ΔΡΑΚΩΝ — Elpen

3 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
5 Δεκεμβρίου 2019 20:45 Commercial Superleague 2019-2020 6 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 1 3 15 20 25 33 35 45 48 53 55 57 67 73 73 75 75 86 88 90 FT
Goals
3
7
Assists
2
2
Yellow Cards
2
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα της έκτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της COMMERCIAL LEAGUE αναμετρήθηκαν οι ομάδες των ΔΡΑΚΩΝ και ELPEN με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε σπουδαία νίκη με το χορταστικό 3-7. Τίποτα στο ξεκίνημα δεν προμήνυε αυτήν την εξέλιξη αφού μόλις στο τρίτο λεπτό οι δικηγόροι είχαν ήδη μπει με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ. Η συνέχεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική καθώς η ομάδα της ELPEN ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή της και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους είχε καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τους ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Αντίστοιχη συνέχεια είχε και η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Καραγιάννη να σκοράρει πολύ νωρίς γυρνώντας τούμπα το ματς και την ELPEN να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβάζει  και άλλο το δείκτη του σκορ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Για τον Δράκοντα που εμφανίστηκε σε αυτήν την αναμέτρηση  με κατανάγκην τερματοφύλακα μείωσε προσωρινά ο ΚΕΣΣΕΣ στο 86ο λεπτό.

 

Το φιλμ του αγώνα

1΄- GOAL ( 1-0)

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ στην πρώτη επίθεση της συνάντησης θα φύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ.

3΄- GOAL ( 2-0)

Καλύτερο ξεκίνημα δύσκολα φανταζόταν κανείς στους τυπικά γηπεδούχους. Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον ΚΕΣΣΕ που υποδέχτηκε με πλάτη προς την εστία , γύρισε , σούταρε και σκόραρε .

10΄- Ο ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ σε νέα επίθεση για τον ΔΡΑΚΟΝΤΑ θα μπει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και θα απειλήσει με το δεξί, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

12΄- Ο ΣΚΟΡΔΑΣ από δεξιά κάνει μια κούρσα και βγάζει μια σέντρα στην καρδιά της περιοχής, ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά , στην αγκαλιά του ΚΟΥΤΑ η μπάλα.

15΄- Ο ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ βγάζει μια ωραία σέντρα στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο ΤΣΙΩΝΗΣ θα πέσει για μια κεφαλιά ψαράκι, πολύ επικίνδυνη μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17΄- Τεράστια ευκαιρία για την ELPEN να μειώσει με τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ να κλέβει τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και βλέποντας τον ΚΟΥΤΑ εκτός εστίας προσπαθεί  να τη σκάψει από πάνω του , στέκεται όμως άτυχος καθώς αυτή θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα περάσει άουτ.

21΄- GOAL ( 2-1)

Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ θα βρεθεί αμαρκάριστος ύστερα από το γύρισμα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του να σημαδέψει εύστοχα το δεξί Γ της εστίας.

25΄- Φάουλ σε καλή θέση για τους φιλοξενούμενους με τον ΜΕΣΗΝΕΖΗ στην εκτέλεση, το πηγαίνει απευθείας θα βρει όμως σε κάποιο κεφάλι αμυνόμενου και θα περάσει κόρνερ.

29΄- Νέο φάουλ για την ELPEN αυτή τη φορά με τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ να δοκιμάζει και τον ΚΟΥΤΑ να απομακρύνει με τα πόδια.

45΄- GOAL ( 2-2)

Οι πρωταγωνιστές του πρώτου τέρματος της ELPEN σε αντίθετους ρόλους. Ο  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ θα βρει με μια κάθετη πάσα τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ που μπαίνει στην περιοχή και σημαδεύει εύστοχα τη δεξιά γωνία της εστίας σε ένα πολύ σημαντικό χρονικά σημείο.

48΄- GOAL ( 2-3)

Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ νωρίς στην επανάληψη με ένα πολύ όμορφο σουτ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΚΟΥΤΑ και δίνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του

50΄- Ο ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ θα ελιχθεί και θα δοκιμάσει ένα συρτό δυνατό σουτ που όμως ελέγχει και μπλοκάρει ο ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ.

53΄- GOAL ( 2-4)

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ κινείται κατά μέτωπο κερδίζει και μια κόντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και απέναντι από τον ΚΟΥΤΑ δεν θα αστοχήσει.

62΄- Μετά από ώρα ο ΔΡΑΚΩΝ πατάει στην αντίπαλη περιοχή με τον ΚΕΣΣΕ όμως η γυριστή κεφαλιά που επιχειρεί θα περάσει εκτός εστίας.

66΄- Μια ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα πάει να εκμεταλλευτεί ο ΣΚΟΡΔΑΣ που φεύγει χωρίς να μαρκάρεται μέχρι το  τετ α τετ με τον ΚΟΥΤΑ αλλά το πλασέ που επιχειρεί δεν είναι καλό και μαζεύει χωρίς δυσκολία εδώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

75΄- Μεγάλη επέμβαση από τον τερματοφύλακα της ELPEN σε αυτή τη φάση όταν έβγαλε δύσκολα με τα πόδια ένα δυνατό συρτό σουτ του ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να απειλήσει.

75΄- GOAL ( 2-5)

Ο  Σπάνιος για την ELPEN κάνει μια κούρσα κατεβαίνοντας την αριστερή πλευρά, δεν πέφτει ούτε από μαρκάρισμα στο όριο του φάουλ και φτάνει απέναντι από τον ΚΟΥΤΑ που δεν μπορεί να συγκρατήσει το δυνατό σουτ που δέχεται.

86΄- GOAL ( 3-5)

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ κινείται από δεξιά όπως επιτίθεται ο ΔΡΑΚΩΝ και μπαίνοντας στην περιοχή γυρίζει στον ΚΕΣΣΕ που έχει ακολουθήσει τη φάση και από πολύ κοντά δε δυσκολεύεται να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

88΄- GOAL ( 3-6)

Σε μια εκτέλεση κόρνερ από αριστερά ο Ντώνης θα σηκωθεί ψηλότερα από όλους και πολύ εύκολα με το κεφάλι σαν σε προπόνηση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

90΄- Κάθετη πάσα στον ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ που βγαίνει απέναντι από τον ΓΚΙΝΗ που έχει πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της ELPEN , θα σώσει την εστία του εδώ ο ΓΚΙΝΗΣ.

90΄- GOAL ( 3-7)

Δεν σταματάει να σκοράρει η ELPEN . Ο ΣΚΟΡΔΑΣ εκτελεί απευθείας ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση, ο ΚΟΥΤΑΣ αποκρούει ασταθώς και ο Τσιλιγιάννης Α.  σε δεύτερο χρόνο από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για έβδομη φορά ολοκληρώνοντας μια σπουδαία εμφάνιση συνολικά για την ομάδα της ELPEN.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

ΔΡΑΚΩΝ ( ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ) : ΄΄Ξεκινήσαμε καλά, έχουμε αρκετές ελλείψεις παρόλα αυτά μπήκαμε με ενθουσιασμό. Συμπληρώσαμε τελευταία στιγμή, δεν είχαμε τέρμα, προσπαθήσαμε , ήταν ωραίο που παίξαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά έγινε ωραίο παιχνίδι, σίγουρα κερδίσαμε και οι δύο, καλή συνέχεια.

 

 

ELPEN ( Ελευθέριος Μηνάς) : ΄΄Καλό παιχνίδι, μας έπιασαν στην αρχή στον ύπνο, ήμασταν κρύοι και φάγαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα. Μετά ζεσταθήκαμε, βρεθήκαμε στο γήπεδο και τα δύο γκολ της ισοφάρισης μας βοήθησαν να γυρίσουμε εύκολα το παιχνίδι. Καλή ομάδα αξιόπιστη αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια και συνεχίζουμε έτσι δυνατά γιατί πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που είχαμε ως τώρα δεν αντιπροσωπεύουν την ομάδα που διαθέτουμε΄΄.

 

Στιγμές από την αναμέτρηση

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δράκων213Loss
Elpen257Win