ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – REPLAYBOYS 2-4

2 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Μαΐου 2019 21:30 Commercial Superleague 2018-2019 16 90'

Γήπεδο

Λεωφόρος Αλεξάνδρας
Leof. Alexandras 160, Athina 115 21, Greece

KO KO 2 11 16 21 46 46 51 55 56 57 58 68 68 68 FT
Goals
2
4
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα ωραίο αθλητικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial Superleague, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τους δύο αντιπάλους να διεκδικούν τη νίκη. Η πρώτη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 1ο κιόλας λεπτό του ματς και ανήκε στους γηπεδούχους, στο 2ο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην αντεπίθεση να πετύχουν το γκολ και να προηγηθούν, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους. Η αντίδραση για το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ήρθε γρήγορα και στο 11ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Όμως οι παίκτες της REPLAYBOYS έδειχναν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και κατάφεραν να πετύχουν άμεσα δύο ακόμα γκολ, στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και να κλειδώσουν στην ουσία το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα εύστοχοι στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ναι μεν δημιουργούσαν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία αλλά δεν μπορούσαν να τις ολοκληρώσουν με επιτυχία.

 Το φιλμ του αγώνα  

1΄ – Πρώτη επίθεση για το ΔΙΚΤΥΟ με τον SHIRZAD που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το δυνατό σουτ υποχρεώνοντας τον ΣΑΛΙΚΑ σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του γωνία, σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

2΄ – GOAL (0-1)

Στην κόντρα οι παίκτες της REPLAYBOYS με τον ΖΟΜΠΟΛΑ που επιχείρησε δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον BOGDAN να αποκρούει ασταθώς στην αριστερή του γωνία με την μπάλα να καταλήγει τελικά στα δίχτυα της εστίας του.

11΄ – GOAL (1-1)

Επίθεση από τα δεξιά για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας με την συρτή μπαλιά να βγαίνει στο ύψος του πέναλτι και τον SHIRZAD αυτή τη φορά να σουτάρει και να νικάει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

16΄ – GOAL (1-2)

Στο προσκήνιο αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι από τα αριστερά, με την μπαλιά να βγαίνει προς την εστία και τον BOGDAN να μην μπλοκάρει σταθερά αλλά να απομακρύνει άσχημα με τα πόδια με τον ΖΟΜΠΟΛΑ που καιροφυλακτούσε με προβολή να δίνει το προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του.

21΄ – GOAL (1-3)

Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον ΖΟΜΠΟΛΑ να γεμίζει στην μεγάλη περιοχή και τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να βγαίνει μόνος του στην πλάτη της άμυνας, απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, διευρύνοντας το σκορ για την ομάδα του.

25΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από το ΔΙΚΤΥΟ με τον KUASSI από τα πλάγια δεξιά να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. 

29΄ – Νέα επίθεση για τους γηπεδούχους και πάλι με τον KUASSI που επιχείρησε δυνατό σουτ από τα δεξιά λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα αυτή την φορά να σταματάει στο δεξιό δοκάρι του ΣΑΛΙΚΑ και να απομακρύνεται στη συνέχεια απ’ τους αμυντικούς.

33΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ που είχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα και προσπαθούσαν να μειώσουν το σκορ, με τον DIAKITE αυτή τη φορά να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

51΄ – GOAL (1-4)

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η REPLAYBOYS αιφνιδίασε για ακόμα μια φορά το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. Εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, από το ύψος της μεσαίας περίπου γραμμής, απ’ τον ΖΟΜΠΟΛΑ και πάλι με τους γηπεδούχους να πιάνονται για ακόμα μια φορά κοιμώμενοι και τον ΜΑΝΟΥΣΟ να πετάγεται στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά  να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του BOGDAN.

 56΄ – GOAL (2-4)

Στην κόντρα οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον BOUBA να νικάει με προβολή απ’ την μικρή περιοχή τον ΣΑΛΙΚΑ και να μειώνει και πάλι τη διαφορά στο σκορ στα δύο τέρματα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

76΄ – Στην αντεπίθεση και πάλι οι γηπεδούχοι, με ωραία εναλλαγή της μπάλας και τον KUASSI να ενεργεί το τελικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής υποχρεώνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία.

80΄ – Ατομική ενέργεια από τ’ αριστερά απ’ τον SHIRZAD που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του ΣΑΛΙΚΑ και στην συνέχεια να απομακρύνεται.

83΄ – Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ με τον SHIRZAD που ενήργησε νέο δυνατό σουτ και τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει σταθερά στην αριστερή του γωνία.

85΄ – Πολιορκία μπροστά στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας με το πρώτο σουτ να αποκρούει ο ΣΑΛΙΚΑΣ στην αριστερή του γωνία, στη συνέχεια να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά ο KUASSI που επιχείρησε νέο σουτ με τον τερματοφύλακα της REPLAYBOYS να αποκρούει εκ νέου πάνω στην γραμμή αυτή τη φορά και να κρατάει την διαφορά των δύο τερμάτων για την ομάδα του.

87΄ – Μετά από αρκετή ώρα, επίθεση για τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας με τον ΜΑΝΟΥΣΟ απ’ τα αριστερά να πιάνει το φαλτσαριστό σουτ και την μπάλα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι του BOGDAN.

88΄ – Τελευταία ευκαιρία στο ματς για το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ με τον SHIRZAD να επιχειρει τον «κεραυνό» και τον ΣΑΛΙΚΑ να αποκρούει εντυπωσιακά στο δεξιό του παραθυράκι, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

BOGDAN ROBERT, Παίκτης ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

«Δεν ήταν η καλή μου μέρα, ελπίζω την επόμενη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα μου.»

ΖΟΜΠΟΛΑΣ Κωνσταντίνος, Παίκτης REPLAYBOYS

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια για την ομάδα μου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας, ήταν πάρα πολύ καλοί τρέξανε πάρα πολύ. Ένα μπράβο και στον γκολκίπερ μας τον ΣΑΛΙΚΑ που έπιασε τα άπιαστα και ένα γενικότερο μπράβο στην ομάδα.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο112Loss
Re-Playboys314Win