Elpen — Accenture

2 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Δεκεμβρίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 7 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 20 35 40 40 65 66 69 70 70 70 70 71 83 83 90 FT
Goals
2
0
Assists
2
0
Yellow Cards
3
5
Red Cards
0
1

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε αγώνα για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των ELPEN και ACCENTURE με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην επικράτηση με τελικό σκορ 2-0. Άκρως ισορροπημένο το πρώτο μέρος με την ELPEN να έρχεται με τη φόρα των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων και την ACCENTURE να μπαίνει αποφασισμένη για τους πρώτους της βαθμούς. Αποτέλεσμα, ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου σε ένα δύσκολο και βρεγμένο τερέν με λιγοστές φάσεις αλλά και δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, μία για την κάθε ομάδα, με τους τερματοφύλακες να κρατούν απαραβίαστες τις δύο εστίες. Ανάλογη εικόνα και στην επανάληψη με μοιρασμένη κατοχή και ευκαιρίες από τους δύο μονομάχους σε ένα ματς που φαινόταν ότι πάει για τις λεπτομέρειες. Ο Καραγιάννης ήταν τελικά η λεπτομέρεια που χώρισε τις δύο ομάδες όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σκορδά στο 69ο λεπτό. Από κει και ύστερα τα πράγματα έγιναν απλούστερα για την ELPEN που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από μια ομάδα που αναγκάστηκε να παίξει το τελευταίο δεκάλεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα όταν ο Καραλής αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη. Το 2-0 στην τελευταία φάση ήρθε φυσιολογικά με την ACCENTURE να έχει ανέβει ψηλά για την ισοφάριση, φανέρωσε όμως το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των νεοφώτιστων αφού προήλθε ύστερα από επίδειξη ομαδικότητας των Νικολάου-Καραγιάννη πριν σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία ο Σελιανίτης.

Το φιλμ του αγώνα

4΄- Ο Ντότσικας στην πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους με ένα σουτ εντός περιοχής και τον Μπατιστάτο να μπλοκάρει σταθερά.

8΄- Ο Καραλάγας βρίσκει χώρο εκτός μεγάλης περιοχής και δε διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του, δεν αιφνιδιάζεται ο Μπατιστάτος που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

25΄- Πρώτη τελική και για την ELPEN με το Νικολάου να επιτίθεται από τον άξονα και να εκτελεί λίγο πριν πατήσει στη μεγάλη περιοχή, ψηλά.

34΄- Σπουδαία ευκαιρία για την ACCENTURE να προηγηθεί όταν ο Μαριστάνογλου έκανε ωραία κίνηση από αριστερά, έβγαλε και με σέντρα ακριβείας τον Ντίνο μόνο απέναντι στον Μπατιστάτο όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο κίπερ της ELPEN το εξουδετέρωσε εύκολα.

36΄- Απαντάει άμεσα στις μεγάλες ευκαιρίες η ELPEN όταν θα βγει ο Νικολάου στην πλάτη της άμυνας θα κάνει και ωραίο τελείωμα σημαδεύοντας το αριστερό Γ όμως ο Κουτσιούμπας ίπταται και παραχωρεί εντυπωσιακά κόρνερ.

39΄- Ξανά ο Νικολάου θα φύγει από κανονική θέση χωρίς αμυντικό μπροστά του , όμως την ώρα που επιχειρεί να ντριμπλάρει και τον Κουτσιούμπα χάνει κάπως τον βηματισμό του και δεν ολοκληρώνει την προσπάθειά του.

47΄-  Ο Δημόπουλος σε μια προσπάθεια από θέση έξω δεξιά, ελευθερώνεται και βλέπει τέρμα δεν είναι καλό όμως το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό.

48΄- Νέο σουτ για την ACCENTURE που μπαίνει πιο δυνατά, με τον Ντότσικα αυτή τη φορά να δοκιμάζει το πόδι του και να στέλνει τη μπάλα πολύ κοντά στη συμβολή των δοκών μόλις άουτ.

50΄- Ο Καλέμης με κεφαλιά προς τα πίσω δίνει την ευκαιρία στον Νικολάου να γίνει ξανά απειλητικός αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κοντά στο δεξί δοκάρι , λίγο έξω όμως.

60΄- Ο Καραγιάννης βρίσκει τον Νικολάου μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος κοντρολάρει , γυρίζει και σουτάρει αλλά ψηλά.

68΄- Πιέζει η ELPEN ξανά με τους Καραγιάννη και Νικολάου να συνδυάζονται και να φτάνουν ως τον Κουτσιούμπα που στέκεται τυχερός εδώ καθώς η προβολή του Νικολάου φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

69΄- GOAL ( 1-0)

Η πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο διάστημα καρποφορεί. Ο Σκορδάς βρίσκει τον Καραγιάννη στα αριστερά της επίθεσης και εκείνος έχει την ποιότητα από εκεί να ελευθερωθεί και να σημαδέψει την απέναντι γωνία του τέρματος δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα νίκης.

84΄- Ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση για την ELPEN, από το οποίο προήλθε και η αποβολή του Καραλή, ανέλαβε να εκτελέσει ο Νικολάου και εξουδετέρωσε στη συνέχεια  ο Κουτσιούμπας .

88΄- Φάση από το πουθενά δημιουργεί ο Καραγιάννης όταν κλέβει τη μπάλα από τον Καραλάγα εντός της αντίπαλης περιοχής και αμέσως σουτάρει με το δεξί , η μπάλα κάπου βρίσκει και περνάει κόρνερ δίπλα από το δεξί δοκάρι.

90΄- GOAL ( 2-0)

Τρεις παίκτες των γηπεδούχων φεύγουν στην κόντρα με την  ACCENTURE να έχει κατέβει στην αντίπαλη περιοχή για την ισοφάριση και τον Σελιανίτη να είναι τελικά αυτός που σπρώχνει τη μπάλα στην κενή εστία.

 

 

Κόρνερ: 3-6

 

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Καραγιάννης Αναστάσιος (ELPEN) : ΄΄ Ωραίο παιχνίδι, είχαμε αρκετές απουσίες σήμερα αλλά νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε. Συνεχίζουμε έτσι, εμφάνιση με εμφάνιση βελτιωνόμαστε και θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Καλή συνέχεια και υγεία πάνω απ΄όλα΄΄.

 

Μαριστάνογλου Συμεών ( ACCENTURE) : ΄΄ Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία, χάσαμε κάποιες φάσεις, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Στο δεύτερο πέσαμε λίγο , δεχτήκαμε το γκολ που στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Καλή συνέχεια στα παιδιά, ελπίζω να πάρουμε το τρίποντο στο επόμενο ματς΄΄.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Elpen022Win
Accenture000Loss