ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. – ΝΕΜΕΣΙΣ 5-3

5 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Μαρτίου 2019 21:00 Commercial League 2018-2019 11 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 5 13 29 30 46 54 72 73 74 77 78 79 80 83 FT
Goals
5
3
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σ’ ένα ματς χωρίς άγχος και βαθμολογική πίεση οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν ανοιχτά, ευχαριστήθηκαν τον αγώνα προσφέροντας γκολ και θέαμα. Την τιμητική τους είχαν οι επιθετικές γραμμές στις οποίες δόθηκε και η μεγαλύτερη βαρύτητα από τους αντιπάλους. Τα γκολ έμπαιναν βροχή, με την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. να έχει σε μεγάλη μέρα τον ΚΟΣΚΟΛΟ που πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια και αφού οι γηπεδούχοι προηγούνταν στο σκορ με 5-0, χαλάρωσαν, έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους που κατάφεραν σε χρονικό διάστημα τεσσάρων λεπτών να πετύχουν τρία τέρματα, να αναπτερωθεί το ηθικός τους, διεκδικώντας ίσως και κάτι καλύτερο στο ματς.  Το τελικό 5-3 δεν αντικατοπτρίζει την ακριβή εικόνα του ματς, καθώς οι παίκτες της ομάδας της ΝΕΜΕΣΙΣ έχασαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες όταν το σκορ βρισκόταν στο 2-0 και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο αν τότε κατάφερναν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – GOAL (1-0)

Πρώτη ουσιαστικά ολοκληρωμένη επιθετική ενέργεια από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, με τον ΚΟΝΟΜΙ να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά νικώντας τον ΖΕΡΒΟ και δίνοντας νωρίς νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

11΄ –  Άμεση προσπάθεια για αντίδραση απ’ τους παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να πιέζει ψηλά να κλέβει την μπάλα από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι ήταν υπό πίεση με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο ΚΙΟΣΣΕΣ.

13΄ – GOAL (2-0)

Επέλαση του ΚΟΣΚΟΛΟΥ από τα αριστερά, διένυσε όλη την πλευρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε το δυνατό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα που ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

26΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ έκοψε ωραία την μπάλα στα αριστερά του στον ΑΥΓΕΡΗ που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε δεξιά στο ύψος του πέναλτι στον ΜΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος καθυστέρησε πολύ να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να προλάβουν οι αμυντικοί των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ να τον μαρκάρουν και να μπλοκάρει έτσι εύκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

33΄ –  Κερδισμένο φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή για την ΝΕΜΕΣΙΣ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ, που πάσαρε αριστερά στον ΚΟΛΛΑ ο οποίος επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ, με τον ΚΙΟΣΣΕ όμως και πάλι σε ετοιμότητα να μπλοκάρει την μπάλα.

35΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους, με την σέντρα να βγαίνει από τα δεξιά να κατεβάζει την μπάλα ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού τρίπλαρε και τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το σουτ που πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ.

40΄ – Στην κόντρα οι παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ, που είχαν πάρει τα ηνία του αγώνα και προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να βγαίνει από τα αριστερά να συγκλίνει προς το κέντρο και από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής να επιχειρεί το φαλτσαριστό σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΚΙΟΣΣΕ, που απλά παρακολουθούσε την πορεία της.

45΄ – Μεγάλη χαμένη κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΜΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ που βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον ΚΙΟΣΣΕ αλλά το πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

50΄ – Και νέα επίθεση για τους παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ από τα πλάγια αριστερά να εισέρχεται στην μεγάλη περιοχή, να επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να προσκρούει στο δεξιό κάθετο δοκάρι και να αποκρούεται απ’ τον τερματοφύλακα σε κόρνερ.

52΄ – Νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Ο ΜΑΡΙΝΗΣ από μακρινή απόσταση έξω απ’ την μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε τον «κεραυνό» με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται απ’ τους αμυντικούς.

54΄ – GOAL (3-0)

Και ενώ όλη η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ είχε βγει μπροστά προκειμένου να μειώσει το σκορ και χανόταν η μία ευκαιρία μετά την άλλη, ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. από τα αριστερά έβγαλε κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΚΟΣΚΟΛΟ που από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον ΖΕΡΒΟ.

65΄ – Φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται απ’ τους αμυντικούς.

70΄ – Επίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον ΜΑΡΙΝΗ απ’ την μεγάλη περιοχή να σουτάρει δυνατά και τον ΚΙΟΣΣΕ να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία.

72΄ – GOAL (4-0)

Και πάλι στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι, με τον BEQIRAI να βγάζει φανταστική μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών της ΝΕΜΕΣΙΣ στον ΚΟΣΚΟΛΟ που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

74΄ – GOAL (5-0)

Η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ αμυνόταν σωστά και όποτε έβρισκε την ευκαιρία έβγαινε στην κόντρα καθώς όλη η ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ είχε ανοιχτεί προκειμένου να πετύχει κάποιο τέρμα. Με τον ίδιο λοιπό τρόπο ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ από τα δεξιά έβγαλε την βαθιά μπαλιά με τον συνήθη ύποπτο ΚΟΣΚΟΛΟ να βγαίνει τετ α τετ απέναντι από τον ΖΕΡΒΟ και απ’ το σημείο του πέναλτι τον πλάσαρε με επιτυχία, δίνοντας έκταση στο σκορ.

75΄ – Επίθεση για την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ από τα αριστερά με τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά και τον ΑΥΓΕΡΗ απ’ την μικρή περιοχή να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

77΄ – GOAL (5-1)

Τρομερό σουτ απ’ τον ΜΑΡΙΝΗ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και από απόσταση τριάντα και πλέον μέτρων με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «παραθυράκι» του αντίπαλου τερματοφύλακα.

79΄ – GOAL (5-2)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας από τ’ αριστερά, με τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να πασάρει δεξιά του στον ΜΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ που από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να πλασάρει με επιτυχία, νικώντας τον ΚΙΟΣΣΕ.

80΄ – GOAL (5-3)

Νέα επιθετική ενέργεια από τα δεξιά αυτή τη φορά για την ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗ να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά και τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να κάνει την προβολή στην μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, μειώνοντας κι άλλο το σκορ για την ομάδα του.

82΄ –  Επίθεση για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων να πασάρει δεξιά του στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που επιχείρησε το δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ υποχρεώνοντας τον ΖΕΡΒΟ σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του γωνία, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

86΄ – Τελευταία μεγάλη φάση στον αγώνα για τους γηπεδούχους, , που συνεργάστηκαν ωραία «κρύβοντας» την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ πάσαρε δεξιά του στον BEQIRAI που με τη σειρά του έδωσε στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που ήταν λίγο πιο έξω, με τον τελευταίο να κάνει το φαλτσαριστό τεχνικό σουτ και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και πάλι σε ετοιμότητα να αποκρούει σε κόρνερ με το ένα χέρι, πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.

«Ένα απίστευτο παιχνίδι σήμερα, καθώς προηγηθήκαμε με 5-0 και καταφέραμε δυστυχώς  να χάσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες και να κινδυνεύσουμε στο τέλος. Αλλά ευτυχώς είχαμε σε απίστευτη μέρα τον συμπαίκτη μου τον ΚΟΣΚΟΛΟ. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.»

ΜΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, Παίκτης ΝΕΜΕΣΙΣ

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, χάσαμε πολλά γκολ, σίγουρα το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις καλύτερα και εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου θέλω να πω ότι καλωσόρισε ο Φώτης ΒΕΡΓΟΣ στην οικογένεια μας.»

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης235Win
Νέμεσις033Loss