Deloitte — Ελληνικά Πετρέλαια 2-2

2 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
11 Φεβρουαρίου 2020 20:45 Commercial Superleague 2019-2020 13 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 7 34 40 42 57 71 86 FT
Goals
2
2
Assists
0
0
Yellow Cards
2
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα πολύ όμορφο και ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του DEREE μεταξύ των ομάδων της Deloite και των ΕΛΠΕ. Παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις δυο εστίες, με την ομάδα των ΕΛΠΕ να αιφνιδιάζει τη Deloite μπαίνοντας μπροστά στο σκορ αρκετά νωρίς. Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Deloite κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι ξεπερνώντας τον αρχικό αιφνιδιασμό και κατάφερε έτσι να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ με 2-1. Στο Β΄ ημίχρονο τα ΕΛΠΕ ανέβασαν την απόδοσή τους παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να αποσπάσουν την πολύτιμη ισοπαλία.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ
ΓΚΟΛ 0-1
Στο 7’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα των ΕΛΠΕ όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της DELOITE η μπάλα φτάνει στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που πιάνει ευθύβολο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ.
Στο 10’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή και για την ομάδα της DELOITE με τον ΜΑΚΡΗ να συνδυάζεται με τον ΜΙΤΟΓΛΟΥ και τον τελευταίο να κερδίζει φάουλ σε πλεονεκτική θέση. Την εκτέλεση ανέβαλε ο ΓΟΥΛΑΣ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 14’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια από αριστερά με τον ΜΑΚΡΗ να αποφεύγει τον αντίπαλό του και να σουτάρει δυνατά με τον ΣΕΡΕΤΗ να μπλοκάρει.
Στο 19’ λεπτό όμορφος συνδυασμός του ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ με τον ΜΠΑΡΔΗ και τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει με τον ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ να μπλοκάρει.
Στο 24’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια από τον ΧΑΡΙΤΟ που βρίσκει από δεξιά τον ΤΖΩΡΤΖΗ που βγάζει σέντρα με τον ΜΠΑΡΔΗ να σουτάρει με τη μπάλα άουτ.
Στο 28’ λεπτό εκτέλεση φάουλ στο χώρο του κέντρου από τον ΜΑΚΡΗ που βρίσκει τον ΖΟΥΠΑ ο οποίος με ωραία ενέργεια βγάζει σέντρα με τον ΛΙΟΠΥΡΗ να σουτάρει άουτ.
Στο 31’ λεπτό αντεπίθεση για τα ΕΛΠΕ με τον ΚΟΛΑΙΤΗ να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΜΠΑΡΔΗ σε πλεονεκτική θέση και τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
ΓΚΟΛ 1-1
Στο 34’ λεπτό επίθεση για τη DELOITE με τον ΜΑΚΡΗ να αποφεύγει με ωραία κίνηση τον αντίπαλό του και να βγάζει σέντρα για τον ΜΙΤΟΓΛΟΥ ο οποίος πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 37’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΧΑΡΙΤΟ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ωραία σέντρα να βρίσκει αμαρκάριστο τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που σουτάρει άουτ.
ΓΚΟΛ 2-1
Στο 40’ λεπτό ωραίος συνδυασμός για τη DELOITE με τον ΖΟΥΠΑ να συνδυάζεται με τον ΜΑΚΡΗ και τον τελευταίο να βγάζει εκπληκτική σέντρα βρίσκοντας μόνο τον αμαρκάριστο το ΓΟΥΛΑ που πλάσαρε με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 43’ λεπτό επίθεση από δεξιά με τον ΧΑΡΙΤΟ να βγάζει σέντρα και μετά από αδράνεια της άμυνας κάτοχος της μπάλας να γίνεται ο ΚΟΛΑΙΤΗΣ που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 48’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΜΠΑΡΛΙΚΑ βρίσκει σε πλεονεκτική θέση τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ που σουτάρει με τον ΣΕΡΕΤΗ να μπλοκάρει.
Στο 51’ λεπτό μακρινή μπαλιά του ΛΑΧΑΝΑ στον κενό χώρο βρίσκει τον ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ σε πλεονεκτική θέση που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 56’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της DELOITE η μπάλα φτάνει στον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που με κούρσα από αριστερά αποφεύγει τον αντίπαλό του και βγάζει σέντρα με αποδέκτη τον ΜΠΑΡΔΗ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 59’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΜΠΑΡΔΗ βρίσκει τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ να αποφεύγει τον αντίπαλό του και σουτάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 63’ λεπτό αντεπίθεση από τα δεξιά με τη DELOITE με τον ΜΠΑΡΛΙΚΑ να συνδυάζεται με τον ΓΟΥΛΑ και τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 68’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον ΠΕΝΤΑΡΗ να βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον ΚΟΛΑΙΤΗ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα άουτ.
Στο 72’ λεπτό όμορφος συνδυασμός του ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ με τον ΚΟΛΑΙΤΗ και τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει με την άμυνα της DELOITE να απομακρύνει.
Στο 74’ λεπτό αντεπίθεση για τη DELOITE με τον ΜΑΚΡΗ να βρίσκει από τα δεξιά τον ΖΟΥΠΑ που με σέντρα στην καρδιά της άμυνας των ΕΛΠΕ να πιάνει κεφαλιά ο ΜΙΤΟΓΛΟΥ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 77’ λεπτό μακρινή μπαλιά του ΚΕΡΑΣΙΔΗ βρίσκει στα δεξιά το ΜΙΤΟΓΛΟΥ που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 81’ λεπτό αντεπίθεση από αριστερά με το ΓΟΥΛΑ αποδέκτη της μπάλας να βγάζει σέντρα με τον ΖΟΥΠΑ να πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα άουτ.
Στο 84΄λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στο ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ που πιάνει ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ 2-2
Στο 86’ λεπτό από λάθος στο χώρο του κέντρου η μπάλα φτάνει στον ΧΑΡΙΤΟ που με κάθετη μπαλιά βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον ΜΠΑΡΔΗ που πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Μακρής Ηλίας – Deloite
Σήμερα στο παιχνίδι στο Α΄ ημίχρονο οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν κάνοντας την έκπληξη και προηγήθηκαν νωρίς 1-0 με εμας να ισορροπούμε στη συνέχεια το παιχνίδι. Στο Β΄ ημίχρονο ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να το εκμεταλλευτούν και πολύ δίκαια πήραν την ισοπαλία. Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία.

Πρίφτης Δημήτριος – ΕΛΠΕ
Ένα πολύ ωραίο ματς είχαμε σήμερα, έπαιξαν καλά και οι δυο ομάδες παλέψανε ισάξια για τη νίκη. Η ομάδα μου στάθηκε αρκετά καλά και δεν έχασε. Καλή συνέχεια και στις δυο ομάδες.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deloitte202Draw
Ελληνικά Πετρέλαια112Draw

Past Meetings

5 - 3
Commercial League
2018-2019
Deree

DELOITTE - ΕΛ.ΠΕ

0 - 3
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ΕΛ. ΠΕ - DELOITTE

4 - 0
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

DELOITTE - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 4-0

1 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - DELOITTE 1-1