Accenture — Deree

1 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 14 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 23 33 46 48 50 53 58 60 61 64 65 67 67 69 69 69 70 73 75 78 80 81 FT
Goals
1
5
Assists
0
3
Yellow Cards
2
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

To 11/11 πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του Αμερικάνικου Κολεγίου απέναντι στην Αccenture επικρατώντας με σκορ 5-1 και έτσι πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη MOTOR OIL. To σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού που παρέμενε ισόπαλο μέχρι το 65ο λεπτό καθώς η ομάδα του coach Παρλάτζα παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και πουλάει ακριβά το τομάρι της ακόμα και απέναντι στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Το Deree βέβαια στην επανάληψη πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλό του, είχε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια ενώ βοήθησε σημαντικά και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Παπαναστασίου Ν. που δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα. Η φάση κλειδί στο ματς όπου το Κολέγιο ανέκτησε το προβάδισμα ξεκίνησε από μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά που κυνήγησε ο Γιασίν και στην εξέλιξη μετέτρεψε σε γκολ ο Πάτσος . Από κει και ύστερα, εκμεταλλευόμενοι και την απογοήτευση των αντιπάλων, οι ποδοσφαιριστές του coach Μαργαρίτη είχαν ένα πολύ παραγωγικό δεκαπεντάλεπτο με άλλα τρία τέρματα φτάνοντας συνολικά τα 50 στη φετινή διοργάνωση.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

3΄- Φάουλ σε καλή θέση με τον Αποστολόπουλο στην εκτέλεση και τη μπάλα να φεύγει πάνω ένα μέτρο περίπου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

10΄- Ο Μαριστάνογλου στοπάρει και στρώνει στον Χριστοφή για το πρώτο σουτ της Accenture στο ματς, είναι όμως αρκετά άστοχο.

13΄- Ο Ζαχάκος σε ωραία κίνηση και γύρισμα της μπάλας στην καρδιά της περιοχής, ο Καραλάγας με δυναμικό τάκλιν απομακρύνει τον κίνδυνο.

17΄- Σε μικρό χώρο φτιάχνουν ένα τρίγωνο οι Γιασίν-Παπαναστασίου Δ.-Παπαδάκης αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί ο τελευταίος κοντράρει πάνω στα σώματα των αμυντικών.

20΄- Μεγάλη ευκαιρία για την Accenture όταν ο Μαριστάνογλου ανοίγει τη μπάλα σε μια κόντρα επίθεση στον Φιλίνη που φτάνει απέναντι από τον Μπεθάνη, με τα πόδια θα σώσει ο τερματοφύλακας του Αμερικάνικου Κολεγίου.

23΄- GOAL ( 0-1)

Ο Ευείδης κάνει μια πολύ όμορφη προσπάθεια από αριστερά και σουτ στην απέναντι γωνία, στέκεται άτυχος καθώς η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι, δεν απομακρύνεται όμως με ασφάλεια και καταλήγει τον Αποστολόπουλο που βρίσκεται λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ ανοίγει το σκορ.

30΄- Ξανά ο Αποστολόπουλος σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ αν και από αρκετά μακριά, είναι καλοτραβηγμένο θα φύγει όμως λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών.

32΄- 0 Χριστοφής από δεξιά ψάχνει με σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι τον Μαριστάνογλου, την τελευταία στιγμή παρεμβαίνει με το κεφάλι και παραχωρεί κόρνερ ο Αλεξανδρής.

34΄- Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το DEREE με τον Γιασίν να επιτίθεται από δεξιά, να συγκλίνει προς τα μέσα και από το ύψος της περιοχής να σουτάρει με το δεξί, η μπάλα χτυπάει στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού.

41΄- Από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Γιασίν φτάνει χωρίς άμυνα μέχρι τον Κουτσιούμπα που με τα πόδια σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

48΄- GOAL ( 1-1)

Φάουλ σε πολύ επικίνδυνη θέση για την Αccenture με τον Δημόπουλο, πάρα πολύ καλή η εκτέλεση με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να σκάει μπροστά από τον Μαριστάνογλου που με μια κοντινή προβολή θα ισοφαρίσει.

50΄- Λάθος εκτίμηση από τον Καραλάγα, ο Παπαδάκης κλέβει και βγάζει αμέσως στον Γιασίν που βρίσκεται σε καίρια θέση για να απειλήσει, δεν θα πιάσει γεμάτο το σουτ ο Αιγύπτιος.

60΄- Δύο από τις αλλαγές του coach Μαργαρίτη θα συνδυαστούν εδώ , ο Παπαντώνης σέντραρε και ο Παπαναστασίου Ν. την καρφωτή κεφαλιά, ο Κουτσιούμπας θα μπλοκάρει σταθερά.

62΄- Παπαναστασίου, Γιασίν, Πάτσος συνδυάζονται για να σουτάρει με δύναμη ο τελευταίος , η μπάλα βρίσκει στα σώματα της πολυπρόσωπης άμυνας και περνάει κόρνερ.

65΄- GOAL ( 1-2)

Από μια απομάκρυνση της μπάλας όπως όπως του Λαχανιώτη και την ευφυία του Γιασίν που κατάλαβε πρώτος από όλους ότι η μπάλα δεν θα βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τους παίκτες του Κολεγίου. Αφού πρόλαβε λοιπόν τη μπάλα γύρισε παράλληλα στην περιοχή που άρχισε να γεμίζει με ποδοσφαιριστές και ο Πάτσος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

69΄- GOAL ( 1-3)

O Ευείδης γυρίζει στον Παπαναστασίου Ν. που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έχει όλο το χρόνο να ζυγίσει το πόδι του και να σημαδέψει σωστά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ.

78΄- Μια σέντρα σουτ από αριστερά πραγματοποιεί ο Παπαντώνης, η μπάλα παίρνει πολλά φάλτσα και βρίσκει για τρίτη φορά το δοκάρι της εστίας του Κουτσιούμπα, στην εξέλιξη της φάσης ο Σοφός από τα δεξιά σε μια σέντρα στο σημείο του πέναλτι όπου ο Γιασίν πιάνει ένα ανάποδο ψαλίδι μόλις άουτ.

80΄- GOAL ( 1-4)

Ο Παπαναστασίου Ν. από αριστερά θα γεμίσει, η μπάλα θα καταλήξει στον Ζουμπούλη όπου δίνει πολύ ύψος στην κεφαλιά που πραγματοποιεί αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα της Accenture που δεν καταφέρνει να την απομακρύνει .

81΄- GOAL ( 1-5)

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Accenture με την τροπή που πήρε η αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά και το Deree το εκμεταλλεύεται καθώς αμέσως μετά τη σέντρα θα κλέψουν με τον Σοφό να βγάζει κάθετη πάσα στο Γιασίν που κοντρολάρει και σουτάρει δυνατά με το δεξί διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κόρνερ : 1-6

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Γιώργος Σκορδάς ( παίκτης Accenture ) : ”Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε ως τώρα, με την καλύτερη φυσική κατάσταση. Μέχρι το εξήντα σταθήκαμε μέτρια θα έλεγα, λίγο από ομαδική προσπάθεια και λίγο από τη τύχη που ήταν με το μέρος μας , είχαμε το σκορ στην ισοπαλία. Μετά μας βγήκε η κούραση, μας έλειψαν και αρκετοί παίκτες, σταθήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αλλά κάποια παιδικά λάθη στο τέλος μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα”

 

 

Φίλιππος Καλπούζος ( παίκτης Deree ) : ” Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, στο πρώτο ήμασταν πιο μέτριοι. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε”.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Accenture011Loss
Deree145Win