ΔΡΑΚΩΝ — ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ 0-0

0 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Νοεμβρίου 2019 18:30 Commercial Superleague 2019-2020 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 40 46 50 81 82 FT
Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
1
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Και οι δύο ομάδες είχαν ως πρωταρχικό τους σκοπό να προφυλάξουν τα μετόπισθεν και με κάποιες αντεπιθέσεις να βγουν υπό προϋποθέσεις στην κόντρα για να πετύχουν ένα τέρμα και να καταφέρουν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχοντας φρεσκάδα και δυνάμεις απείλησαν δυο φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Όσο περνούσε η ώρα λόγω της κόπωσης αλλά και δύο αναγκαστικών αλλαγών από τραυματισμούς, η ομάδα του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο στους αντιπάλους. Η οργάνωση τους όμως στα μετόπισθεν ήταν πολύ καλή και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους, τους πολύ γρήγορους και επικίνδυνους επιθετικούς του ΔΙΚΤΥΟΥ που επίσης είχαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν. Το ισόπαλο τελικά σκορ ήταν το τελικό αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα   

6΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον ΔΡΑΚΩΝ, με τον ΚΕΣΣΕ να παίζει το ένα δύο με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ Ε. και τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ με τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ που απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι.

15΄ – Σειρά των παικτών του ΔΙΚΤΥΟΥ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή, με τον AHMADI να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά και την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΛΙΙΑΝΟΥ.

18΄ – Νέα ευκαιρία για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και τον ΤΣΙΩΝΗ αυτή την φορά να βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκή θέση απέναντι από τον τερματοφύλακα, σουτάροντας με τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ για ακόμα μια φορά να αντιδράει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

36΄ – Οι παίκτες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ είχαν κλείσει καλά τους δρόμους προς την περιοχή τους, αναγκάζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τους αντιπάλους τους να σουτάρουν από απόσταση. Έτσι και σ’ αυτήν την επιθετική προσπάθεια των παικτών του ΔΙΚΤΥΟΥ ο CISSE επιχείρησε από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής το δυνατό ευθύβολο σουτ, με τον ΛΙΑΝΟ σε ετοιμότητα να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

38΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους. Κάθετη κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον AHMADI που βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά το πλάσε που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του, άουτ.

47΄ – Δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον CISSE να βλέπει τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός της εστίας του και χωρίς πολύ σκέψη να επιχειρεί απ’ τα σαράντα και πλέον μέτρα το ευθύβολο δυνατό σουτ στέλνοντας όμως την μπάλα μόλις άουτ, δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

52΄ – Νέα προσπάθεια από τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ και πάλι έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή, να αιφνιδιάσουν τον ΛΙΑΝΟ και να ανοίξουν το σκορ. Ο SAMIULLAH αυτή τη φορά επιχείρησε το σουτ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση με τις γροθιές του στο αριστερό «γάμα» της εστίας του.

64΄ – Απάντηση για την ομάδα του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ από τα δεξιά να βγάζει σέντρα ακριβείας στον ΤΣΙΩΝΗ στην μικρή περιοχή, αλλά το πλασέ του τελευταίου δεν βρήκε τον στόχο με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ.

72΄ – Ατομική ενέργεια απ’ τον SEDIQ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής επιχείρησε ωραίο φαλτσαριστό τεχνικό σουτ με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΛΙΑΝΟΥ, άουτ.

85΄ – Η τελευταία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια για την επίτευξη κάποιου τέρματος ανήκε στον ΔΡΑΚΩΝ, με τον ΚΟΖΑΝΙΔΗ να κάνει το δυνατό ευθύβολο σου από τα αριστερά και τον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ να αποκρούει με τις γροθιές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ Φώτιος, Παίκτης ΔΡΑΚΩΝ

«Είναι μεγάλη χαρά κάθε χρόνο να παίζουμε με τα παιδιά. Τα παιχνίδια αυτά είναι μια ανάσα πολιτισμού, μια ανάσα ανθρωπιάς σ’ ένα κόσμο στον οποίο ούτε η ευθιξία ούτε ο πολιτισμός περισσεύει. Ελπίζουμε να μην χρειάζονται τέτοια παιχνίδια, να μην χρειάζεται Δίκτυο Μεταναστών και Προσφύγων και όλοι οι άνθρωποι να ζουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στις πατρίδες του ή εν πάση περιπτώσει όπου ζουν στον κόσμο μαζί με τις οικογένειες τους χωρίς να τους κατατρέχει ο πόλεμος».

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δράκων000Draw
Δίκτυο000Draw

Past Meetings

0 - 0
Commercial Superleague
2019-2020
Γήπεδο Παιανίας

Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων — ΔΡΑΚΩΝ 0-0

0 - 3
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΔΡΑΚΩΝ 0-3

1 - 2
Commercial Superleague
2018-2019

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΔΡΑΚΩΝ 1-2

0 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 0-3

1 - 1
Commercial Superleague
2017-2018
Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΔΡΑΚΩΝ 1-1