Accenture — Νέος Απόλλων 2018

0 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Νοεμβρίου 2019 20:45 Commercial Superleague 2019-2020 4 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 11 46 46 46 46 47 60 65 70 77 FT
Goals
0
1
Assists
0
1
Yellow Cards
0
3
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου και σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες της ACCENTURE και του Νέου Απόλλωνα Γαλατσίου με τους τυπικά φιλοξενούμενους να φτάνουν τελικά στην επικράτηση με σκορ 0-1. Πριν από αυτό το ματς ο μεν Απόλλων ήταν αήττητος στην εφετινή διοργάνωση έχοντας μόνο ισοπαλίες ενώ από την άλλη η ACCENTURE δεν είχε ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πιο αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες και γενικότερα εξέπεμπαν αυτοπεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν κατάφεραν όμως να βγάλουν την πολύ μεγάλη φάση και όσες φορές απείλησαν με τα στημένα ο ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είχε απάντηση. Στην επανάληψη και αφού ο coach ΞΕΝΑΚΗΣ ανακάτεψε την τράπουλα πραγματοποιώντας 4 μαζεμένες αλλαγές ήρθε πολύ νωρίς το γκολ του ΚΑΪΤΑΤΖΗ ύστερα από ωραία ασίστ του νεοεισελθόντα ΖΟΡΑ να βάλει τον ΑΠΟΛΛΩΝ μπροστά στο σκορ. Ένα τέρμα που τελικά έμελλε να βγάλει νικητή καθώς μολονότι στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν πολλές τελικές προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες καμιά δεν είχε την ίδια ευτυχή κατάληξη.

Το φιλμ του αγώνα

11΄- Φάουλ σε πολύ καλή θέση για την ACCENTURE με τον ΝΤΙΝΟ στην εκτέλεση από αριστερά , είναι πολύ καλό και αναγκάζει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ σε σπουδαία επέμβαση στο αριστερό Γ της εστίας του παραχωρώντας κόρνερ.

30΄- Μια επικίνδυνη κατάσταση δημιουργείται στη μεγάλη περιοχή του ΑΠΟΛΛΩΝ όταν ο ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ κατεβάζει την μπάλα, γυρίζει ωραία το σώμα του και επιχειρεί μια επικίνδυνη σέντρα σουτ που δυσκολεύει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ , ευτυχώς όμως για τον ίδιο και την ομάδα του οι αμυντικοί έρχονται σε δεύτερο χρόνο να απομακρύνουν μακριά.

31΄- Λάθος μεταβίβαση του ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ γίνεται αιτία για την πρώτη τελική του ΑΠΟΛΛΩΝ αφού η μπάλα καταλήγει στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που μεταβιβάζει αριστερά του στον ΕΥΘΥΜΙΟΥ ο οποίος επιχειρεί ένα δυνατό σουτ στην αγκαλιά όμως του γκολκίπερ της ACCENTURE που διορθώνει.

37΄- Ένα φάουλ έχει κερδίσει η ACCENTURE σε σχετικά μακρινή απόσταση όμως ο ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ που εμπιστεύεται τα πόδια του θα το πάει απευθείας, δεν είναι κακό και αναγκάζει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να πέσει και να μπλοκάρει λίγο πριν σκάσει μπροστά του η μπάλα και γίνει επικίνδυνη.

40΄- Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ πάει να βάλει το γκολ της αγωνιστικής όταν από το κέντρο και χωρίς να βλέπει την εστία δοκιμάζει να κρεμάσει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ που πάντως δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται και με 2-3 πίσω βήματα βρέθηκε στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

47΄- GOAL ( 0-1)

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιουργεί ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καταφέρνει να προηγηθεί. Ήταν όταν ο ΖΟΡΑΣ που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τροφοδότησε έξυπνα τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ ο οποίος με τη σειρά του κοντρολάρει ωραία και με δυνατό σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ.

 

49΄- Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν άμεσα όταν από κάθετη πάσα ο ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ βγαίνει απέναντι από τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ που ενστικτωδώς απομακρύνει σε πρώτο χρόνο, η μπάλα επιστρέφει στον ΚΑΡΑΛΑΓΑ που δοκιμάζει νέο σουτ πάνω όμως από τα δοκάρια της εστίας.

51΄- Απειλεί ξανά ο ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ με ένα φάουλ σε καλή θέση που γίνεται ακόμα δυσκολότερο όταν η μπάλα βρίσκει στο τείχος και αλλάζει πορεία, ο ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ με καλή οπτική επαφή ακολούθησε την πορεία της και μπλόκαρε.

54΄- Νέο φάουλ με τον ΠΑΪΖΗ αυτή τη φορά να γεμίζει , τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να μη βρίσκει τη μπάλα στην έξοδο που επιχείρησε και τον ΝΤΙΝΟ που φάνηκε να μην την περιμένει , έκανε όμως επαφή με το στήθος αλλά την έστειλε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

55΄- Πιέζει πολύ σε αυτό το διάστημα η ACCENTURE. Σέντρα στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενούμενων με τον ΝΤΙΝΟ να πιάνει γυριστή κεφαλιά με κατεύθυνση την αριστερή γωνία του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που θα πέσει και θα τη βγάλει δύσκολα.

71΄- Πάλι η ACCENTURE στο προσκήνιο με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ να ελίσσεται από δεξιά και να γυρίζει παράλληλα όπου ο επερχόμενος ΝΤΙΝΟΣ θα προσπαθήσει να κάνει μια περίτεχνη ενέργεια χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς η μπάλα έφυγε έξω.

77΄- Ευκαιρία μετά από ώρα για τον ΑΠΟΛΛΩΝ όταν από εκτέλεση πλαγίου ο προωθημένος ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ σηκώνεται για την κεφαλιά , δε βρίσκει όσο καλά θα ήθελε τη μπάλα με αποτέλεσμα ο ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ να τη μπλοκάρει εύκολα.

84΄- Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΠΟΛΛΩΝ να τελειώσει το ματς όταν σε μια αντεπίθεση 2 με 1 οι ΖΟΡΑΣ- ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ έβαλαν στη μέση τον αντίπαλο αμυντικό με τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ να επιχειρεί να κρεμάσει τον ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ που με υπερένταση όμως τεντώνεται και κρατάει την ομάδα του εδώ μέσα στο παιχνίδι.

85΄- Τελευταία μεγάλη φάση για την ACCENTURE που όμως ούτε τώρα ισοφαρίζει όταν ο ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ και προσπάθησε να τον ‘’σκοτώσει’’ έδωσε όμως παραπάνω ύψος στη μπάλα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας.

90΄- Ο ΖΟΡΑΣ που βοήθησε πολύ από την ώρα που μπήκε θα κάνει μια ωραία ατομική ενέργεια εδώ, θα κερδίσει και μια κόντρα πριν βρεθεί σε θέση βολής, στέκεται άτυχος όμως καθώς το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δεξί δοκάρι και έφυγε έξω.

 

Κόρνερ 6-1

 

 Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

ACCENTURE ( ΠΑΪΖΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ) : ΄΄ Ήταν ένα καλό ματς για μας, παίξαμε καλά σήμερα, χάσαμε ευκαιρίες, παλέψαμε δυνατά. Συγχαρητήρια στους αντίπαλους , συνεχίζουμε΄΄.

 

 

 

Νέος Απόλλων Γαλατσίου ( Ρίζος Εμμανουήλ) : ΄΄Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ για να ξεκολλήσουμε και να πάρουμε μία νίκη. Σκληρό, δυνατό , όχι αντιαθλητικό. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, προηγηθήκαμε γρήγορα και μετά κρατήσαμε ήρεμα πιστεύω το σκορ’’.

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Accenture000Loss
Απόλλων Γαλατσίου011Win

Past Meetings

1 - 5
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Νομισματοκοπείου

ACCENTURE - ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

3 - 1
Commercial League
2018-2019

ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 — ACCENTURE 3-1