Νέος Απόλλων 2018 — Deree 1-5

1 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
6 Φεβρουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 7 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 5 33 36 43 46 53 55 57 58 60 65 70 78 86 86 87 FT

Άρθρο

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας στο Αμερικανικό κολέγιο μεταξύ του DEREE και του ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Ένα παιχνίδι γεμάτο ποδοσφαιρικά με αρκετές φάσεις και γκολ και με σαφή ανωτερότητα για την ομάδα του DEREE που με επιθετικό ποδόσφαιρο κατάφερε και περιόρισε τον εξαιρετικά δυνατό ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να βγάλει την αναμενόμενη αντίδραση. Το τελικό 4-1 κρίνεται δίκαιο για το DEREE που συνεχίζει την προσπάθειά του για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝA
ΓΚΟΛ 0-1
Στο 5’ λεπτό πρώτη αξιολόγηση επίθεση για την ομάδα του DEREE με τον ΔΟΥΚΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας από δεξιά και να βγάζει ωραία σέντρα βρίσκοντας τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα στα δίχτυα πρώτη.
Στο 7’ λεπτό πρώτη αξιόλογη επίθεση και για τον ΑΠΟΛΛΩΝ που κερδίζει φάουλ με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 10’ λεπτό όμορφος συνδυασμός του ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με τον ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ από τα αριστερά με τον τελευταία να βγάζει σέντρα στο YASSIN που σουτάρει με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 14’ λεπτό επίθεση με τον ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ να γίνεται κάτοχος της μπάλας από αριστερά ο οποίος πασάρει στον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που πιάνει ωραίο σουτ με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 17’ λεπτό όμορφη εκτέλεση φάουλ από το ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 23’ λεπτό επίθεση από τα δεξιά με τον ΔΟΥΚΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και αποφεύγοντας τον αντιπαλό του βγάζει εκπληκτική σέντρα βρίσκοντας τον YASSIN που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 27’ λεπτό επίθεση με τον ΚΟΛΙΑ να συνδυάζεται με τον ΔΟΥΚΑ και τον τελευταίο να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον ΥΑSSIN που πλασάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ 0-2
Στο 33’ λεπτό κερδισμένο φάουλ για την ομάδα του DEREE από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ που στέλνει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.
ΓΚΟΛ 1-2
Στο 36’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον ΠΟΥΛΑΚΗ στην καρδιά της άμυνας του DEREE και με τον ΦΑΜΗΛΙΑΣ να σηκώνεται ψηλότερα απ’ όλους πιάνει καρφωτή κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ 1-3
Στο 43’ λεπτό επίθεση με το ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ από τα δεξιά να γίνεται κάτοχος της μπάλας και βγάζει με παράλληλη μπαλιά το YASSIN σε θέση βολής και ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47’ λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ γίνεται κάτοχος της μπάλας ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που πασάρει στον αμαρκάριστο YASSIN που πλασάρει μεα τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να διώχνει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.
Στο 49’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ η μπάλα έπειτα από ολιγωρία της άμυνας φτάνει στον ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ που πιάνει σουτ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 58’ λεπτό συνδυασμός του ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΥ με τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με τον τελευταίο να αποφεύγει τον αντιπαλό του και να πλασάρει με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 64’ λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έρχεται στο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που με τη σειρά του και αφού απέφυγε τον αντίπαλό του πασάρει στο ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ που πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 67’ λεπτό εκδήλωση επίθεσης για την ομάδα του DEREE με τον ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ να βγάζει με κάθετη μπαλιά το ΥASSIN σε θέση βολής και τον τελευταίο να σουτάρει με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ να αποκρούει.
Στο 73’ λεπτό μακρινή μπαλιά του ΥASSIN βρίσκει στα αριστερά τον ΔΟΥΚΑ που κάνοντας μια κούρσα έρχεται σε θέση βολής με το σουτ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 77’ λεπτό επίθεση για το DEREE με το ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ να συνδιάζεται με τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και τον τελευταίο να βγάζει με κάθετη μπαλιά το ΔΟΥΚΑ σε θέση βολής και με πλασαριστό σουτ η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 81’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του DEREE με τον ΠΑΤΣΟ να βρίσκει σε πλεονεκτική θέση το YASSIN με τον τελευταίο να πλασάρει και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 84’ λεπτό επίθεση για το DEREE με τον ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και με ωραία πάσα βρίσκει τον αμαρκάριστο το ΥASSIN στη μεγάλη περιοχή με τον τελευταίο να ανατρέπεται αντικανονικά από τον ΡΙΖΟ και το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.
ΓΚΟΛ 1-4
Στο 85’ λεπτό την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο ΥASSIN ο οποίος σουτάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 87’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚOΛΑΣ – DEREE
Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε και το πήραμε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Καταφέραμε και βάλαμε γκολ νωρίς. Συνεχίζουμε για τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα.

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στο Α’ ημίχρονο ήμασταν καλοί, φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και το σκορ έγινε 3-1. Μπορούσαμε να το κρατήσουμε λίγο παραπάνω. Στο Β’ ημίχρονο κάναμε κακό παιχνίδι. Δίκαιη η νίκη των αντιπάλων.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου101Loss
Deree315Win