE έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ.

85΄ – Και πάλι στην κόντρα οι γηπεδούχοι που έβρισκαν ανοιχτούς χώρους καθόσον όλοι οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ είχαν βγει μπροστά προκειμένου να ισοφαρίσουν. Ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ μετά από κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας διέσχισε όλη την αριστερή πλευρά μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το τελείωμα του ήταν κακό με την μπάλα να περνάει άουτ.

90΄ – GOAL (3-1)

Ότι δεν κατάφερε λίγα λεπτά πριν, το κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της RE-PLAYBOYS, ο ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Γ. πάσαρε δεξιότερα στον ΖΟΜΠΟΛΑ και αυτός έβγαλε την συρτή παράλληλη με την εστία μπαλιά στον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που απ’ την μικρή περιοχή έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ Αβραάμ, Παίκτης RE-PLAYBOYS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Ένα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμορφο όμως παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μου θεωρώ έπαιξε καλύτερα τακτικά, πειθαρχημένα, είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε πιστά και φτάσαμε στη νίκη παίζοντας πάρα πολύ έξυπνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με τρομερά φυσικά προσόντα και πολύ ικανή και με τρομερούς παίκτες. Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια γιατί δώσανε το εκατόν δέκα τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Μπράβο και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys123Win
Δίκτυο101Loss

Past Meetings

2 - 4
Commercial Superleague
2018-2019
Λεωφόρος Αλεξάνδρας

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - REPLAYBOYS 2-4

3 - 2
Commercial Superleague
2018-2019

REPLAYBOYS - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 3-2