Stoiximan — Νέμεσις 1-5

1 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 4 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 2 8 9 17 23 33 39 46 55 55 59 61 61 65 70 70 70 FT

Kaizen Gaming

Φάνης Τζόρτζος
Τζαλαβράς Χρήστος
Θεοφάνους Ευστάθιος
Μικρογιαννάκης Γεώργιος
Χηρης Λεωνίδας
Λυρίτσης Δημήτρης 9'
Joab Jacinto De Sousa
Ράπτης Ευάγγελος
Αναστασιάδης Θεόδωρος
Καλλοθέου Δημήτρης Παναγιώτης
Γούσας Βασίλειος
Σωτήρης Κάννας
Ραγκούσης Πέτρος
Γεωργέλης Λευτέρης
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός
Αναγνωστόπουλος Μάριος Αμυντικός
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος Μέσος
Περσιμιτζής Φώτιος Επιθετικός
Χαραλαμπάκης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Πατσανάς Ανδρέας Επιθετικός
Σταθάκος Γεώργιος Αμυντικός
Καλαντζής Στράτος Μέσος
Πατρινός Γεώργιος Μέσος
Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Κολλάς Αναστάσιος Αμυντικός
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος Μέσος
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος
Μαρίνης Αθανάσιος Μέσος
Σιούφας Θεόδωρος Αμυντικός
Ζαχαριουδάκης Δημήτριος Αμυντικός
Καραβέλας Θάνος Επιθετικός
Γάκης Ιωάννης Μέσος
  1

Νέμεσις

Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός 17'
Αναγνωστόπουλος Μάριος Αμυντικός
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος Αμυντικός
Περσιμιτζής Φώτιος Επιθετικός
Χαραλαμπάκης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Πατσανάς Ανδρέας Επιθετικός
Σταθάκος Γεώργιος Αμυντικός
Καλαντζής Στράτος Μέσος
Πατρινός Γεώργιος Μέσος 33'
Κολλάς Αναστάσιος Αμυντικός 2'
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος Μέσος
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος 8'
Μαρίνης Αθανάσιος Μέσος
Σιούφας Θεόδωρος Αμυντικός
Ζαχαριουδάκης Δημήτριος Αμυντικός
Καραβέλας Θάνος Επιθετικός 39'
Γάκης Ιωάννης Μέσος
Τζαλαβράς Χρήστος
Θεοφάνους Ευστάθιος
Μικρογιαννάκης Γεώργιος
Χηρης Λεωνίδας
Λυρίτσης Δημήτρης
Joab Jacinto De Sousa
Ράπτης Ευάγγελος
Αναστασιάδης Θεόδωρος
Καλλοθέου Δημήτρης Παναγιώτης
Γούσας Βασίλειος
Φάνης Τζόρτζος
Σωτήρης Κάννας
Ραγκούσης Πέτρος
Γεωργέλης Λευτέρης
  5
Goals
1
5
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
Σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη νίκη για την ομάδα των δικηγόρων της NEMESIS να φτάνουν στην επικράτηση με σκορ 5-1. Η ομάδα των δικηγόρων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους της STOIXIMAN φτάνοντας στο 8’ λεπτό να προηγείται με 2-0. Στο σημείο αυτό η ομάδα της STOIXIMAN έδειξε χαρακτήρα και αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας αφού κατάφερε στο επόμενο κιόλας λεπτό να μειώσει το σκορ διώχνοντας έτσι την αρχική ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα της STOIXIMAN αφού έδειξε αδυναμίες τις οποίες και τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της NEMESIS στο Α΄ ημίχρονο βγάζοντας αρκετές επιθέσεις και αυξάνοντας στο δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο Β΄ ημίχρονο το παιχνίδι ισορρόπησε λίγο με τη STOIXIMAN να ανεβάζει στροφές και να πιέζει λίγο ψηλότερα παίζοντας πιο ομαδικά και με καλύτερες συνεργασίες να καταφέρνει να φτάνει στα αντίπαλα καρέ με αξιώσεις αλλά και την αντίπαλη άμυνα να τις απωθεί με επιτυχία.

Το Φίλμ του αγώνα

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
GOAL 0-1
Στο 5’ λεπτό πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα με την ομάδα της NEMESIS μετά από επίθεση να κερδίζει κόρνερ και τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Γ. να το εκτελεί και να βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον αμαρκάριστο ΚΟΛΛΑ που με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το πολύ νωρίς το σκορ.
GOAL 0-2
Στο 8’ λεπτό επίθεση για την ομάδα της NEMESIS από τα δεξιά με τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ να πλαγιοκοπεί την άμυνα της STOIXIMAN και να σπάει τη μπάλα στο ΣΑΣΣΑΡΗ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
GOAL 1-2
Στο 9’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της STOIXIMAN από οργανωμένη επίθεση με το ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ από έξω αριστερά να βρίσκει στο ύψος της μικρής περιοχής το ΛΥΡΙΤΣΗ και αυτός με πλασέ να μειώνει το σκορ.
Στο 12’ λεπτό κάθετη μπαλιά του ΣΙΟΥΦΑ βρίσκει το ΣΑΣΣΑΡΗ που με όμορφη ενέργεια αποφεύγει τον ΚΑΛΟΘΕΟΥ πασάροντας στον ΠΑΤΡΙΝΟ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει με τον ΤΖΟΡΤΖΟ να αποκρούει.
GOAL 1-3
Στο 17’ λεπτό σέντρα από τα δεξιά με τον ΤΣΑΓΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ να βρίσκει τον ΠΑΤΡΙΝΟ στη μεγάλη περιοχή ο οποίος αποφεύγει τον αντίπαλό του και βγάζει πάσα στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Γ που με ευθύβολο σουτ στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 22’ λεπτό όμορφο τρίγωνο έπειτα από μακρινή μπαλιά του ΤΖΑΛΑΒΡΑ που βρίσκει το ΡΑΠΤΗ και αυτός με τη σειρά του πασάρει στο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ με τον τελευταίο να επιχειρεί δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 27’ λεπτό εξαιρετική ενέργεια από τον ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ που αποφεύγοντας τον αντίπαλό του βγάζει τον SOUZA από τα δεξιά και έξω από τη μεγάλη περιοχή ο οποίος επιχειρεί δυνατό σουτ με το ΖΕΡΒΟ να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
GOAL 1-4
Στο 33’ λεπτό τραγικό λάθος από την άμυνα της STOIXIMAN με το ΡΑΓΚΟΥΣΗ να επιχειρώντας να βγάλει τη μπάλα από την περιοχή του γλιστράει με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να εκμεταλλεύεται το λάθος κλέβοντας τη μπάλα και με όμορφο πλασέ να μη δυσκολεύεται να πλασάρει τον ΤΖΟΡΤΖΟ στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του.
GOAL 1-5
Στο 39’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για την ομάδα της NEMESIS με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να βγάζει όμορφη σέντρα από τα δεξιά και να βρίσκει τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 49’ λεπτό όμορφη εναλλαγή της μπάλας για την ομάδα της STOIXIMAN με τον ΚΑΝΝΑ να συνδυάζεται με το ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ και τον τελευταίο με ωραία σέντρα να βρίσκει τον ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ που πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 54’ λεπτό σέντρα από τα δεξιά του ΚΑΛΑΝΤΖΗ βρίσκει τον ΠΑΤΡΙΝΟ σε πλεονεκτική θέση ο οποίος πιάνει ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελλάχιστα άουτ.
Στο 57’ λεπτό επίθεση για την ομάδα της NEMESIS με τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ με μια εντυπωσιακή ενέργεια να να αποφεύγει τον αντίπαλό του και με κάθετη μπαλιά να βρίσκει τον αμαρκάριστο ΠΑΤΡΙΝΟ που πάνω στην κίνηση έπιασε δυνατό σουτ με τον ΤΖΟΡΤΖΟ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 61’ λεπτό ενέργεια με τον ΜΑΡΙΝΗ από τα δεξιά να βγάζει όμορφη σέντρα και να βρίσκει τον επερχόμενο ΚΑΡΑΒΕΛΑ που πλασάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 65’ λεπτό σέντρα από τα αριστερά με τον ΠΑΤΡΙΝΟ να βρίσκει τον ΠΑΤΣΑΝΑ που επιχειρεί από καλή θέση ένα αδύναμο σουτ χωρίς να ανησυχεί το ΤΖΟΡΤΖΟ.
Στο 70’ λεπτό όμορφη ενέργεια για τη STOIXIMAN με τον SOUZA να συνδυάζεται με το ΡΑΠΤΗ και τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ.
Στο 75’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για την ομάδα της NEMESIS με τον ΚΑΤΣΑΡΟ να παίζει το ένα – δύο με τον ΜΑΡΙΝΗ και τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και με το ΤΖΟΡΤΖΟ να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 82’ λεπτό εκτέλεση κόρνερ με το ΓΑΚΗ να βρίσκει τον ΠΑΤΣΑΝΑ στο ύψος του πέναλτι και τον τελευταίο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά με τον ΤΖΟΡΤΖΟ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 86’ λεπτό αντεπίθεση για τη STOIXIMAN με τον ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΗ να συνδυάζεται με τον ΛΥΡΙΤΣΗ και τον τελευταίο να πιάνει έξω από τη μεγάλη περιοχή δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ:
Joab Sousa (παίκτης STOIXIMAN):
Δυστυχώς δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι στο Α’ ημίχρονο αργήσαμε να μπούμε και να βρούμε ρυθμό. Αντιθέτως η αντίπαλη ομάδα έκανε πολύ καλό Α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να τελειώσουμε το ημίχρονο με πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι με αξιοπρέπεια, Καλή συνέχεια σε όλους.
Αναγνωστόπουλος Γιώργος (παίκτης NEMESIS):
Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά σήμερα. Στο Α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ δυνατοί κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής, παίξαμε κάτω τη μπάλα, βγάλαμε συνεργασίες και γενικά πράγματα που δεν είχαμε στα άλλα παιχνίδια και τα οποία θέλει ο προπονητής μας. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στα άλλα τα παιδιά για το ήθος τους και γενικά ήταν από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Kaizen Gaming101Loss
Νέμεσις505Win

Past Meetings

7 - 0
Group C
2018-2019
Boca Arena

STOIXIMAN - ΝΕΜΕΣΙΣ

6 - 1
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

STOIXIMAN - ΝΕΜΕΣΙΣ 6-1