2 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
19 Νοεμβρίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 4 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 8 10 16 23 26 37 88 90 FT
Goals
2
5
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Παιχνίδι για την 4η αγωνιστική διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ανάμεσα στις δύο ομάδες των διυλιστηρίων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Commercial League. Στην αρχή του ματς η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. ξεκίνησε με 10 παίκτες καθόσον καθυστέρησε να προσέλθει ο ΣΤΑΥΡΟΥ. Λόγω του γεγονότος αυτού η ομάδα της MOTOR OIL σεβόμενη τον αντίπαλο της και τηρώντας το «fair play» άφησε στον πάγκο τον ΛΕΛΟΥΔΑ, πρώτο της σκόρερ στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας και αυτή με 10 παίκτες. Οι εντεκάδες των αντιπάλων συμπληρώθηκαν στο 10ο λεπτό με την προσέλευση του παίκτη των γηπεδούχων. Τα ΕΛ.ΠΕ. στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κόντραραν στα ίσια τους παίκτες της MOTOR OIL παίζοντας με πάθος και έδειξαν μεγάλη θέληση για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν δύο φορές και να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και το σασπένς στο ματς μέχρι το τέλος. Στο 30ο λεπτό τραυματίστηκε ο ΓΑΛΑΝΟΣ των ΕΛ.Π.Ε. και βγήκε από το παιχνίδι για χρονικό διάστημα 15 και πλέον λεπτών. Στο διάστημα αυτό η MOTOR OIL απέσυρε και αυτή τον αρχηγό της, ΖΕΡΒΟ τηρώντας και πάλι το «fair play» και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο στο 2-2. Η επικράτηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθόσον κατάφερε να «καθαρίσει» και να «κλειδώσει» την νίκη στα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού. Μέχρι αυτό το σημείο το ματς ήταν ανοιχτό με το σκορ να διατηρείται στο εύθραυστο 2-3, με τους παίκτες της MOTOR OIL βέβαια να έχουν την κυριαρχία και να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη αφού βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον ΓΚΟΤΣΗ, που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο ματς.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ – Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα, όταν στην αντεπίθεση ο ΜΠΙΡΗΣ βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ με τον τελευταίο να κάνει γρήγορη έξοδο απ’ τα γκολπόστ του και να του κλείνει τον διάδρομο προλαβαίνοντας να μπλοκάρει την μπάλα πριν να πλασάρει ο παίκτης των ΕΛ.ΠΕ..

10΄ – GOAL (0-1)

Κοφτή μπαλιά του ΤΖΟΥΜΑΚΑ στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον ΖΕΡΒΟ απέναντι από τον ΓΚΟΤΣΗ, που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

16΄ – GOAL (1-1)

Έμεσο φάουλ για την γηπεδούχο ομάδα σε πολύ καλό σημείο, λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΣΤΑΥΡΟΥ που πάσαρε δίπλα του στον ΣΥΝΕΦΙΑ που με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της MOTOR OIL, ισοφαρίζοντας το σκορ.

21΄ – Λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων έκλεψε την μπάλα στ’ αριστερά ο ΛΕΛΟΥΔΑΣ , μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ δίπλα απ’ το δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα, άουτ.

23΄ – GOAL (1-2)

Επέλαση από τα δεξιά απ’ τον ΛΕΛΟΥΔΑ, το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή στον ΓΚΡΕΚΑ που σούταρε δυνατά με τον ΓΚΟΤΣΗ να αποκρούει ενστικτωδώς πάνω στην γραμμή και την μπάλα να καταλήγει στον ΤΖΟΥΜΑΚΑ που απ’ την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής αυτή τη φορά  κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

26΄ – GOAL (2-2)

Άμεση απάντηση απ’ την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. που στην κόντρα απ’ τα αριστερά ο ΓΙΑΝΝΟΥ πήρε όλη την πλευρά και από την μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά υποχρεώνοντας τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ σε ασταθή απόκρουση, με την μπάλα να κατευθύνεται προς την εστία του στο αριστερό μέρος αυτής και τον ΜΠΙΡΗ που ακολουθούσε την φάση απλά να την σπρώχνει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

35΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον ΛΕΛΟΥΔΑ, που απ’ το  ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά επιχείρησε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι του ΓΚΟΤΣΗ, ενώ στην συνέχεια το νέο σουτ απ’ τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

37΄ – GOAL (2-3)

Νέα επιθετική προσπάθεια για τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας από τον άξονα, με τον αεικίνητο ΛΕΛΟΥΔΑ μετά από εξαιρετική κοφτή μπαλιά να βρίσκεται μόνος του απέναντι απ’ τον γκολκίπερ και με ψυχραιμία αυτή την φορά να καταφέρνει με πλασέ να τον νικήσει δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

47΄ – Στο προσκήνιο και με την αρχή του δεύτερου μέρους οι παίκτες της MOTOR OIL, με τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή να επιχειρεί το δυνατό ευθύβολο σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

52΄ – Ένα δύο του ΛΕΛΟΥΔΑ με τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ με τον τελευταίο από ευνοϊκή θέση απ’ το ύψος του πέναλτι να επιχειρεί να πλασάρει αλλά την τελευταία στιγμή να κοντράρεται απ’ τους αμυντικούς με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

61΄ – Και πάλι στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, με τον ΛΕΛΟΥΔΑ να επιχειρεί ατομική ενέργεια από τα δεξιά, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΓΚΟΤΣΗ.

72΄ – Σειρά του ΤΖΟΥΜΑΚΑ από τ’ αριστερά αυτή τη φορά, να κάνει ατομική ενέργεια τριπλάροντας τρεις αμυντικούς και απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με ένα συρτό μονοκόμματο σουτ να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΓΚΟΤΣΗ που απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία.

80΄ – Οι παίκτες της MOTOR OIL είχαν στην κυριολεξία «κατασκηνώσει» στην αντίπαλη περιοχή θέλοντας να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο ΛΕΛΟΥΔΑΣ, που ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις, σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με τον ΓΚΟΤΣΗ όμως να έχει κατεβάσει τα «ρολά» και να αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά γωνία του. Στην συνέχεια και μπροστά από τον επερχόμενο ΖΕΡΒΟ απομάκρυναν την μπάλα οι αμυντικοί διατηρώντας την ομάδα τους σε απόσταση ενός τέρματος από τους αντιπάλους τους και αμείωτο το ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

85΄ – Νέο σουτ απ’ τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά και πάλι ο ΓΚΟΤΣΗΣ με τις γροθιές στο δεξί του παραθυράκι.

88΄ – GOAL (2-4)

Στην επίθεση και πάλι οι παίκτες της MOTOR OIL, με τον ΛΕΛΟΥΔΑ απ’ τα αριστερά να βγάζει την παράλληλη με την εστία συρτή μπαλιά και τον επερχόμενο ΤΖΟΥΜΑΚΑ να στέλνει μέσα απ’ την μικρή περιοχή την μπάλα στα δίχτυα.

90΄ – GOAL (2-5)

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ, που μετά από πάσα του ΛΕΛΟΥΔΑ στ’ αριστερά επιχείρησε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει αυτή τη φορά, ΓΚΟΤΣΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος, Παίκτης MOTOR OIL

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, χάσαμε πάρα πολλά γκολ για να νικήσουμε πιο εύκολα, αλλά στο τέλος βάλαμε ένα τέταρτο και μετά και πέμπτο γκολ και πήραμε τη νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, τελικά πήραμε τη νίκη και πάμε για το επόμενο».

ΣΤΑΥΡΟΥ Θεοφάνης, Παίκτης ΕΛ.ΠΕ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.»

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια202Loss
Motor Oil325Win

Past Meetings

3 - 4
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΕΛ.ΠΕ - MOTOR OIL

4 - 0
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

MOTOR OIL - ΕΛ.ΠΕ