Re-Playboys — Deloitte

2 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Δεκεμβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 8 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 15 24 31 37 55 62 70 76 84 85 85 90 90 FT

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παλλήνης και σε αγώνα της όγδοης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της COMMERCIAL LEAGUE αναμετρήθηκαν οι ομάδες των REPLAYBOYS και DELOITTE με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 2-0. Η γηπεδούχος ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με τα τέρματα των ΚΑΣΙΝΑΚΗ και ΠΑΡΣΑΛΗ , ένα σε κάθε ημίχρονο, έφτασε δίκαια στην επικράτηση μένοντας έτσι μόνη τρίτη στον πίνακα της βαθμολογίας. H DELOITTE που υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στην εφετινή διοργάνωση είχε μεγάλη ευκαιρία με τον ΓΟΥΛΑ Ι. να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο ματς όμως το πέναλτι που εκτέλεσε απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ. Πολλά νεύρα και τρεις αποβολές για τους REPLAYBOYS στη λήξη της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

10’- Πρώτο κόρνερ στο ματς για τους γηπεδούχους από αριστερά με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να βγάζει μια πολύ επικίνδυνη συρτή σέντρα , κανένα πόδι όμως δεν βρίσκεται να τη σπρώξει στα δίχτυα και ο κίνδυνος περνάει.

14’- Φάουλ σε καλή θέση για τους γηπεδούχους με τον ΠΑΡΣΑΛΗ στην εκτέλεση , είναι καλοτραβηγμένο αλλά ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ θα μπλοκάρει σταθερά.

15΄- GOAL (1-0)

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς οι REPLAYBOYS ανοίγουν το σκορ. Ήταν όταν ο ΠΑΡΣΑΛΗΣ έβγαλε μια καταπληκτική κάθετη πάσα στον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που από εκεί δεν είχε πρόβλημα να αποφύγει από αριστερά την έξοδο του ΚΑΤΣΙΚΑ και να πετάξει τη μπάλα στην κενή εστία.

 

21’- Ο ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ λίγα μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή πιάνει ένα βολέ που σκάει μπροστά από τον ΚΑΤΣΙΚΑ και τον δυσκολεύει αρκετά, όμως με δεύτερη προσπάθεια καταφέρνει να μαζέψει.

35’- Ωραία μεταβίβαση του ΜΑΥΡΟΥ στον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ που ανοίγει το κοντρόλ ξεπερνώντας έτσι στην ταχύτητα τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά στο τετ α τετ με τον ΚΑΤΣΙΚΑ θα βγει κερδισμένος ο τερματοφύλακας της DELOITTE.

40’- O ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ υποδέχεται με πλάτη , γυρίζει και σουτάρει με το δεξί από το ύψος της περιοχής στην αγκαλιά του ΚΑΤΣΙΚΑ.

43’- Ο ΠΑΡΣΑΛΗΣ θα κλέψει στο χώρο της μεσαίας γραμμής και θα τροφοδοτήσει τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ , ο τελευταίος μπαίνει από πλάγια θέση στην περιοχή και σουτάρει απέναντι από τον ΚΑΤΣΙΚΑ που με το σώμα αποσοβεί εδώ βέβαιη παραβίαση.

50’- Μια σέντρα από αριστερά στην πρώτη τελική των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, ο ΜΑΥΡΟΣ στην πορεία της μπάλας απειλεί με κεφαλιά , ξανά σταθερά ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ.

55΄- GOAL (2-0)

Πολύ όμορφα παίζουν το 1-2 οι ΜΠΑΡΟΥΝΑΣ- ΠΑΡΣΑΛΗΣ με τον τελευταίο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και από εκεί με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

66’- Η πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την DELOITTE όταν ο ΓΟΥΛΑΣ Ν. μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε πάνω σε απλωμένο χέρι αμυνόμενου. Πέναλτι που ανέλαβε ο ΓΟΥΛΑΣ Ι. να εκτελέσει όμως ο ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ έπεσε στην αριστερή γωνιά του και με το ένα χέρι απέκρουσε εντυπωσιακά.

75’- Ο ΜΠΑΡΟΥΝΑΣ κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και δοκιμάζει ένα συρτό αριστερό σουτ που φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας.

80’- Δυνατό φαλτσαριστό σουτ του ΓΟΥΛΑ Ν. από το ημικύκλιο της περιοχής θα φύγει ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Κόρνερ :  7-1

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys112Win
Deloitte000Loss