Ελληνικά Πετρέλαια — Deree

0 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Νοεμβρίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 3 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 14 20 27 42 43 46 49 50 50 53 53 55 55 55 62 69 87 FT
Goals
0
7
Assists
0
4
Yellow Cards
0
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Commercial ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των Deree Col. και ΕΛΠΕ με τους τυπικά φιλοξενούμενους να φτάνουν πολύ εύκολα στην επικράτηση με τελικό σκορ 0-7. Η ομάδα του Αμερικάνικου Κολεγίου έκανε το 3/3 και δείχνει από νωρίς άγριες διαθέσεις σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος. Δύσκολα εξ αρχής τα πράγματα για την ομάδα των Ελληνικών Πετρελαίων που κλήθηκαν ουσιαστικά στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς να δοκιμαστούν απέναντι στους πρωταθλητές. Ήρθαν και τα γρήγορα τέρματα από τους ΡΩΜΑΝΟ και ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο με το ημίχρονο να τελειώνει με 0-4. Στην επανάληψη ο coach ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του οι οποίοι με τη σειρά τους δεν επαναπαύθηκαν ,έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο δημιουργίας και αποζημιώθηκαν για αυτό με άλλα τρία γκολ στο ενεργητικό τους.

Το φιλμ του αγώνα

2’- Πρώτη φάση στο ματς με τον ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΟ να δοκιμάζει το πόδι του λίγο έξω και αριστερά από τη μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να φεύγει μόλις πάνω από τη συμβολή των δοκών.

3’- Φάουλ σε καλή θέση με τον ΡΩΜΑΝΟ εκτελεστή , καλό αλλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

10’- Ο ΖΑΧΑΚΟΣ πατάει ωραία για τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που πιάνει ένα πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ και αναγκάζει τον ΓΚΟΤΣΗ να πέσει στο αριστερό Γ και με τα ακροδάχτυλα να παραχωρήσει κόρνερ.

14΄- GOAL (0-1)

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ κλέβει στο χώρο του κέντρου και μεταβιβάζει στον ΡΩΜΑΝΟ που με συνεχείς προσποιήσεις θα ξεμαρκαριστεί και από πλάγια δεξιά θέση θα δοκιμάσει ένα συρτό διαγώνιο σουτ που ξεγελάει τον ΓΚΟΤΣΗ και καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

16’- Ύστερα από ωραία κάθετη πάσα θα βγει τετ α τετ με τον ΓΚΟΤΣΗ ο ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΟΣ όμως δεν πιάνει καλά το πλασέ και ο τερματοφύλακας των ΕΛΠΕ δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει.

20΄- GOAL (0-2)

Ο ΡΩΜΑΝΟΣ από δεξιά αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο και βγάζει μια παράλληλη σέντρα στον επερχόμενο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που σε κενή εστία απλά θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

25’- Πρώτο σουτ από στημένη μπάλα για τα ΕΛΠΕ με τον ΜΠΙΡΗ να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση στην αγκαλιά του ΑΡΒΑΝΙΤΗ.

27΄- GOAL (0-3)

Φάση καρμπόν με το δεύτερο γκολ για το κολέγιο με τον ΡΩΜΑΝΟ να συνεχίζει από δεξιά να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και αφού πλαγιοκοπεί και σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι βρίσκει τον ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που εύκολα θα ζευγαρώσει τα τέρματά του.

42΄- GOAL (0-4)

Το πιο όμορφο γκολ του αγώνα πετυχαίνει εδώ ο ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗΣ όταν κινήθηκε από το αριστερό άκρο της επίθεσης, συνέκλινε προς τα μέσα και με ένα άπιαστο σουτ στο αριστερό Γ της αντίπαλης εστίας διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του.

49΄- GOAL (0-5)

Ωραία προσπάθεια και αλλαγή παιχνιδιού στην απέναντι πλευρά για το DEREE με τον ΕΥΕΙΔΗ να έχει όλο το χρόνο στη διάθεση του ,καθώς είναι αφύλακτος , να κοντρολάρει και να σημαδέψει σωστά στη δεξιά γωνία του ΓΚΟΤΣΗ.

57’- Με ένα χτύπημα φάουλ τα ΕΛΠΕ προσπαθούν να φανούν απειλητικά όμως ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ έχει σωστή θέση και μπλοκάρει σταθερά.

58’-Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΣΟΦΟ του Κολεγίου όταν σε κόντρα επίθεση βγήκε απέναντι από τον ΓΚΟΤΣΗ , στέκεται άτυχος όμως καθώς το σουτ που εξαπέλυσε βρήκε με δύναμη στο μέσο του δεξιού κάθετου δοκαριού , η μπάλα επιστρέφει στα πόδια του και επιχειρεί νέο σουτ που περνάει ελάχιστα έξω.

60’- Και άλλη στημένη μπάλα για τα Ελληνικά Πετρέλαια με τον ΜΠΑΡΔΗ αυτή τη φορά να εκτελεί με κοντινή πάσα στον ΛΟΥΜΗ που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, δεν ανησυχεί ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ.

62΄- GOAL (0-6)

Ο ΣΟΦΟΣ κάνει ωραία κίνηση από δεξιά όπως επιτίθεται το Κολέγιο και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει αριστερότερο στον ΚΑΛΑΘΑ που από πλεονεκτική θέση δεν σπαταλάει την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

72’- Μια γλυκιά σέντρα πραγματοποιεί στην καρδιά της περιοχής ο ΠΟΛΙΤΗΣ για το DEREE και πάλι , σηκώνεται για την κεφαλιά ο αρκετά δραστήριος από την ώρα που μπήκε ΣΟΦΟΣ, η μπάλα όμως περνάει ελάχιστα από πάνω του.

87΄- GOAL (0-7)

Ο ΚΟΛΛΙΑΣ είναι ο παίκτης που γράφει τον επίλογο στο ματς ,όταν κινήθηκε σωστά στον κενό χώρο , κέρδισε μέτρα φτάνοντας ως τον ΓΚΟΤΣΗ τον οποίο και νίκησε με ένα πλασέ στην αριστερή του γωνία.

Κόρνερ 0-4

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

DEREE COL. (ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ):Hταν ένα ωραίο παιχνίδι, είχε καλό καιρό σήμερα για ποδόσφαιρο, είχαμε αρκετή όρεξη και εμείς σαν ομάδα, θέλαμε το αποτέλεσμα, βάλαμε τα γκολ που έπρεπε και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τους αντιπάλους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

 

Η ομάδα των Ελληνικών Πετρελαίων δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια000Loss
Deree437Win