Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων — Elpen 7-3

7 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
6 Φεβρουαρίου 2020 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 12 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 28 47 50 61 63 70 73 77 80 83 84 87 FT

Άρθρο

Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και αυτή της ELPEN διεξήχθη στην ΠΑΙΑΝΙΑ. Όμορφος αγώνας με αρκετές φάσεις και δέκα (10) γκολ συνολικά. Η ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ έπαιξε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο εγκλωβίζοντας έτσι την ομάδα της ΕLPEN σε παθητικό ρόλο.Η ELPEN μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ μέχρι και το 70 λεπτό μετά έμεινε από δυνάμεις και φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα η ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ να ξεφύγει στο σκορ. Το τελικό σκορ κρίνεται απολύτως δίκαιο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 4’ λεπτό αξιόλογη επίθεση για την ομάδα της ELPEN με τον ΓΕΡΑΚΑΚΗ να βρίσκει με κάθετη μπαλιά του ΣΚΟΡΔΑ ο οποίος βγάζει σέντρα βρίσκοντας τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος σουτάρει με τον DIALLO να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 7’ λεπτό πρώτη αξιόλογη επίθεση και για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον ΒΑΗ να είναι κάτοχοι της μπάλας και βγάζοντας κάθετη μπαλιά βρίσκει τον BERDINARD σε πλεονεκτική θέση που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 10’ λεπτό επίθεση για το ΔΙΚΤΥΟ με τον ΓΑΣΠΑΡΑΚΗ να συνδυάζεται με τον BERDINARD με τον τελευταίο να πιάνει σουτ με τη μπάλα άουτ.
Στο 13’ λεπτό επίθεση για το ΔΙΚΤΥΟ με τον CAMARA από αριστερά να βρίσκει τον DIALLO ο οποίος πιάνει ένα χλιαρό σουτ χωρίς να ανησυχήσει τον ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟ.
Στο 17’ λεπτό σέντρα από δεξιά του ΒΟΥΡΑΖΙΑΝΟΥ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας τον STEPHANE που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 21’ λεπτό επίθεση με τον ALPILA να συνδυάζεται με τον DIALLO ο οποίος αποφεύγοντας τον αντίπαλό του πασάρει στον CISSE ο οποίος επιχειρεί δυνατό σουτ με τον ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟ να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 23’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ με τον CAMARA να βρίσκει τον BERDINARD στο ύψος της μεγάλης περιοχής και τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
ΓΚΟΛ 0-1
Στο 28’ λεπτό επίθεση για την ομάδα της ELPEN με τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και αποφεύγοντας τον αντίπαλό του βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ σε θέση βολής ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 33’ λεπτό επίθεση με τον DIALLO να γίνεται κάτοχος της μπάλας κάνοντας επέλαση από τα δεξιά και σεντράροντας να βρίσκει σε θέση βολής τον CISSE ο οποίος σουτάρει άουτ.
Στο 38’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ να βγάζει σέντρα και να βρίσκει τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο ύψος του πέναλτι ο οποίος σουτάρει άουτ.
Στο 42’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας κάτοχος της μπάλας γίνεται ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος βρίσκει σε πλεονεκτική θέση τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ο οποίος πλασάρει άουτ.
ΓΚΟΛ 1-1
Στο 47’ λεπτό για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον ΒΑΗ να συνδυάζεται με τον DIALLO και τον τελευταίο να βρίσκει με κάθετη πάσα τον BERDINARD σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
ΓΚΟΛ 1-2
Στο 50’ λεπτό αντεπίθεση για την ELPEN με τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος με ωραίο πλασαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 53’ λεπτό επίθεση για το δίκτυο με τον CAMARA να βρίσκει τον CISSE ο οποίος σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχή με τη μπάλα να περνάει σύριζα άουτ.
Στο 58’ λεπτό επίθεση με τον BERDINARD να βγάζει με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας το DIALLO σε πλεονεκτική θέση που πλασάρει άουτ.
ΓΚΟΛ 2-2
Στο 61’ λεπτό εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον CISSE με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ.
Στο 67’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ με τη μπάλα να έρχεται στον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ 3-2
Στο 70’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΒΟΥΡΑΖΙΑΝΟΥ και μετά από λάθος απόκρουση της άμυνας των ELPEN αυτή έρχεται στον BERDINARD ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ μπροστά στο σκόρ.
ΓΚΟΛ 3-3
Στο 73’ λεπτό αντεπίθεση με τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να συνδιάζεται με τον ΣΚΟΡΔΑ και αυτός με κάθετη μπαλιά να βρίσκει τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ σε πλεονεκτική θέση ο οποίος με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ 4-3
Στο 77’ λεπτό αντεπίθεση με τον DIALLO να πασάρει στο χώρο του κέντρου στον CAMARA και αυτός να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον BERDINARD σε πλεονεκτική θέση και με όμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ 5-3
Στο 80’ λεπτό όμορφος συνδυασμός του DIALLO με τον ΒΑΗ και εξαιρετική κάθετη πάσα στον BERDINARD ο οποίος με ωραία κίνηση αποφεύγει τον αντίπαλό του και πλασάρει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ 6-3
Στο 84’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας από τον STEPHANE έξω από τη μεγάλη περιοχή και κάθετη πάσα στον αμαρκάριστο DIALLO ο οποίος πλασάρει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 86’ λεπτό αντεπίθεση για την ELPEN με τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ να βρίσκει στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Επαναφορά της μπάλας στα πόδια του ΣΚΟΡΔΑ να σουτάρει στο δοκάρι.
ΓΚΟΛ 7-3
Στο 87’ κάθετη μπαλιά του ΒΑΗ βρίσκει σε πλεονεκτική θέση τον DIALLO ο οποίος πλασάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 7-3 για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ALPHA – ΔΙΚΤΥΟ
Παίξαμε όμορφα σήμερα , η ομάδα κέρδισε και είμαστε χαρούμενοι.

ΣΚΟΡΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ELPEN
Μέχρι το σημείο που είχαμε δυνάμεις κοντράραμε κανονικά το ματς έως εκεί καταφέραμε και το κάναμε 3-3, έπειτα μείναμε από δυνάμεις. Με καλύτερη φυσική κατάσταση οι αντίπαλοι κέρδισαν δίκαια. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ας πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο077Win
Elpen123Loss