Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. — Νέμεσις 4-3

4 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Φεβρουαρίου 2020 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 14 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 7 43 46 46 46 46 47 64 73 79 85 FT

Άρθρο

Ένα πολύ δυνατό και όμορφο παιχνίδι έγινε στην ΠΑΛΛΗΝΗ ανάμεσα στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ και τη δικηγορική ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ. Ένας αγώνας γεμάτος φάσεις και πολλά γκολ. Δυνατό παιχνίδι και πολλές φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες απόρροια και των τριών πέναλτι που έγιναν. Τελικός νικητής στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι αναδείχτηκε η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ που κατάφεραν και επέβαλαν το ρυθμό τους ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο παίζοντας ωραίο και παραγωγικό ποδόσφαιρο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ με το ΜΑΡΙΝΗ να συνδυάζεται με τον ΜΠΙΤΣΙΑΚΟ που σουτάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ 1-0
Στο 7’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή και για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ με τον ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου και να βγάζει μια μακρινή μπαλιά βρίσκοντας σε θέση βολής τον ΚΙΟΣΣΕ που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει το ΖΕΡΒΟ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15’ λεπτό επίθεση για τη ΝΕΜΕΣΙΣ με τον ΚΕΡΑΜΙΔΑ να συνδυάζεται με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ.
Στο 20’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΚΟΣΚΟΛΟΥ βρίσκει σε θέση βολής τον ΚΙΟΣΣΕ ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του σουτάρει άουτ.
Στο 27’ λεπτό συνδυασμός στο χώρο του κέντρου με τον ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ να παίζει το ένα δυο με τον ΜΑΡΙΝΗ και τον τελευταίο να βγάζει σέντρα με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 34’ λεπτό επίθεση από τα αριστερά με τον ΚΟΝΟΜΙ να αποφεύγει στο χώρο του κέντρου τον αντίπαλό του και με μακρινή μπαλιά να βρίσκει τον ΜΠΑΣΙΝΑ ο οποίος επιχειρεί σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
ΓΚΟΛ 1-1
Στο 43’ λεπτό μετά από οργανωμένη επίθεση της ΝΕΜΕΣΙΣ η μπάλα φτάνει στον ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ο οποίος με βαθιά μπαλιά βρίσκει τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ ο οποίος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47’ λεπτό επίθεση για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ με τον ΑΥΓΕΡΗ να βγάζει στην καρδιά της άμυνας τον ΠΕΡΣΙΜΙΤΣΗ ο οποίος ανετράπη με το διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι.
ΓΚΟΛ 1-2
Στο 48’ λεπτό την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αναλαμβάνει ο ΚΟΥΡΒΑΣ ο οποίος ευστοχεί με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 51’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ με τον ΜΑΡΙΝΗ να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΜΠΙΤΣΙΑΚΟ ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο ΖΕΡΒΟΣ απέκρουσε τη μπάλα.
Στο 57’ λεπτό εκπληκτική φάση με τον ΚΟΣΚΟΛΟ από τα δεξιά να συνδυάζεται με το ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ και τον τελευταίο να βγάζει σε θέση βολής το ΚΙΟΣΣΕ ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλασάρει με το ΖΕΡΒΟ να αποκρούει.
ΓΚΟΛ 2-2
Στο 65’ λεπτό επίθεση για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ με τον ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ να βρίσκει τον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατό και τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στην επαναφορά της η μπάλα έρχεται στο ΚΟΝΟΜΙ που πλασάρει με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 72’ λεπτό από δεξιά ο ΠΕΡΣΙΜΙΤΖΗΣ στον ΜΠΙΤΣΑΚΟ που επιχειρεί να αποφύγει τον αντίπαλό του και ανατρέπεται αντικανονικά με το διαιτητή να δείχνει πέναλτι.
ΓΚΟΛ 2-3
Στο 73’ λεπτό την εκτέλεση ανέλαβα ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που πλασάρει εύστοχα με τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77’ λεπτό επίθεση από αριστερά με τον ΚΕΡΑΜΙΔΑ με διαγώνια μπαλιά να βρίσκει τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 79’ λεπτό αντεπίθεση με τον ΚΟΝΟΜΙ να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον ΚΟΣΚΟΛΟ ο οποίος στην προσπάθεια του να αποφύγει τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ανατρέπεται με το διαιτητή να δίνει πέναλτι.
ΓΚΟΛ 3-3
Στο 80’ λεπτό την εκτέλεση ανέλαβε ο ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ο οποίος πλασάρει εύστοχα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ 4-3
Στο 85’ λεπτό αντεπίθεση με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ από το χώρο του κέντρου να παίρνει τη μπάλα και με επέλαση από τα δεξιά να βγάζει ωραία σέντρα με τον επερχόμενο ΚΟΣΚΟΛΟ να πιάνει κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
Νομίζω ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο Α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάναμε τις γραμμές μας και ισοφαριστήκαμε. Μείναμε πίσω στο σκορ πολύ γρήγορα αλλά νομίζω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο.

ΣΑΣΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ
Ήταν ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι γεμάτο φάσεις, χάσαμε αρκετά γκολ και τελικά η μπάλα μας τιμώρησε με αποτέλεσμα να χάσουμε.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης134Win
Νέμεσις123Loss