Cosmote e-Value — Deree

0 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
27 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 5 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 6 7 12 12 13 15 22 27 31 45 46 49 50 52 53 53 53 53 63 69 70 74 74 75 78 80 80 85 FT

Deree

Δασκαλάκης Ευήμερος 52', 53'
53'
Ευείδης Δημήτριος
Λιούμπης Κωνσταντίνος
Δούκας Ρωμανός Μέσος 7', 15', 78'
Mohamed Leheta Yassin 13', 53'
53'
Αλεξανδρής Αλέξιος Αμυντικός 12'
Παπαναστασίου Νικόλαος 49'
69'
Αποστολόπουλος Αντώνιος Αμυντικός 45'
6'
Πάτσος Αλέξανδρος 80'
Παπαδογιώργος Αλέξανδρος Μέσος
Τρακάκης Κωνσταντίνος
Παπαδάκης Ζαχαρίας Μέσος
Παπαναστασίου Δημοσθένης
Κόλλιας Βασίλειος Μέσος
Αναστόπουλος Μιχάλης Μέσος
Βλάχος Παναγιώτης Μέσος
Γεωργιάδης Γιάννης Αμυντικός
Γούλας Βαλάντης Επιθετικός
Διαγουμας Νίκος Επιθετικός
Διώχνος Γιώργος Αμυντικός
Θεοχάρης Αργύρης Αμυντικός
Καπράλος Παναγιώτης Μέσος
Καταπόδης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Κεφαλάς Βασίλης Μέσος
Μπέρτσος Άκης Μέσος
Πίτσιος Γεώργιος Μέσος
Ρέντζης Ανδρέας Αμυντικός
Σκαμπαρδώνης Βασίλης Αμυντικός
Σταυρακας Εκτωρ Μέσος
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος Αμυντικός
Νικολακόπουλος Γιώργος
Μακρής Γιάννης
  6 3 7 2
Goals
0
6
Assists
0
3
Yellow Cards
2
7
Red Cards
0
2

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των COSMOTE E-VALUE και DEREE COL. με τους τυπικά φιλοξενούμενους να φτάνουν εύκολα στην επικράτηση με το ευρύ 0-7. H ομάδα του coach ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς με τους ΔΟΥΚΑ και ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ και κατόρθωσε όσο περνούσε η ώρα να επιβάλει πλήρως το ρυθμό της. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ακόμη και όταν το Κολέγιο έμεινε με 9 παίκτες στο 53ο λεπτό της συνάντησης μετά από τις αποβολές των ΓΙΑΣΙΝ και ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ..

Το φιλμ του αγώνα

7΄- GOAL (0-1)

Ο ΓΙΑΣΙΝ θα κλέψει τη μπάλα και θα γυρίσει στον ΔΟΥΚΑ που πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ, θα το βγάλει σε πρώτο χρόνο ο ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ όμως η μπάλα επιστρέφει στον ΔΟΥΚΑ που αυτή τη φορά θα νικήσει τον τερματοφύλακα της e-value και θα ανοίξει το σκορ.

15΄- GOAL (0-2)

Πολύ αποτελεσματικό το Κολέγιο καθώς στη δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιουργεί ζευγαρώνει τα τέρματά του. Ήταν όταν ο ΔΟΥΚΑΣ και πάλι, κινήθηκε παράλληλα στη γραμμή της αντίπαλης περιοχής και με ένα ξαφνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας.

25’- Ο ΓΙΑΣΙΝ γίνεται κάτοχος της μπάλας στο χώρο της άμυνας και με μια φοβερή κούρσα από τη δεξιά πλευρά θα φτάσει να μπει από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή όπου και γυρίζει δεξιότερα στον ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟ που αυτή τη φορά δεν θα νικήσει τον ΚΑΤΑΠΟΔΗ.

38’- Ένα κόρνερ από δεξιά εκτελείται για το DEREE , η μπάλα καταλήγει στον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ν. που βρίσκεται απέναντι στον ΚΑΤΑΠΟΔΗ ο οποίος όμως βάζει ωραία το σώμα του και ενστικτωδώς αποσοβεί βέβαια παραβίαση.

42’- Η πρώτη τελική για την e-value έρχεται από ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση, το σουτ του ΜΠΕΡΤΣΟΥ που ανέλαβε την εκτέλεση είναι πολύ δυνατό όμως θα φύγει ψηλά.

45΄- GOAL (0-3)

Το DEREE έχει κερδίσει ένα φάουλ σε αρκετά μακρινή απόσταση όμως ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ θα επιχειρήσει απευθείας εκτέλεση και πράγματι αιφνιδιάζει τον ΚΑΤΑΠΟΔΗ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό Γ της εστίας του.

49΄- GOAL (0-4)

Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ν. σκοράρει πολύ νωρίς στην επανάληψη όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΥ και σημάδεψε εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής την αριστερή γωνία του ΚΑΤΑΠΟΔΗ.

50΄- GOAL (0-5)

Μια άτυχη στιγμή για τον ΠΙΤΣΙΟ της evalue που στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια επικίνδυνη σέντρα του ΓΙΑΣΙΝ από δεξιά , έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

53’- Το παιχνίδι διακόπτεται προσωρινά καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν η ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ απέβαλε από το Αμερικάνικου Κολέγιο τους ΓΙΑΣΙΝ και ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ. Με εννέα παίκτες στο γήπεδο το DEREE.

70’- Πολύ όμορφη προσπάθεια του ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ν. που αποφεύγει δύο παίκτες και απειλεί με δυνατό δεξί σουτ, η μπάλα θα φύγει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

75’- Ωραία συνεργασία του ΠΑΤΣΟΥ με τον ΕΥΕΙΔΗ, ο τελευταίος δοκιμάζει το σουτ που καταλήγει στην αγκαλιά του ΚΑΤΑΠΟΔΗ.

78΄- GOAL (0-6)

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ θα βγάλει μια πολύ έξυπνη πάσα στον ΔΟΥΚΑ που βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα της evalue με ωραίο πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ.

80΄- GOAL (0-7)

Μια υποδειγματική συνεργασία από τους ΔΟΥΚΑ και ΠΑΤΣΟ ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο ΔΟΥΚΑΣ ξέφυγε από τους αντιπάλους του φεύγοντας ταχύτατα από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον ΠΑΤΣΟ που από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ.

88’- Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία καταγράφεται για τον ΕΥΕΙΔΗ που υποδέχτηκε ωραία με πλάτη, γύρισε και σούταρε συρτά και δυνατά  ο ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ αποκρούει με το πόδι  τη μπάλα που παίρνει ύψος και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι πριν επιστρέψει και πάλι στον ΕΥΕΙΔΗ που δοκιμάζει νέο σουτ στην αγκαλιά του ΚΑΤΑΠΟΔΗ.

 

Κόρνερ :  3-4

 

 

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

 

COSMOTE EVALUE (ΔΙΑΓΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΣ): “Καλή ομάδα οι αντίπαλοι. Καλύτερα να μην κάνω άλλο σχόλιo

 

 

DEREE COL. ( ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ) : ¨Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δυστυχώς υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, φαντάζομαι ότι στο επόμενο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν αυτά. Εύχομαι καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας’’.

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value000Loss
Deree347Win