ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΔΡΑΚΩΝ 1-2

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
2 Δεκεμβρίου 2018 17:30 Commercial Superleague 2018-2019 6 90'

KO KO 9 15 46 46 46 53 58 59 59 59 60 64 76 FT
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΔΡΑΚΩΝ απέναντι στην πολύ καλή και αθλητική ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον OREGA, ενώ οι φιλοξενούμενοι αφού είχαν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τους ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους ουσιαστικά επιθετική ενέργεια. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από την μεγάλη δυστοκία στο σκοράρισμα από τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ και την μεγάλη ευστοχία των παικτών του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ. Οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες την μία μετά την άλλη ειδικά στο πρώτο μέρος «τρυπώντας» την αντίπαλη άμυνα με τις κάθετες μπαλιές στους πολύ γρήγορους επιθετικούς τους, που αν ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό.

Το φιλμ του αγώνα  

5΄ – Πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του ΔΙΚΤΥΟΥ. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των παικτών του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ στον OREGA που βγήκε από τα αριστερά, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

7΄ – Νέα χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι με τον OREGA που με την ταχύτητα του βγήκε και πάλι στην κόντρα «τρυπώντας» την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά το τελείωμα του ήταν βιαστικό προσπαθώντας να πλασάρει τον ΚΕΖΑ που μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

9΄ – GOAL (0-1)

Αντεπίθεση για τον ΔΡΑΚΩΝ με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά το δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ νικώντας τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ και ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

15΄ – GOAL (1-1)

Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ στον OREGA που βγήκε τετ α τετ με τον ΚΕΖΑ και από το ύψος του πέναλτι τον πλάσαρε με επιτυχία αυτή τη φορά για να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

25΄ – Ατομική ενέργεια απ’ τον  DILLIOD που πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κοντραρίστηκε απ’ τον ΨΩΜΑ με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

30΄ – Με πανομοιότυπο τρόπο εκδηλώθηκε ακόμα μια επίθεση των γηπεδούχων. Στην κόντρα ξεχύθηκαν οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον QADIRI να σπάει το τεχνικό οφσάιντ και να βγαίνει μόνος του απέναντι απ’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και μπλόκαρε εύκολα ο τελευταίος.

35΄ – Βαθιά μπαλιά στ’ αριστερά στον OREGA που διένυσε όλη την πλευρά μπήκε στη μεγάλη περιοχή και αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση απέναντι από τον ΚΕΖΑ γύρισε την μπάλα στα δεξιά στον επερχόμενο QADIRI που ήταν όμως λίγο πιο μπροστά και δεν κατάφερε να την βρει και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

47΄ – Σέντρα από τα δεξιά στον αμαρκάριστο OREGA στην μεγάλη περιοχή που έκανε κακό τελείωμα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

48΄ – Επίθεση για τον ΔΡΑΚΩΝ αυτή τη φορά, σέντρα από τ’ αριστερά στο ύψος του πέναλτι, κεφαλιά από τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ με τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ να αποκρούει.

50΄ –  Φάουλ από δεξιά από τον ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ να παίρνει και πάλι την κεφαλιά αμαρκάριστος και τον τερματοφύλακα του ΔΙΚΤΥΟΥ να αποκρούει και πάλι σε κόρνερ.

53΄ – GOAL (1-2)

Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ με τον ΚΕΣΣΕ να παίζει το ένα δύο με τον ΜΠΙΤΣΑΚΟ και τον τελευταίο να πλασάρει τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στην αριστερή του γωνία, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

63΄ – Ατομική ενέργεια απ’ τον OREGA απ’ τα δεξιά που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε το δυνατό σουτ και απέκρουσε με τις γροθιές σε κόρνερ ο ΚΕΖΑΣ.

68΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση απ’ τον ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΔΙΚΤΥΟΥ.

88΄ – Τελευταία ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίσει το σκορ. Ο DILLIOD επιχείρησε το δυνατό μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

MIRWAIJ AZIMI, Παίκτης ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, σ’ ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε και έπαιξα στον αγώνα.  Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος, Παίκτης ΔΡΑΚΩΝ

«Σήμερα είχαμε πιστεύω ένα δυνατό παιχνίδι, οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλοί παίκτες ατομικά, σαν ομάδα όμως όπως φάνηκε υπερισχύσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτό και έληξε ισοπαλία, στο δεύτερο όμως ήμασταν πιο σταθεροί απ’ ότι στο πρώτο και πήραμε το αποτέλεσμα.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο101Loss
Δράκων112Win

Past Meetings

0 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ΔΡΑΚΩΝ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 0-3

1 - 1
Commercial Superleague
2017-2018
Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΔΡΑΚΩΝ 1-1